Şimdi Ara

ukitap davetiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. geniş bir kitap koleksiyonum var. okuduğum bazı kitapları takas etmek istiyorum. ukitap davetiye gönderebilir misiniz? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yardımcı olabilecek arkadaşlar özelden ulaşırsa mail adresimi göndereyim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• neco yaz msn ni
  • Hocam elinizde 1 davetiye daha bulunuyor mu ?
    Bana da gerekiyor cidden.

Teşekkürler. :)
  • Toplu kitap satın almıştım geçtiğimiz aylarda. İki adet setten ikişer tane yollamışlar. Durumu ilettiğimde "Hediyemiz olsun" dediler. Kitaplar kutularından hiç çıkmadı, ben de satmak istiyorum bir köşede durmasına gerek yok. Bu sitenin uygun olduğunu duydum. Bana da davetiye gönderme imkanınız varsa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who-tang -- 19 Şubat 2015; 14:43:56 >
  • Varsa davetiyeniz bana da gönderirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R10 Davetiye
    geçen yıl açıldı
    R10 davetiye kodu
    2 yıl önce açıldı
    R10 Davetiye
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TaiChiChuan isimli üye benimle kitap alışverişi sırasında teslimat şekli fiyat gün vs herşeyi netleştirdikten sonra fiyat yükseltmiştir.
    Üye arkadaşlar; ukitapda bu tip durumlarla karşılaşmamak adına rastgele davetiye dağıtmayınız seçici olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 18 Şubat 2015; 14:07:14 >
  • Arkadaşlar bana da davetiye lazım, yardımcı olursanız sevinirim. Mail> yunusncesu@gmail.com
  • qsc insan kötü olabilir olumsuz yorum at
  • Elimde kitaplar var yerli yabancı , bu yüzden davetiyesi olan varsa atabilirmi?

• arkadaşlar ukitap davetiye lütfen... omer.akdogan@hotmail.com
  • Arkadaşlar varsa davetiye ben de alabilir miyim ? Bulunduğum ilde sahaf yok, sıfır kitap almak istemiyorum.Siteye baktım güzel kitaplar mevcut. Rica ederim varsa bir davetiye.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursa1660 -- 30 Eylül 2015; 0:39:22 >
  • bana da davetiye lazım
  • Merhaba Arkadaşlar elinde fazla davetiyesi olan varsa acil gonderebilir misiniz çok kitap birikti gemilerine yer acmaliyim.

• korperen@gmail.com ben de davetiye alabilir miyim

• Merhaba, bana da davetiye gönderebilecek olan var mı? Bu yüzden üye oldum ama sanırım yeni üyelere pek davetiye yollanmıyormuş... Baskısı bitmiş olan ve almak istediğim (ayrıca takas yapmak istediğim) birçok kitap var da. Bir kitapsevere hayrınız dokunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.