Şimdi Ara

Ukitap'ı kullanan kimler var aramızda? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @VeRMİNaaRD bana bu seriyi buldun ya, iskender ısmarlayasım geldi sana, gerçi vakıf serisinin yerini tutmaz Lakin aklına bu karikatür düşmemiştir umarım

Ukitap'ı kullanan kimler var aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

@VeRMİNaaRD bana bu seriyi buldun ya, iskender ısmarlayasım geldi sana, gerçi vakıf serisinin yerini tutmaz Lakin aklına bu karikatür düşmemiştir umarım

Aynı şehirde olmaya gerek yok Yemeksepeti.com dan alabilirsin. Yarın karnım doymuş olur
    @arandur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende üye olmayı planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elodin nickiyle bulabilirsiniz beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı?
  • Ben ne cahil adammışım yav bu vakıf serisini bende okuyum gördüğüm iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

@VeRMİNaaRD bana bu seriyi buldun ya, iskender ısmarlayasım geldi sana, gerçi vakıf serisinin yerini tutmaz Lakin aklına bu karikatür düşmemiştir umarım

Ben 2 lahmacuna ayarlardım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Ben ne cahil adammışım yav bu vakıf serisini bende okuyum gördüğüm iyi oldu

Yukarıdaki koyduğum sıraya uyarak okuyun. Asimovun önerdiği sıra spoilerlardan tat vermiyor. Bu en iyi sıralama

Fotoyu kaydettim hocam şimdide 17 kitabı epub olarak indirdim eyvallah iyi oldu bu seriyi gördüğüm

• Site normal kullanıcıların yanında sahaflarlada dolu.O yüzden baskısı olmayan kitaplar nadirkitap'la yarışıyo Pek bir artısı kalmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevinccc

selamlar üye olmak istiyorum, davet gönderebilirmisiniz lütfen :( ssevdaamm@hotmail.com

Davetiye sınırlı sayıda kişide var ve tanımadığımız kişiye zor yollarız. Son yaşanan olaylardan sonra kolay kolay kimse kimseye kefil olmaz.

Peki bana kefil olur musun?
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Abi sana olmucaz da kime olcaz
  • quote:

Abi sana olmucaz da kime olcaz

Adamsın...
  • Ben ukitap'ta yeni üye olduğum için davetiye hakkım yok. Davetiye isteği için özel mesaj yollamazsanız sevinirim
  • u kitapın ggelmiş geçmiş een iyi üyesi medarı iftiharı pasmanika üyesi ewet bu benim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile53

u kitapın ggelmiş geçmiş een iyi üyesi medarı iftiharı pasmanika üyesi ewet bu benim:)

Bozuk Türkçenden kim olduğun belli

• değişik bir bakış açısı:)
  • Sevgili arkadaşlar daha öncede dedim ısrarla mesaj atıyorsunuz yine söyleyim. Tanıdığım bildiğim arkadaşlar haricinde kimseye davetiye yollamıyorum. Özel mesaj atmanız sizi diğerlerinden özel kılmıyor ne yazıkki. Lütfen davetiye için özel mesaj atmayın. Malesef sorumluluk almak istemiyorum. 2.el bölümünde referansınız varsa yollarım ama...

Birisi de site üzerinden mail atmış ben senin bırak kim olduğunu gönderebilmek için mail adresini bile göremiyom ki birader nasıl cevap vereyim:))

• takas sistemi yaygınsa bir davetiye istiyorum. profilde mail adresi referans vs..yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 17 Ekim 2014; 3:00:30 >
  • davetiye atabilirmisiniz hocam? paylaşmak istediğim çok kitap var elimde
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Elimde 2 adet kitap var bunu site üzerinden yollayabilirim yönetici vs. kimse onada yollarım kargo vs. bana ait yalnız bu sitenin adı hakkında baya olumlu yorumlar duydum benimde katkım olsun madem üyeli kapalı buradan ulaştıralım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.