Ukrayna sinira 650 km uzaklikta Rusyada Saratovda bir gökdelene saldirdi Saldiri sonucu binada bulunan 1 sivil agir yaralanmis x (formerly twitter) Türkiye's Economy Channel (@TurkeysEconomyC) on X https://x.com/TurkeysEconomyC/status/1827974890542043250< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Ağustos 2024; 11:51:24 > |
Ukrayna dün sihalar ile Rusyadaki gökdelenlere saldirdi
-
-
Rusya kendi kendini vuruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta vardır bir bildiği
bir bildiği Putin'in
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ağustos 2024; 11:26:39 > -
Ruslar jammer filan açtığı için düz devam etmiştir drone gümleyene kadar...
-
Rusya mı zayıfladı? Ukrayna mı güçlendi? Yoksa rusya bir strateji mi uyguluyor, yani biraz geri durup, ukraynanın saldırmasını izin vererek. Turan taktiği bir nevi..
nicelik ve nitelik bakımından üstünken bunu yapmazsın
-
Saçma sapan bir savaş. Tüm savaşlar saçma ama Rusya VS Ukrayna savaşı gerçekten anlamsız. Savaş sonuçlandığında ne Ukrayna'ya bir faydası olacak ne de Rusya'ya. Silah ve askeri araç satan şirketler dışında net şekilde kazanan olmayacak.
İki tarafında yaptığı salaklıktan başka bir şey değil. Dünya'da ticaret kadar güzel bir şey varken, bir birilerine mal alıp satmak varken, bir biri ile savaşıyor bu iki ülke. İkinizde hiç bir sonuç alamayacaksınız. Kullanılan mühimmata yazık.
Rusya ve Ukrayna yalnız başına bir masaya oturup, iki tarafta hatasını kabul edip, eski barışık günlerine dönmeliler. Aranızdaki savaşın zerre anlamı yok zerre. Ne amacı var ne de anlamı. Boş beleş bir savaş.
Ukrayna Sivil yerleşke vurmayada mı başladı !!! Gökdelen vurmak nedir ?
Zorla savaşı dönüşü zor noktalara getirecekler bu gidişle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 26 Ağustos 2024; 13:54:36 > -
Dünyanın en saçma amaçsız başarısız saldırısı olabilir mi?
Rusya insanları slk zannediyor galiba. Öyle her türlü hava savunmasına sahibiz diye atıp tutuyor, bazı amip ülkelere kakalıyor bu savunma sistemlerini. Sonra iha gelmiş gökdelene çarpmış. Yapma yavvvvv putin
-
Bu savaşı hiç takip etmiyorum tek bildiğim 2 gün sonra kiev düşer diyenlerin hala utanmadan konuştuğu. Hamasın festival bastığı gün israilin sonu geldi diyen loserlar da bunlar. Hala utanmadan konuşuyorlar. Cnntürk kanalının utancından kendini kapaması lazım.
Yanlışım varsa düzeltilsin, bu savaşta durum şöyle benim anladığım: Batı silah ve para desteğiyle Ukrayna'yı gaza getiriyor, Ukrayna da Rusya ile harbe giriyor.
-
Birileri Rusyayı köy flan sanıyor galiba. Tühh orayı neden savunmamış yok tühh bir Drone saldırısını nasıl engelleyemmiş diye eleştirmek nedir :D Abi şakasmısınız siz.
Büyüklük olarak Türkiye'nin 20 katı Rusya !!! Rusya Haritası içinde Türkiye şöyle kalıyor.
Ve Rusya Kırım ve Çevresine yığınak yapmış orada savaşırken. Ukrayna Tam zıt yerden 300-500 asker ile saldırıyor olay bu aslında.
Ve Ukraynanın Rusyada sözde girdiği ve İşgal ettiği yer ile Kırım arası neredeyse 1000 Km :D
Birileri çıkıyor Rusya ölmüş bitmiş Hava savunması batmış flan. Gerçekten şaka gibiler. 1000 km uzağa tank askeri araç ekipman asker aktarmayı çocuk oyuncağu sanıyorlar. Abi DRONE nedir ondanda bir haberler. Drone tırt bir bomba atıyor koca gökdene bomba atıyor 1 kişi ölmüş. Gerçek bomba atılsa koca binaları yerlebir edersin İsrail'in yaptığı gibi.
Birileri kasıtlı olarak Ukrayna Pohpohlamaya çalışıyor ama yanlış işler bunlar. Rusya daha bu hareketlere karşı hamlesini cevabını vermedi.
-
Hocam eleştirinde haklısın, dediğin gibi Türkiye'nin 10 katı yüzölçümü olarak Rusya. Lakin o interaktif haritada şehirlerin yüzölçümü boyutuna göre kıyaslıyor, sağ taraftaki veya kuzeydeki bölgelerde daha büyük gözükür Türkiye pek sağlıklı bir kıyas olmaz gibi geliyor bana.
-
10 katı değil neredeyse 20 katına denk resmi olarak.
Ayrıca attığım harita gerçek büyüklük karşılaştırma haritası. Dünyanın şeklinden dolayı bazı ülkeler göze büyük veya küçük geliyor ya onları gerçek boyutuna getiriyor karşılaştırırken.
https://www.thetruesize.com/#?borders=1~!MTYwMzM4NjA.NDAyMDAwOA*MzU0NzE2NTA(MjAyMDQ3OA~!CONTIGUOUS_US*MTAwMjQwNzU.MjUwMjM1MTc(MTc1)MA~!IN*NTI2NDA1MQ.Nzg2MzQyMQ)Mg~!CN*OTkyMTY5Nw.NzMxNDcwNQ(MjI1)MQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 26 Ağustos 2024; 16:4:46 >
-
Kral biliyorum, sana haksızsın demiyorum. Yalnız attığın interaktif harita biraz incelersen şehir büyüklüğünü hesaba katarak ona göre büyük küçük hal alıyor. Yani Batı şehirleri yüzölçümü büyük fakat resmedilirken küçük gösterilen yerler olduğu için Türkiye daha küçük kalabilir. Onu demek istedim yani.
Saygılar.
-
Saddamda götten sıkıyordu amerikayı vururuz felan diye,bizim mahallede de aynıları var icraat -01.19 .Delikanlılık 1000 de 10000.Aynı hesap, iranda hala amerikaya kafa tutuyor.Canlı yayında asıp kesiyor,Hizbullah savas yeminleri ediyor..Ama iş ciddiye gelince kimse yok.Bedava hilafet diye bagıran gençleri yok ettiriyor.Bunlar zaten kurgulanmış şeyler.Ukrayna bu savastan galip cıkma diye opsiyoneli yok.Sadece Rusyaya karsı eksiltme politikalı.Sempatizanlık değil bu.Adamın yüzölçümü ,askeri sayısı ukraynayı 2 günde ele gecirir.Sırf soguk savas nedeniyle ayakta su an.
-
Bana nükleer at diye yalvarıyorlar artık, abd ve yahudiler kıyamet savaşını istiyor hz.isa nın bir an önce gelmesi için niyetleri açık ortada.
Tabiki ön planda aşk kuş böcek medeniyet barış ateşkes diye takılacaklar orası ayrı o onun süsü makyajı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2024; 19:32:30 > -
Putin bu konuda fena karizmayı çizmeye başladı. Ukrayna, Rusya'yı ilhak etmese bari
-
Az biraz rusları tanıyan ve içlerinde olan biri olarak söylüyorum ruslar ukraynayı Ters yatırıp düz sever, Putin kesinlikle durumu ve ileriki zamanda yapılacak işgali meşru kılacak zemini hazırlıyor,Çok anlayamayacağımız derin tarihleri var Ukrayna nın anlamı yani UKRA kelimesi dışlanmış terk edilmiş itilmiş köşede kalmış anlamına geliyor bu bile Rusyanın ukraynalılara bakış acısını anlamak için yeterli, ayrıca Rusya Ukrayna sayesinde hem ukraynalıların hemde bazı Avrupa ülkelerinin nasıl amerikan k*peği olduğunu tüm dünyaya gösterdi(Türkiye de buna dahil) Türkiye çok büyük yanlışlar yaptı ürettiği silahla artistlik yapılmayacağını öğrendi ukraynaya tb2ler bağışlamalar ve bunun reklamını ukraynalıların göstere göstere yapması nasıl tehlikeli durumları doğurabileceğini Türk Devleti öğrendi(dahili iktidar öğrenemedi onu es geçiyorum) Rusya yakın zamanda çok değişik ve tüm dünyayı etkileyecek tüm varsayımları silecek hareketler yapacak ve dünya her zamankinden daha farklı bir yer olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Usta vardır bir bildiği bir bildiği Putin'in |
Bu savaşı hiç takip etmiyorum tek bildiğim 2 gün sonra kiev düşer diyenlerin hala utanmadan konuştuğu. Hamasın festival bastığı gün israilin sonu geldi diyen loserlar da bunlar. Hala utanmadan konuşuyorlar. Cnntürk kanalının utancından kendini kapaması lazım.
|
Benzer içerikler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- magdy hussein mourad mohammad
- telsiz kullanım ücreti nedir
- yurtdışı alışveriş limiti
- iphone zam gelecek mi
- togg kampanya
- dünyanın en zengin ülkesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X