Şimdi Ara

Ukitap'ı kullanan kimler var aramızda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lugat47

hahaha stajda yerlerdeyim dostumm Ukitaptan yazmışsın cevapladım

bakıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayagibi

buradaki referanslara benzer şekilde takas ve alışverişlerden sonra yorum yapılan Üye Karnesi adında bir bölüm bulunuyor. Üye Profilinde sol tarafta görebilirsin.

3-5 farklı kişiden olumlu yorum alan üyeler muhtemel güvenilir kişilerdir... ekranın altında da "en iyi üyeler" diye bir bağlantı var, en çok olumlu puan alan üyeleri oradan görebilirsin.

Saolun hocam kavramaya başladım biraz. Peki diyelim ben bir kitap istiyorum diyelim en çok Olasılıksız var onu almak istiyorum. Nasıl bakacağım temiz mi değil mi diye bir türlü kitabın satıldığı linke gidemedim
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    yolladım cevabını
  • Bende kayıt oldum arkadaşlar. Kitap satışı yapmaktan ziyade kitap almayı düşünüyorum. Haydi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

yolladım cevabını

Allah razı olsun.
  • Bu Ukitap nedir ya :) Daha ilk defa görüyorum kullanıcılar mı satıyormuş kitapları.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderDucks

Bu Ukitap nedir ya :) Daha ilk defa görüyorum kullanıcılar mı satıyormuş kitapları.

Evet takas veya satılık oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Saolun hocam kavramaya başladım biraz. Peki diyelim ben bir kitap istiyorum diyelim en çok Olasılıksız var onu almak istiyorum. Nasıl bakacağım temiz mi değil mi diye bir türlü kitabın satıldığı linke gidemedim

Kısaca anlatayım;

üstteki arama kutusuna olasılıksız yaz ve ara. kitabın detay sayfasında altta kitaba sahip olan üyeleri göreceksin. Kimisi takas, kimisi satış, kimisi de hem takas hem satışa açık. Satmak isteyenler fiyatlarını belirtmişlerdir. O üyelerden istediğin ile irtibata geçip anlaşırsan fotoğraflarını iste. böylelikle temiz mi değil mi öğrenebilirsin. üye adlarının yanında renkli toplar var, bunlar üyenin son aktivitesini gösteriyorlar. yeşil renkliler yakın zamanda aktif olanlar..
  • Elimize nasıl ulaşıyor peki bu kitaplar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayagibi

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Kısaca anlatayım;

üstteki arama kutusuna olasılıksız yaz ve ara. kitabın detay sayfasında altta kitaba sahip olan üyeleri göreceksin. Kimisi takas, kimisi satış, kimisi de hem takas hem satışa açık. Satmak isteyenler fiyatlarını belirtmişlerdir. O üyelerden istediğin ile irtibata geçip anlaşırsan fotoğraflarını iste. böylelikle temiz mi değil mi öğrenebilirsin. üye adlarının yanında renkli toplar var, bunlar üyenin son aktivitesini gösteriyorlar. yeşil renkliler yakın zamanda aktif olanlar..

Anladım hocam yani almak veya takas istemek için özel mesaj atıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderDucks

Elimize nasıl ulaşıyor peki bu kitaplar ?

kargoyla
  • Anladım.
    Çok iyiymiş o zaman bu site.Bunu bildiğim iyi oldu buradanda kitap bakabilirim :)
  • Her şeyden önce Kitaplarını kitaplarım, istediklerini istediklerim listelerine ekle. Böylelikle İstediğin kitaplar eklendikçe ana sayfanda ayrı bir bölümde görebiliyorsun. Ayrıca bir üyenin kitaplarına bakarken istediğin kitaplar en üstte yıldızla gösteriliyor. Aynı şekilde üyenin istediklerim listesine baktığında da sende olan kitaplar yıldızla gösteriliyor.

Kitaplarını kitaplarım listene Takas olarak eklediysen üye profilinde Takas Teklifi Yap butonuna tıklayarak üyelere takas teklifi gönderebiliyorsun. Teklif bölümü işi kolaylaştırıyor. Mesajlaşma daha çok sohbet ve alışverişler için kullanılıyor.

Yakın yerlerde oturan üyeler elden takas ya da alışveriş de yapıyorlar.. üstte "Kitap Listeleri" kısmında şehrimdeki kitaplar bölümüne bakabilirsin..
  • ThunderDucks kullanıcısına yanıt
    Hocam iş sizin aranızda bitiyor.

Ukitap sadece aracı site.

Yani ikimiz anlaştık diyelim önce parayı yatırırsınız ben de kargolarım,veya ptt ile teslim sırasında tahsil de mümkün pakedi aldığınız zaman sizden bedeli istiyorlar kişinin hesap numarasına parayı yatırıyorlar.

Ayrıca aynı şehirdeyseniz yüz yüze satış/takas da gerçekleştirebilirsiniz.
  • Tavsiye ederim herkese. Kitap takas yapmaya susamış nice arkadaş var aramızda. Takas yaptıkça dost kazanıyoruz :) siteyi biraz kurcalayınca hemen çözüleceğini fark edeceksiniz. Bir seneyi aşkın kullanıyorum, şu ana kadar kullandığım en iyi kitap sitesi diyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüz yüze olması çok iyiymişşş :)
    Ya sen ne mübarek bir insansın iyiki konuyu açtın.Bundan haberdar olmam gerekti :)
  • Hadi kaptın yine sevapları hocammmmmmmmm
  • Ben de üyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten haberin yok muydu yahu:))

Ben 1 yıldır üyeyim ama 3 yıldır falan varmış ben de geç fark ettim.Gerçi site o zamanlar çok yoğun değildi diye tahmin ediyorum.

Şimdi bir giriyorsun 40 50 çevrimiçi üye,admin çok güzel iyileştirmeler yapıyor,site bu haline gelene kadar çok emek verdi adam:)

@waRRioRHocam sizin nick neydi?

Kitap okuyan eşiniz dostunuz varsa kesinlikle önerin burayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 7 Nisan 2014; 17:30:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.