Şimdi Ara

UKRAYNA HAKKINDA YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba, ben lise son sınıf bilişim bölümü öğrencisiyim hedefim ya yazılım mühendisliği yada mimarlık busene staj okul sıkışlık oldu hazırlanamadım sonra yurt dışı cazip geldi ilk önce bir adalet meslek son sınıf arkadaşıma haber verdim bana katıldı
    makedonya düşündük yurt dışı danışmanlık 4500euro para biçti avrupa üniversitesine 8000tl yapıyor galiba ilkyıl için sonraki yıllar 2500euro istendi sonra
    Ukrayna düşündük yurt dışı danışmanlık 3800dolar dedi sadece ilk yıl sonra 1800dolar okul ücreti dedi çok cazip geldi rusça öğrenmek falan gayet güzel kariyer için diye düşünüyoruz

ukrayna hakkında ne düşünüyorsun abi ne yapmalıyız ve danışmanlıksız işlemleri kendimiz halledebilirmiyiz.
    Öncelikli sorular
    Kiralar Nekadar?
    yiyecek içecek restorant masrafı nekadar?
    ulaşım nasıl ücretleri?

Yardımcı olursanız insan hayatını değiştirebilirsiniz ve minnettar kalırım..

• Ukrayna değilde Rusya yı tercih et derim... Bende Rusya da öğrenciyim. Ukraynayada gittim kesinlikle Rusya kalitesinde bir ülke değil. Ücretlerde çok uygun. Ben herşey için danışmanlık ücreti ile birlikte 3000 dolar ödedim. İstersen yardımcı olabilirim.
  • ukrayna savaşın eşiğinde ne olacağı belli olmaz. alternatif ülkelere bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • angelru A kullanıcısına yanıt
    Dostum aslında yardımcı olsan çok iyi olur şimdi rusyada mimarlık,hukuk,yazlımmühendisliği,uçak mühendisliği gibi bölümleri olan bir okulun uygun fiyatlı halini danışmanlık dahilinde yazarmısın birde tabi kira fiyatları,yiyecek içecek üst baş fiyatları bunlar ve detaylı ne biliyorsan anlatman çok yararlı olur.birde rusya çok büyük bir yer diye düşünmemiştim ayrıca soğuk bu tür problemler nasıl aşılır nekadar sürer dili 1 yıl hazırlık okuyarak öğrenebilirmiyim?
  • Ukrayna savaşın eşiğindeyse kiminle bu savaş? Rusya'ya yaptırımı etkisi olmayacak mı? Ukraynayı düşünmeyeceksen Rusya'yı da düşünmemeni öneririm zira tüm AB ve ABD karşısına almış durumda. Ha dersen Ukrayna'da eğitim almak isterim Kiev'de mimarlık okuyorum. Şimdiye kadar da Rusça Rusya'da öğrenilir modunda birşey yaşamadım çünkü geneli Rusça konuşuluyor. Hadi konuşmasalar da hepsi Rusça bildiğinden dolayı hangi dilde konuşursan o dilde yanıt alabiliyorsun. Kaliteli üniversite denmiş Rusya'daki tüm üniversiteler kaliteli değil ki burada da dünya çapında ilk 500e girmiş 2 üniversite mevcut. Kaldı ki Rusya'da da bu sayı 4ü geçmez. Üniversite kalitesine göre eğitimin zorluğu ve ücretinin artacağını söylememe de gerek yoktur sanırım. Bir diğer artı Rusya'da trafik, sosyal yaşam, kanunlar ve daha bir çok şey kendi federesine özgüdür. Avrupalaşma çabası hiç olmadığından Avrupa hayatı veya kuralları beklememeni öneririm. Diğer yandan sosyal hayatını göz önünde bulundurursan Rusya'nın daha tehlikeli, neonazizm benimsemiş insanların daha çok olduğu ve yabancılara karşı bir çoğunun hiçte sıcak bakmadığını hatırlatmamın da faydasını göreceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aestone -- 13 Mart 2014; 16:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyComp

Dostum aslında yardımcı olsan çok iyi olur şimdi rusyada mimarlık,hukuk,yazlımmühendisliği,uçak mühendisliği gibi bölümleri olan bir okulun uygun fiyatlı halini danışmanlık dahilinde yazarmısın birde tabi kira fiyatları,yiyecek içecek üst baş fiyatları bunlar ve detaylı ne biliyorsan anlatman çok yararlı olur.birde rusya çok büyük bir yer diye düşünmemiştim ayrıca soğuk bu tür problemler nasıl aşılır nekadar sürer dili 1 yıl hazırlık okuyarak öğrenebilirmiyim?

Güzel kardeşim Ukraynaca dışında Rusça konuşanların ölesiye dövüldüğü aşırı milliyetçilerin bulunduğu ( Azınlık da değiller hükümeti devirdiler ) Kiev in yani Ukraynanın son halini buyur bu fotoğraflar anlatsın sana bizler değil. Bazen Fotoğraflar, Resimler birden çok şey anlatır insana. Binlerce cümle yazsak belki Şuan yine de Fotoğrafların anlattığını anlatamayız

Son olarak, Eğer Rusyanın Doğusunda Şirin bir Şehirde bahsettiğin bölümlerde cebini yakmayacak şekilde Eğitim almayı düşünürsen; aklındaki Onlarca soruyu tahmin ederek var olan bir konunun linkini veriyorum. Aklında olan tüm soruların orada mevcut olduğunu, olmayanları o konu altında cevaplayacağamı, özel sorularınıda Pm atarsan ayrıca ek olarak cevaplayacağımı bilmeni isterim.

Konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_80761682/tm.htm

SARATOV DEVLET ÜNİVERSİTESİ

• Reklam yapmaktan baska birsey yapmiyorsunuz eminim ki danismanlik yapiyorsunuzdur ancak Kievde yasiyorum ve rusca konusuyorum. Kimseden herhangi bir tepki de almadim ayrica danisman falan da degilim yani insanlari buraya getirmek bana birsey kazandirmaz. Yine de insanlari yanlis yonlendirmeyin suan meydan bu halde degildir insanlar Rusyanin baskisina karsi ayaklandilar Ruscaya degil! Ayrica bakin bakalim Ukrayna'da yabanci uyruklara yapilan siddet sayisiyla Rusya'yi kiyaslayin ha bulamiyoruz derseniz istatistikleri buraya dokebilirim sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aestone

Reklam yapmaktan baska birsey yapmiyorsunuz eminim ki danismanlik yapiyorsunuzdur ancak Kievde yasiyorum ve rusca konusuyorum. Kimseden herhangi bir tepki de almadim ayrica danisman falan da degilim yani insanlari buraya getirmek bana birsey kazandirmaz. Yine de insanlari yanlis yonlendirmeyin suan meydan bu halde degildir insanlar Rusyanin baskisina karsi ayaklandilar Ruscaya degil! Ayrica bakin bakalim Ukrayna'da yabanci uyruklara yapilan siddet sayisiyla Rusya'yi kiyaslayin ha bulamiyoruz derseniz istatistikleri buraya dokebilirim sorun yok :)

Rusça demek Rusya demektir. Rusça konuşanların ölesiye dövüldüğünü, üstelik bu kişilerin Ukrayna vatandaşı olmasına rağmen bu şekilde darp edildiklerini aylarca CNN, BBC gibi kanallarda izledik. Fotoğraflar herşeyi anlatıyor. Rusçaya gönül verenlerin Gündemi takip edip seçimlerini ona göre yapmalarını, mitinglerden vs bıkılan şeyler den eğitimlerine ara vermemek istiyorlarsa doğru seçim yapmak kendi lehlerine olacaktır.

• Millet gayet saçmalamış.Bilip bilmeden bir sürü şey yazmışlar ben Ukrayna'da okuyorum ve herhangi birşey yok.Türk öğrenciler ilgili durumdan etkilenmiyor ki ? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Doğru ve kesin bir bilgi almak istiyorsan bana pm at.
  • Bakın Ukraynadan bir arkadaşımız doğruları nasıl anlatıyor:

Sürekli ukraynaya gidip gelen birisi olarak söylüyorum ukrayna çöktü en az 20 sene toparlanamaz şu anda memurların maaşını ödeyemiyorlar geçen hafta memurların maaşın %25i yattı kimsede para yok dükkanlar teker teker kapanıyor İMF yi bekliyorlar IMF gelecek borç verecekte maaşları ödeyecekler

sadece kırım da problem yok odesa donetsk luhansk kharkiv buralar da halk ayaklanmış durum da ukrayna bayraklarını indirip devlet binalarını işgal ediyorlar birçok polis asker devlet görevlisi taraf değiştirmeye başladı bu iş öyle kolay kolay bitmeyecek gibi olan ukrayna halkına oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarryy

Bakın Ukraynadan bir arkadaşımız doğruları nasıl anlatıyor:

Sürekli ukraynaya gidip gelen birisi olarak söylüyorum ukrayna çöktü en az 20 sene toparlanamaz şu anda memurların maaşını ödeyemiyorlar geçen hafta memurların maaşın %25i yattı kimsede para yok dükkanlar teker teker kapanıyor İMF yi bekliyorlar IMF gelecek borç verecekte maaşları ödeyecekler

sadece kırım da problem yok odesa donetsk luhansk kharkiv buralar da halk ayaklanmış durum da ukrayna bayraklarını indirip devlet binalarını işgal ediyorlar birçok polis asker devlet görevlisi taraf değiştirmeye başladı bu iş öyle kolay kolay bitmeyecek gibi olan ukrayna halkına oldu

Ne yani ben yalan mı söylüyorum ? Gayet düzgün günlük yaşantıma devam ediyorum geri kalan insanlarda öyle herhangi bir olay felan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Orijinalden alıntı: serdarryy

Bakın Ukraynadan bir arkadaşımız doğruları nasıl anlatıyor:

Ne yani ben yalan mı söylüyorum ? Gayet düzgün günlük yaşantıma devam ediyorum geri kalan insanlarda öyle herhangi bir olay felan yok.

Doktor Bey ben size mesajımda yalan söylüyorsunuz demedim bakın arkadaş doğruları nasıl anlatıyor dedim. Sizinkilerde doğrudur mesele bu değil. Yalnız şu da bir gerçektir Tüm ama Tüm dünyanın gözü şuanda Kırım da. ABD nin yaptırımları malumunuz. Bu sebeple Ukrayna ve Kırım topraklarında yaşayan siz ve sizin gibi öğrenci kardeşlerimize, kendi toprakları olan kırım tatarları gibi soydaşlarımıza en hayırlısı ne ise onu diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeray07

Ukrayna'nin Turizm ve Liman kenti Odessa şehrinde tatil yapmak isteyen arkadaşlar için rehberlik hizmeti vermekteyim.
    Facebookta ise facebook.com/omeray.07 adresime sorularınızı sorabilirsiniz.
    Saygilarimla

www.odessadatatil.com
    Ömer Faruk Ay
    +38 93 956 19 92
    0537 955 7090
    Odessa/ Ukrayna

organ.avi
  • ukrayna harkovda üniversite okuyurum bahsettikleri hic bi sorun yok burada ve hazırlık daha uyguna geliyor herşey dahil dedigin fiyattan
    https://www.facebook.com/ByJOEEEEEE adresinden ulaşırsan bana her konuda yardımcı olabilirim.
  • Rusya alternatifi varken üstelik fiyatlar hemen hemen aynıyken bi insan neden Ukraynayı tercih eder ki? Dünya ekomisinin %28 i rusyada . Gelecek vaad eden şuan dünyadaki tek ülke Amerika ve Çinden sonra Rusya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynakmynak -- 10 Nisan 2015; 22:41:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.