Mayıs ayinda gittiğimde yoktu. Eylulde tekrar gideceğim bende araştiriyorum bu durumu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ukrayna Hakkında Herşey Bu Başlıkta Yazalım Paylaşalım (34. sayfa)
-
-
iki doz aşımı oldum.yeşil pasaportum var acaba bilet alsam elimi kolumu sallayarak girebilirmiyim.
-
Arkadaşlar Ukrayna'da harkovda vs yazılım mühendisliği okunur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Eylül'ün sonunda bi arkadaşımla Kyiv'e gideceğiz.
İngilizcem ileri seviyede, anadile yakın konuşma yetkinliği
Rusçam yok denilecek kadar (merhaba, adım şu, adın ne? nasılsın?....)
Para.... para heç yok :D
Kalmak için yer (2 erkek)
Gezmek için yer.
Yeni insanlarla tanışmak için yer.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aşılarımın ikisini de oldum, PCR gerekmiyor değil mi?
Veya uçuştan 1 gün önce gidip, devlet hastanesinde "şüpheli durumdayım" diyip sürüntü versem, PCR yerine sayarlar mı? PCR için 250 lira istiyorlar
-
Para yok kismini ciddiye alarak yaziyorum. Giriste belli bir miktar paran olmasi gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: trojanaPara yok kismini ciddiye alarak yaziyorum. Giriste belli bir miktar paran olmasi gerekiyor.
göstermelik para var, zaten parayı görmek istiyoruz diye bir şey dediklerini duymadım...
Günlük için 50 dolar para olması beklentisi varmış
Göstermelik var ama har vurup, harman savurcak yok :)
-
Son 3 gidişimin bir tanesinde sordular. Kimlikle ilk girişlerde ariza çikartiyorlar. Butce az ise hostelde kalirsiniz veya ucuza ev kiralarsiniz. Yemekleride doner veya oranin ekonomik yemek satan bir restorani var orada yiyebilirsiniz. Eğlence işinin ucu açik gibi ve bu konuda bilgim yok çünkü gece kluplerine ve disko tarzi yerlere gitmiyorum. Ama bildigim kadari ile oranin kizlarida saf değil, dikkatli olun kiz tavlayacağim diye yolunmayin. Bu yazdiklarimin hiçbiri benim tecrubem değil, giristeki para mevzusu haric, bu tarz seyahatler benim tercih etmedigim turde seyahatler. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19Merhabalar
Eylül'ün sonunda bi arkadaşımla Kyiv'e gideceğiz.
İngilizcem ileri seviyede, anadile yakın konuşma yetkinliği
Rusçam yok denilecek kadar (merhaba, adım şu, adın ne? nasılsın?....)
Para.... para heç yok :D
Kalmak için yer (2 erkek)
Gezmek için yer.
Yeni insanlarla tanışmak için yer.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aşılarımın ikisini de oldum, PCR gerekmiyor değil mi?
Veya uçuştan 1 gün önce gidip, devlet hastanesinde "şüpheli durumdayım" diyip sürüntü versem, PCR yerine sayarlar mı? PCR için 250 lira istiyorlar
Aşı olduysan pcr 'a gerek yok. Ama yine de kuralları okumalısın.
Hastalara yapılan pcr seyahat için kullanılmıyor.
Para yoksa sokakta birşeyler içersiniz, akşamları kalabalık olan yerler var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: opy
Arkadaşlar Ukrayna'da harkovda vs yazılım mühendisliği okunur mu?okunur ama harkovda çok yabancı var, halkı da soğuk , ben olsam lviv 'i seçerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozzykeniki doz aşımı oldum.yeşil pasaportum var acaba bilet alsam elimi kolumu sallayarak girebilirmiyim.
evet. ilk kez gidiyorsanız belki yarım saat bekletirler. üzerinize alınmayın. kontrol amaçlı bir prosedur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trojanaSon 3 gidişimin bir tanesinde sordular. Kimlikle ilk girişlerde ariza çikartiyorlar. Butce az ise hostelde kalirsiniz veya ucuza ev kiralarsiniz. Yemekleride doner veya oranin ekonomik yemek satan bir restorani var orada yiyebilirsiniz. Eğlence işinin ucu açik gibi ve bu konuda bilgim yok çünkü gece kluplerine ve disko tarzi yerlere gitmiyorum. Ama bildigim kadari ile oranin kizlarida saf değil, dikkatli olun kiz tavlayacağim diye yolunmayin. Bu yazdiklarimin hiçbiri benim tecrubem değil, giristeki para mevzusu haric, bu tarz seyahatler benim tercih etmedigim turde seyahatler. Kolay gelsin.
hocam para yok derken, çım cızlak değiliz :)
2 memuruz, atanalı 1 sene olmuş :)
Sadece paralı insanlar değiliz, para savuramayız.
Uygun 6 otel buldum, ama hıyar arkadaşım "daire bul, ev bul" diyor veya "klüplere yürüme mesafesi olsun, taksiler çok pis s...yormuş" diyor... Taktı kafayı gece hayatına...
Halbuki gidersek 2 kez zor gideriz.
-
Airbnb veya bodovodan ev kiralayabilirsiniz. Taksi uygulamalari var, bolt, uber gibi. Onlari kullanabilirsiniz. Normal kizlar otele gelmek istemiyorlar. Evin yalniz bir sorunu var. Kizlar evinize gelip sonradan gelen elemanlari kapiyi acip sizleri dovdurup soydurabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 9 Eylül 2021; 20:8:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: trojanaAirbnb veya bodovodan ev kiralayabilirsiniz. Taksi uygulamalari var, bolt, uber gibi. Onlari kullanabilirsiniz. Normal kizlar otele gelmek istemiyorlar. Evin yalniz bir sorunu var. Kizlar evinize gelip sonradan gelen elemanlari kapiyi acip sizleri dovdurup soydurabilirler.
oha
Olmaz demeylim, olabilir. Ben şahsen derdinde değilim... Otelden yanayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19oha
Olmaz demeylim, olabilir. Ben şahsen derdinde değilim... Otelden yanayım.
Alıntıları GösterTanıştığınız kişilerin istediği yere gitmeyin ya da oranın kapısına girmeden internetten o mekanı araştırın .Hatta gitmeden önce bir liste yapın.
Genellikle lokal dandik barlar vb yerler en sağlıklısıdır.
Taksi uygulaması kullanırsanız hiçbirşey olmaz.
Ben çok gittim, arkadasın bahsettiği kötü olaylar basıma gelmedi ama birkaç kez duydum.Tanıştığınız kişiler az çok kendini belli eder, biraz insan sarrafı olmalısınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X