Şimdi Ara

Ukitap'ı kullanan kimler var aramızda? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende üye oluyorum.
  • Bende bir kacç aydir üyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

üyelik durumu açıksa birazdan oradayım hocam :)

Ben üyeyim fakat pek beğenmedim açıkcası. Çoğu kitap sıfırıyla aynı fiyatta :s ki ben takasta etmem. Kitaplarımı elden çıkarmam o yüzden pek tutmadım. Gene sahaf yolları aşındırmaya devam. Zaten 2. el kitap alırken bir açıp bakmakta da fayda var her zaman.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    haklısın
  • Aynı fiyatta mı ?
    Üye olduğumdan beri istediğimi kitaplara bakıyorum ciddi fiyat düşüşleri var.
    Yani en azından 17liraya satılan bir kitap kitapyurdunda 11.30 burada 5 lira :O
    Satıcı Denizlide olsaydı alıcaktım ki Denizlide değil.
    Kargo şart :)

Ve bu konuyu görür görmez üye oldum :) TurkishTalon diye açtım ilk başta ThunderDucks diye açmıştımda kavrayamadım tam şifreyi unuttum bir an :D
  • Hepsi için demedim zaten çoğu için. Özellikle temiz olanları çok pahalı. 20 liraya 2. el Melekler ve Şeytanlar olurmu ? Ben sahafa gidip sıfırdan farksızını 10 liraya alıyorum. Ki bir de ben şuan Adıyaman'dayım alacağım kitaba bir de kargo ekleyince sıfırı bile geçebiliyor :) tabi kendi açımdan yorumladım sadece gene girip bakmasında fayda var insanların.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından bir alternatif kitap almadan önce bir göz atarsanız bence faydanıza olur.

Şahsen ben birçok sahaf gezdim fakat fiyat olarak hiçbiri beni tatmin etmedi ne akmar ne aslıhan pasajı ne beyazıttaki sahaflar,zaten sahaflar çarşısını hiç söylemiyorum orayı bilen blir.Geçmeye utanıyorum ya adamlar 50 metre öteden gitsen bile ne veriyim abime diyorlar.Bu soruyu duymanız için yapmanız gereken tek şey kafanızı onlardan tarafa çevirmeniz:)

Üsküdarda bir sahaf var 2 liraya 30 40 yıllık kitapları satıyor e yayınlarından ordan almıştım 8 10 kitap:)Tekrar gitmeye korkuyorum kedi fobim var,orda da bir tane kedi görmüştüm.Ayrıca bu sahaf tüyapta falan da 3 kitabı on liraya satıyordu glenn meade kitapları da görmüştüm tanesi 10 tLye tüyapta ama almamıştım:)
  • Ben de üyelikler tekrar açıldığından beri üyeyim. Almak istediğim kitaplar var ama bu ara idefixe saklıyorum paraları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Gerçekten haberin yok muydu yahu:))

Ben 1 yıldır üyeyim ama 3 yıldır falan varmış ben de geç fark ettim.Gerçi site o zamanlar çok yoğun değildi diye tahmin ediyorum.

Şimdi bir giriyorsun 40 50 çevrimiçi üye,admin çok güzel iyileştirmeler yapıyor,site bu haline gelene kadar çok emek verdi adam:)

@waRRioRHocam sizin nick neydi?

Kitap okuyan eşiniz dostunuz varsa kesinlikle önerin burayı.

nick dedeliugur
  • violet_bohemian V kullanıcısına yanıt
    Hocam herifler kampanya yapıyor tak diye kargo sınırını 150 tl ye çekiyor.PARDON HALA 50 tL imiş.

Ben de kargo ödeme fikrine nedense çok karşıyım yani şöyle söyliyim.Aacağım kitaplar 80 tl tutuyorsa bile ben kargo parası vermemek için onu 150 tLye tamamlıyorum.

Ama bu durum genelde kitap sitelerinde öyle diğer alışverişlerimde kargo parasını pek önemsemiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 7 Nisan 2014; 18:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Hocam herifler kampanya yapıyor tak diye kargo sınırını 150 tl ye çekiyor.

Ben de kargo ödeme fikrine nedense çok karşıyım yani şöyle söyliyim.Aacağım kitaplar 80 tl tutuyorsa bile ben kargo parası vermemek için onu 150 tLye tamamlıyorum.

Ama bu durum genelde kitap sitelerinde öyle diğer alışverişlerimde kargo parasını pek önemsemiyorum:)

Hadi ya bu kampanyada da çekmişler mi öyle gerçi benim sepet en aşağı 200 şu an

Pardon hocam kafam iyice karıştı ilanlarıma resim ekle düzelt vs.vs. davul oldu resmen:)

Hala aynı galiba:))
  • Iyi iyi o zaman ikiye de bölebilirim siparişi bi anda yüklenmeyeyim :D

Ben siparişimi erteliyicem,elimekilerin en azında bir kısmını okuyayım da azalsın okunmamış kitaplarımın sayısı.

Nasıl olsa yıl içerisinde bu kampanyayı defalarca yapıyorlar.

İdefix olmazsa kitapyurdundan alırım,olmadı tüyaptan falan.Bir şekilde indirim yakalarız.Ki idefix sanal kitap fuarı yaptı ardından da bunu yaptı,geçenlerde kitapyurdu da bu tarz bir indirim yapmıştı.
  • Haklısın aslında bu ara çok kitap aldım hele bi toplu metis bilimkurguları aldım ki çok kötü koydu:( aslında nadir kitaptan almak istediklerim var onlara da yönelebilirim sadece küçük bi idefix siparişi verip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violet_bohemian -- 7 Nisan 2014; 18:26:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Ben siparişimi erteliyorum size de tavsiye ederim.

Fark ettim ki rafta okunmamış kitap sayım arttıkça kendimi baskı altında hissediyorum.

Ne adam gibi kitap okuyabildim ne de okuduğumdan zevk alabildim :)Kitap okurken gözüme çarpıyor 200 küsür kitap yetim gibi başlarını büküyorlar:)Sövüyorlar sanki bana
  • O bana da oluyor gözümün içine bakıyor sanki kitaplar

• üyeydim ama kapattım
  • Ukitap'a 5-6 haftalık üyeliğim var. Henüz fazla alışveriş yapmamış olsamda faydalı bulduğum bir site.

Son zamanlarda okunmamış kitapların baskısını ben de aynı şekilde hissediyorum.

Bir kitaba karar verip okumaya başlama noktasında başlıyor en büyük sıkıntı. Başladıktan sonra da çoğu zaman kitaba odaklanmakta zorlanır oldum. Önce şunu mu okusaydım,o daha mı güzeldir gibi saçma soruları düşünürken odaklanmak zor oluyor tabii. Tüm bunları atlatıp kitabı bitirdikten sonra döngü tekrar başlıyor. Eskiden hiç bu tarz sorunlar yaşamadığımdan sorunu kampanya,indirim var diye aldığım ama okumaya sıra gelmeyen kitap sayısının artmasına bağlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NellieLovett

Ukitap'a 5-6 haftalık üyeliğim var. Henüz fazla alışveriş yapmamış olsamda faydalı bulduğum bir site.

Son zamanlarda okunmamış kitapların baskısını ben de aynı şekilde hissediyorum.

Bir kitaba karar verip okumaya başlama noktasında başlıyor en büyük sıkıntı. Başladıktan sonra da çoğu zaman kitaba odaklanmakta zorlanır oldum. Önce şunu mu okusaydım,o daha mı güzeldir gibi saçma soruları düşünürken odaklanmak zor oluyor tabii. Tüm bunları atlatıp kitabı bitirdikten sonra döngü tekrar başlıyor. Eskiden hiç bu tarz sorunlar yaşamadığımdan sorunu kampanya,indirim var diye aldığım ama okumaya sıra gelmeyen kitap sayısının artmasına bağlıyorum.

Bu sıralar odaklanmakta ben de çok zorlanıyorum kitabın başlarında. Olabildiğince akıcı kitaplar seçmeye çalışıyorum o yüzden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.