Şimdi Ara

Ukitap'ı kullanan kimler var aramızda? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okumadığm 9 kitap var ama yinede almak istiyorum sende cüceler-markus heitze bak o da haritalı falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

okumadığm 9 kitap var ama yinede almak istiyorum sende cüceler-markus heitze bak o da haritalı falan

Vaay iyi oldu bu güzel duruyor yarına alabilirim
    Teeşekkür ederim

• Siteden sayenizde haberdar oldum, teşekkür ederim.. Gerçekten çok yararlı bir site gibi gözüküyor.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Rica ederim:)NE kadar çok bihaber olan varmış ukitaptan :)Gerçekten şaşırdım.
  • umarm beğenirsn

• benimde hiç haberim yoktu direkt üye oldum çok teşekkürler hocam
  • Rica ederim hocam,üye sayısı arttıkça herkes daha mutlu olur umarım:)
  • ya 1 tlye kitap filan demişler alamıyoruz galiba bi anlatın şu 1 tlye kitapları satın alma mantığını bu arada nickim suleyman204
  • Stewie G. kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı adamlar temsili olarak koyuyor 1 tl ye bazıları da gerçekten 1 tl ye satıyor.

Açıklama yapmamışsa üyeye sorun,ama genelde fiyatı siz teklif edin diye 1 tl yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Hocam bazı adamlar temsili olarak koyuyor 1 tl ye bazıları da gerçekten 1 tl ye satıyor.

Açıklama yapmamışsa üyeye sorun,ama genelde fiyatı siz teklif edin diye 1 tl yazıyorlar.

bi nevi açık artırma yani
  • Stewie G. kullanıcısına yanıt
    Valla ben daha çok uyanıklık olarak nitelendiriyorum:)
  • Ben de varım. Nick aynı. Kime sorsanız gösterir.

Başlığı da güncellemiş olalım.
  • Bu arada UKitap admini Pazartesi gününe kadar kendini izine ayırdı ve giderken de yeni üyeliği kapattı.

İzin dönüşü üyelikleri tekrar açacakmış.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
  • Siteden ürün alan arkadaşlar var mı? Var ise kaç gün içerisinde gelmiş, ürünün durumu nasılmış?

Yardım ederseniz teşekkür ederim.
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Sitenin kendisi satış yapmıyor.Üye olanlar satış/takas yapıyor.Site sadece sizi buluşturuyor:)%95'inden fazlası da sizin bizim gibi kitapseverlerden oluşuyor,kitapçı da var aralarında ama çok çok az.

Üyeler elindeki kitapları sisteme ekliyorlar ve satış/takas yapmak istiyorum diyorlar.Siz de o kişiyle anlaşırsanız,elden teslim veya kargoyla işi hallediyorsunuz.Havale vs.gibi işlemleri de yine kendi aranızda hallediyorsunuz.

Karşıdaki kişiden kitapların resmini göndermesini falan isteyebilirsiniz.Site herhangi bir şekilde müdahale etmiyor size,tamamen sizin aranızda gerçekleşiyor işlem.

ŞU AN,üyelik kapalı galiba .Yönetici işleri sebebiyle birkaç gün siteye giremeyeceğini söylemişti.Ama yarın öbürgün kayıt olabilirsiniz.Siz yine de deneyin şimdi belki açıktır.
  • ''Yeni üye alımı geçici olarak kapalıdır. İlginize teşekkür ederiz.''

Üyeliğin açılmasını bekliyorum.
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Bir iki güne açılır,admin 4 gündür yok zaten, bir işi olduğunu ve siteye bir süre giremeyeceğini yazmıştı.Bu süre zarfında da üyelik kapalı olacak demişti.
  • Konuyu yukarı taşıyalım. Birkaç gündür takip ediyorum ama üyelik alımı kapalı. Sitede davetiye sistemi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 15 Haziran 2014; 1:42:26 >
  • Yönetici alımı durdurdu ama ilerde açar yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.