Şimdi Ara

Ukrayna Lviv hakkında bilgisi olan ? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
14
Favori
43.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar otel rezervasyonu yapıp gideceğiz artık garanti olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung34

Lviv de hatun işi zordur sen harbiden şansını kaybetmiştim hemde n baştan :)

kadının teklifini kabul etmeme sebebim yanımda zaten kız arkadaşım olacağıydı :)

@samsung34 yani hatun işi baştan ok :)
  • :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

quote:

Lviv de hatun işi zordur sen harbiden şansını kaybetmiştim hemde n baştan :)

kadının teklifini kabul etmeme sebebim yanımda zaten kız arkadaşım olacağıydı :)

@samsung34 yani hatun işi baştan ok :)

Yalnız sendeki zevkte kimsede yok be kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lviv de hava nasıl

• quote:

Yok voucher falan sadece ordan dönüşte çantan alkol sıgara ve kahve dolu olursa gümrük adını anons eder bagajın geçmez 1 şişede mutlaka gümrük görevlisi için koy çantana sık sık gittiğim hepsini tanıdığım halde halen yokuş yaparlar

bavulundaki fazla alkol ve sigaraya ukrayna gümrüğü bakmaz hocam isterse 100 şişe olsun bavulunda ukrayna dan çıkarken ukrayna gümrüğünün meselesi değil bu Türkiye ye indiğinde Türkiyede ki gümrük bakar
  • Tr gumrugude her zaman bakmaz sans kismet ben havalimaninda calisiyorum.ve het ucustan geldigimde o gumrukten gecen personelide yolcularida goruyorum.ordaki personele bagli tr de aranma sansin.hangi delikanli lviv den 100 sise sokabilmis acaba sorarim

• quote:

Tr gumrugude her zaman bakmaz sans kismet ben havalimaninda calisiyorum.ve het ucustan geldigimde o gumrukten gecen personelide yolcularida goruyorum.ordaki personele bagli tr de aranma sansin.hangi delikanli lviv den 100 sise sokabilmis acaba sorarim

kimse sokamaz 100 şişe elbette fakat siz yukarıda ''Ukraynadan Türkiye ye gelirken çantanızda sigara alkol olursa ukrayna gümrüğü adınızı anons eder çantanızı açtırır'' yazmışsınız bu yanlış bilgi !!! ukrayna gümrüğü sizi çağırıp çantanızdaki fazla alkol ve sigarayı alamaz çantanızda gümrük fazlasına ukrayna gümrüğü değil Türkiyeye geldiğinizde Türkiye gümrüğü bakar Türkiyeden ukraynaya giderken çantanızda fazla gümrük eşyası var ise eğer ukrayna gümrüğü sizi çevirir ve ürünlere el koyma hakkı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

quote:

Tr gumrugude her zaman bakmaz sans kismet ben havalimaninda calisiyorum.ve het ucustan geldigimde o gumrukten gecen personelide yolcularida goruyorum.ordaki personele bagli tr de aranma sansin.hangi delikanli lviv den 100 sise sokabilmis acaba sorarim

kimse sokamaz 100 şişe elbette fakat siz yukarıda ''Ukraynadan Türkiye ye gelirken çantanızda sigara alkol olursa ukrayna gümrüğü adınızı anons eder çantanızı açtırır'' yazmışsınız bu yanlış bilgi !!! ukrayna gümrüğü sizi çağırıp çantanızdaki fazla alkol ve sigarayı alamaz çantanızda gümrük fazlasına ukrayna gümrüğü değil Türkiyeye geldiğinizde Türkiye gümrüğü bakar Türkiyeden ukraynaya giderken çantanızda fazla gümrük eşyası var ise eğer ukrayna gümrüğü sizi çevirir ve ürünlere el koyma hakkı vardır

ben Ukraynadan her gelişimde en az 3-4 şişe 100 lük votka ve birkaç karton sigara getiriyorum.Bugüne kadar ne Ukraynadan nede TR de hiç sorun yaşamadım.

Fakat , bir sefer Avusturya ya giderken hediye götürdüğüm 100 lük Sarı Zeybek Rakıya Avusturyada Türk gümrük polisi tarafından el koyuldu.Bunu hiç unutmam...
  • Lvivden çıkarken free shoptan istediğiniz kadar doldurabilirsiniz. Kimse bişey demez. Lakin TR gümrüğünde malum yönetmelik durumundan dolayı şans kader 25 kuruş durumları
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir arkadaşımla birlikte 31/12/2013 - 05/01/2014 tarihleri arası lviv de olacağız, fakat ev bulamadık
    (yani ya o tarihler arası dolu ya da yüksek fiyat söylüyorlar) bu konuda yardımcı olabilirseniz, tanıdığınız biri falan varsa sevinirim.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: needful

Arkadaşlar merhaba,
    Bir arkadaşımla birlikte 31/12/2013 - 05/01/2014 tarihleri arası lviv de olacağız, fakat ev bulamadık
    (yani ya o tarihler arası dolu ya da yüksek fiyat söylüyorlar) bu konuda yardımcı olabilirseniz, tanıdığınız biri falan varsa sevinirim.

eğer geceliği 90$ bulursan direk kirala. normalde 30$ lık evleri nasılsa yılbaşı diye 100$ ye çakıyorlar

mecburiyetten dolayı ev değilde otelde kalacam dersen

booking@nton.info adresine mail atarsan sana dönüyorlar

ayrıca sana bir pm gönderiyorum ev için. şansını bir dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: needful

Arkadaşlar merhaba,

zor o tarihlerde ev bulman hostel lerde oda felan da bulamazsın o yüzden kim ne istiyorsa hemen tut ucuz bulucam diye uğraşma bulamazsın
  • 02/02/2014-12/02/2014 tarihleri arasında lviv'e geliyorum kalacak yer ve diğer konular hakında yardımcı olabilirmisiniz?
  • abbas2er A kullanıcısına yanıt
    abbas kardeşime kimse cevap yazmamış :)

kardeş alacağın ev yada otel neyse şehir merkezine yakın olsun, çünkü hayat orada.
    Kalacak yer ile ilgili olarakta airbnb.com booking.com gibi sitelere başta olmak uzere araştır bakalım. docobo.com mu oyle bir sitede vardı unuttum.
    Hala bulamazsan ufak bir araştırmadan sonra , bana dön yardımcı olmaya çalışacağım.

Taksiye binecek olursan birinden senin için sipariş etmesini iste en ucuz yontem bu, fiyat sormadna asla binme :) acımazlar.
    iyi eğlenceler şimdiden. O vakitler çok soguk oluyor ya hadi bakalım şansına.
  • lviv de olanlar hava nasıl?_ çok soğuk falan oluyor diyorlar da bakıyorum hava durmununa sabahları 5-10 derece geceleri de max -2 falan oluyor. soğuk bu mu la
  • Eyvallah sağolasın bakmadigimiz site kalmadi heryerde rezervasyon yapmaya calistim ama hic donen olmadi. Bide ew kiralamak istiyoruz aslina bakarsan ew konusunda yardim edersen sevinirim.

bütçen ne kadar kardeşim?günlük ne kadar verebilirsin?
    kardeş gidebileceğin en iyi en teniz ve guvenli yer kakdoma arat google dan. hep soylediğim gibi her konuda sana yardımcı olurlar
    airbnb de taras var, biz 4 defa kaldik, oradan ödemedik hatta parayı ( bu ilkten sonra tabiki ) gidince havalimaninda odeme yaparak airbnb yi aradan cikardik. tarasa guven
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.