< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ukrayna dün sihalar ile Rusyadaki gökdelenlere saldirdi (2. sayfa)
-
-
Rusya-Ukrayna savaşının kazananı olmayacak.
Kim kazanırsa kazansın Pirus Zaferi olacağı kesin.
İki ülkede savaşa girdiğine bin pişmandır. ilk pes eden çok büyük kaybedecek. Zaten şimdiden çok şey kaybedildi.
Ukrayna
-Nüfusu harap oldu, ciddi göç verdi bir kısmı hiç dönmeyecek.
-Şehirleri mahvoldu.
-Savaşı kazansa bile müttefiklere 50-100 yıl borç ödeyecek.
-Savaşı kazansa da kaybetse de bağımsızlığını kaybedecek.
Rusya
-Karadeniz filosunun yarısı yok oldu, tekrar inşaa etmeye kalksa 20 yıl sürer. Askeri araç gereç olarak SSBC'den kalma ve bugün asla yerine koyamayacağı inanılmaz bir kaybı var. Abd ve Çine karşı nükleer dışında caydırıcılığı kalmadı.
-Kafkasların sözü geçen ana ülkesiyken, itibari iki paralık oldu. Bitik devletler bile posta koyar hale geldi.
-Kırım elindeyken ve kimsenin dokunması fiilen mümkün değilken. Şimdi savaşın sonunda belki Kırım dahil tüm işgal ettiği topraklardan geri çekilmek zorunda kalacak.
-Tüm Avrupa Doğalgaz konusunda Rusya'ya tam bağımlıyken, tüm bu gücünü kaybetti.
-Savaşı kazansa bile 17milyon m2yi kontrol edecek nüfusa sahip olmadığı kanıtlandı. Güçlü bir iç isyana karşı koyamaz parçalanır gider.
-En büyük sorunu nüfus iken saçma bir savaş uğruna nüfusunu savaş makinesine kıyma etmeye devam ediyor.
Bu saatten sonra. Ne Rusya'nın Ukrayna'nın tümünü işgal etmesi mümkün, ne de Ukrayna'nın tüm topraklarını geri kurtarması mümkün.
Savaş bir taraf ekonomik olarak pes edince bitecek. Kimin pes edeceğini zaman gösterecek.
Ama bu savaşın minimum bir 4-5 yılı daha var gibi. Sonra bir taraf çöker.
-
Ukrayna'nın kendi gücü ile Rusyayı yenemeyeceği aşikar. Putin'in ileriki hamlesini ben de merak ediyorum.
Benim için batı bloku, abd, NATO ne ise Rusya da o. İki taraf da insanlık için mücadele etmiyor sonuçta. Birbirlerini mümkün olduğunca yıpratsınlar. Ukrayna Rus güdümüne girmek yerine batıyı tercih ediyor. Onların tercihi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir daha olmaması için savaşıyorlar gibi o nedenle hergun olmektense bir kere ölelim dediler ve çok acı olsa da yarın bunun karşılığını görmeleri için büyük bir engel kaldığını sanmıyorum olan ve olacaklardan sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X