Şimdi Ara

Ukrayna Hakkında Herşey Bu Başlıkta Yazalım Paylaşalım (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
22
Favori
26.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yasaklardan sonra gidiyorum. Son durumu buradan yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt

Visit Ukraine sitesinden 7 günlük sigorta yaptırsam olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _ _ _FAST_ _ _

Visit Ukraine sitesinden 7 günlük sigorta yaptırsam olur mu?

Web sitesinde satın alma kısmında, giriş çıkış tarihini soruyor. Ona göre ilerlemelisin. Gerçekten kaç gün kalacaksan ona göre otomatik tutar vb çıkıyor.

Visit ukraine today gibi birşeydi site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baser -- 21 Mayıs 2021; 12:33:9 >
  • baser kullanıcısına yanıt

Kişisel verilerin işlenmesine izin verme ve sigorta şartları zorunlu diyor.(İngilizce yazıyor )

Bunları işaretleyince ne oluyor tam anlamadım?

• Bende oraya baktim ama çok anlamadım. Ukraynalı firmaya yaptirdim. Araştirirsaniz ukraynada sigorta yapan sahibi veya calisani turk sigorta şirketleri var. Onlarada yaptirabilirsiniz. Ayrica pcr testini daha pasaporta gelmeden soruyorlar ve yoksa pasaport kismina geçemiyorsunuz. Ben bu sefer pasaportumun suresi doldugu icin kimlikle giris yaptim. Benim kimliğimi alip siradan çikardilar ve beklememi söylediler. Daha sonra gorevli bir bayan yanima gelip turkce kimlik le ilk defa mi giris yaptin dedi, bende evet dedim. İşlemimi yapip pasaporttan geçtim. Bu arada Kyiv de bir tane maska takan gormedim benden başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Bende oraya baktim ama çok anlamadım. Ukraynalı firmaya yaptirdim. Araştirirsaniz ukraynada sigorta yapan sahibi veya calisani turk sigorta şirketleri var. Onlarada yaptirabilirsiniz. Ayrica pcr testini daha pasaporta gelmeden soruyorlar ve yoksa pasaport kismina geçemiyorsunuz. Ben bu sefer pasaportumun suresi doldugu icin kimlikle giris yaptim. Benim kimliğimi alip siradan çikardilar ve beklememi söylediler. Daha sonra gorevli bir bayan yanima gelip turkce kimlik le ilk defa mi giris yaptin dedi, bende evet dedim. İşlemimi yapip pasaporttan geçtim. Bu arada Kyiv de bir tane maska takan gormedim benden başka.

Covid-19 teminatlı sigortayı niye Türkiyede yaptırmadınız? Oradaki bir firma daha mı uygun fiyatlı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna firmasi olmaz ise kabul etmiyorlar. Zaten ilk sorduklari test, ikinciside sigorta. Birde ilk defa bu sefer gumrukten gecerken yanimdaki para miktarini sordular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 22 Mayıs 2021; 22:54:34 >

Sigorta işi tamam.

Cuma öğlen PCR yaptırdım.

Pazartesi gece 00:30 uçak var.

Yani 72 saati biraz geçiyor.

Kabul ederler mi?

Bir tane daha test yaptırmam gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ _ _FAST_ _ _ -- 23 Mayıs 2021; 16:4:14 >
  • Gecmeyecek, isterler. Ben alanda yaptirdim, öyle gittim.

• selam arkadaşlar.

haziran sonu ukrayna yapmak istiyoruz 3 arkadaş.

kiev, lviv, kharkiv ve dnipro.. hangi şehirlere gitsek. 1 hafta kalacağız. daha çok eğlenmek ve gezmeye değecek yerler görmeyi istiyoruz.

başka dikkat etmemiz gerekenler nelerdir.

giden arkadaşların tavsiye edeceği kalacak yerler varsa söylerlerse sevinirim ayrıca.

Eveeeeet.... 

Boryspil havalimanında Ukraynalı kadın ve erkek askerler eşliğinde 260 $ ile ülkeye giriş yaptım.

Gecenin 4 ünde sorgu odasında orta seviye rusça ve ingilizce çeviri ile süreci hallettim. 

Sokak eğlenceleri tanışmaları masaj salonları neredeyse çoğu şeyi yaptım.

Fazla ileri gittim heralde. 

Bu arada grivna değer kazanıyor.Para bitince İş bankası kartı ile ОШАД БАНК ile para çektim.

Taksici soygununa denk geldim.4 km ye 1200 grv aldı. 

İlk defa yalnız geldim ülkenin atmosferini beğendim.

Yalnız 5 günde diğer şehirleri gezmeye zaman yetmedi.Dnipro güzel görünüyor gezdiniz mi?

Yalnız gittim giriş - çıkış 25 - 30 Mayıs

Herkes bilgilensin.... 

• noche34 kullanıcısına yanıt

Ben kiev ve Lviv e gittim. Dniproda guzel bir sehir. Gidip gormeyi isterim. İlk defa gidiyorsaniz kiev ve lviv e gidin bence. Kiev in gece hayatina guzel diyorlar ama ben o tip yerlere artik gitmiyorum. Gençligimde cok gittim artik benim icin bir sey ifade etmiyor. Lvivinde gastronomisi iyidir.

• Bende mayis 18-20 arasi oradaydim. Beni hiç sorguya almadilar şimdiye kadar. Gicik bir şey. 1200 grivna feci bir rakam. Uygulamadan arac cağirabilirsiniz. Benim ayrica ukraynali taksicim var. Viberden yaziyorum gelip alandan aliyor beni. Ukraynaya 4. Gidişim genel olarak seviyorum. Yalniz erkekleri kaba saba geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 30 Mayıs 2021; 21:43:36 >
  • 2 sene önce kaldığım şehrin en iyi ücüncü otelinin geceliği 89TL idi , bugün aynı zamanlarda aynı otelin geceliği 500TL,

Ukrayna halkı Türkiyeden gelenleri çözmüş artık , güven olarak araplardan bile daha düşük seviyede,

son bir yılda 24 kez giriş çıkış yaptım , her hafta sonu oradayım neredeyse , Türk öğrencilerin bile arkadaş cevresi genelde afrika ve arap öğrencilerden oluşuyor , ukraynalılarla kaynaşamıyorlar ,

Türkiyeden geldiğiniz için dünyanın çoğu yerinde olduğu gibi 1-0 geride başlıyorsunuz , Ruscanız olmadığı için 2-0 oluyor skor , İngilizcenizde iyi değil ve parasal gücünüzde düşük artık 3-0 ile giriş yaptığınız deplasmandan , hüsranla dönersiniz ,
    ben 2-0 önde başlıyordum her zaman , şimdi 0-0 a razı olmak zorunda kaldık, en önemlisi Rusçanız yoksa büyük eksik ,

İngilizce yoksa ben olsam uçağada
    almam ,
    3. sü teknolojiden anyacaksın bu zamanda taksi çağırmasını bilmemek büyük ayıptır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt

Zaten ben hep sakalı keserim yüzüm temizdir yabancı insanlara benzer.

2 yıldır rusça öğreniyorum orta seviyeye anca geldim otel, kız, taksi hepsini ayarlıyorum.

Ben oranın halkıyla rahatça kaynaşıyorum kız - erkek farketmiyor.

Ukraynalı kız - erkek tanıdıklar var.

Para olsa da tip iletişimi etkiliyor.

Asıl sorun dağdan inme tiplerin Avrupa halkıyla kaynaşmada sorun yaşaması.

Adam dil bilmiyor bir şey bilmiyor ülkeye geliyor.Sınırdan başka ülkelere kaçanlar da var.

Yani bildiklerim gördüklerim bunlar.

hocam tavsiye edeceğiniz mekanlar ve kalınacak yerler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. benim arkadaşım ramazanda dniproya gitmiş beğenmişti. tabii o sonraki plan olabilir.

• Mekan tavsiye edemiyorum çünkü bilmiyorum. Gece kluplerine gitmiyorum. Onun disinda yeme içme olarak belli seviyedeki azeri restoranlarina gittim şimdiye kadar. Kalacak yer olarak kreysatik caddesinde veya 5 dk uzakligindaki yerlerden airbnb den ev tutuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

hocam tavsiye edeceğiniz mekanlar ve kalınacak yerler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. benim arkadaşım ramazanda dniproya gitmiş beğenmişti. tabii o sonraki plan olabilir.

Kalacak yeri airbnb'den bulabilirsin, daha önceden en az 15 yorum alan evleri tercih etmelisin.

Dnipro Lviv gibi turistik değil ,ama gidilir. Benim kaldığım günlük evin şirketinin ismi Doba In Ua gibi birşeydi,çok memnun kaldım.

• baser kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ukraynaya yakında gidip gelen varmı sitelerinde aşı sertifikası olanlardan pcr testi istenmiyor yazıyor ama ne kadar doğru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.