Şimdi Ara

Ukrayna Lviv hakkında bilgisi olan ? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
14
Favori
43.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: italianguide

Selam..bende lvivdeyim..son iki günüm..italyanca ve ingilizce iyi konuşurum..zaten tipimde öyle..aslında çok uğraşmadım hatun bulayım diye ama belki son iki gün takılabiliriz..istersen görüşelim

Lvivde sokak gösterileri var mi ? Bu ara Ukrayna karisik ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro clubten canlı webcam görüntüsü

http://www.webcamzone.net/webcam.asp?wid=5823
  • şehir merkezinin 10 dk yürüme mesafesinde 100 grivnadan başlıyor ev fiyatları. merkeze yakşatıkça artıyor.
    dil problem tabi. ingilizce bir işe yaramaz.
    ukrayna karışık bu aralar fakat başkentte olayların çoğu. lviv güvenli liman. pazartesiden itibaren hava daha da soğuyacak. -15 gibi.
  • Arkadaslar suan lvivdeyim hava soguk falan degil. Gelecek arkadaslar dusunmesin :)
  • metro klüp falan çalışmıyor mu bu aralar? protestolar falan yas mı var
  • hocam.. lviv ,polonya sınırında..ukraynalı milliyetçilerin yoğun oldugu şehir..orası tehlikeli..dikkat edin ordayken.
  • merkep kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar Lviv suan için gidilecek durumda değil. saat 7 den sonra sokağa çıkmak tehlikeli ve yaklaşık bütün mekanlar 19.00 dan sonra kapanıyor. metro club da suan calismiyor son habere göre. polislere ve karakollara tepki ve müdahaleler. söz konusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Arkadaslar Lviv suan için gidilecek durumda değil. saat 7 den sonra sokağa çıkmak tehlikeli ve yaklaşık bütün mekanlar 19.00 dan sonra kapanıyor. metro club da suan calismiyor son habere göre. polislere ve karakollara tepki ve müdahaleler. söz konusu...

Hocam selamlar. Nasılsınız görüşmeyeli ? Koca güzelim ülkeyi 1 ayda ne hale getirdiler baksanıza. Bugun haberlerde izledikçeiçim acıdı . O manzarayı hoş değildi.

Bu arada sizin dükkan ne durumda ? Düzene oturtabildiniz mi ? Geçen gün kulaklarınızı çınlattıydım
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    valla ben arada bir buradanhttp://en.glaz.tv/online-webcams/prospekt-svobody-lvov svobodyi izliyorum oyle çok büyük bir hareketlilik yok. asıl ekşin kievde.
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam.
    biz dükkanı dobrobut giyim pazarına taşıdık
    kiramiz 2000 den 450 ye indi ama maalesef is yok.millette para yok.gecen ay maaşların yüzde 5 ini vermişler millete.ben 15 gün önce ordaydim.suan her açıdan berbat durumda Ukrayna. siyasi inatlasmalar mahvetti ülkeyi.dun gece araba yakmislar horodostka civarında dün gece.karakollari yakmislar 2-3 gün önce. gündüzleri hiç birşey yokmuş gibi devam ediyormus hayat ama hava karardigi zaman insanlar korkularindan evlerine girip cikmiyorlarmis şu an.:(

Üzülmemek elde değil. Güzelim ülke 1 ayda ne hale geldi . Bu arada anlaşmalar sonrası ortalık sukunet bulur inşallah.

Sizin işlere de gerçekten üzüldüm hocam. En kısa zamanda düzelmesini dilerim. Allah kolaylık versin.
  • 1 usd 10 uah ı geçti .
  • Arkadaslar 12 martta ucusum vardi...4 ay onceden hazirladim herseyi...Olanlara bak...

Gidisim konusunda degil elbette tum olanlar hakkinda uzuluyorum...Umarim en kisa surede hersey duzelir...Oysa birkac gun once sanki hersey yoluna girecek gibiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 2 Mart 2014; 23:21:14 >
  • maqician kullanıcısına yanıt
    biraz bekleyin bence.su an mekanlar kapalı. Eğer savaş gibi durumlar olmazsa ki vaziyet gayet kötü , metro falan 7 martta faaliyete geçecek. Gloria ve diger mekanlar saat 19.00 civarı kapanıyor. ve son bilgi, şehirde polis yok,hepsi Kiev e gitmiş. akşam halktan oluşturan gönüllü ekibi güvenliği sağlıyor dolayısıyla insanlar sokağa çıkmaya korkuyorlar. .Ukrayna geneli şu an teyakkuzda ..Inşallah savaş falan çıkmaz. .yazık ..çok yazık :(

şehirde turist var mı peki şu an gözünüze çarpan yoksa sabahları da sakin mi?
  • merkep kullanıcısına yanıt
    ben döndüm. .turist cok az.turklerde vardi az cok.sabahlari durum sakin.metro kapali ama diger bazi mekanlar açıktı mesela sankoff..adamlar savas arifesinde ama hala eglenebiliyorlar. .garip millet

• Ne yapalım sizce gitmeye değer mi yoksa biletimi başka bir yere değiştirmek istiyorum...
  • maqician kullanıcısına yanıt
    Ben size yarin buradan son durumu yazarim isterseniz..ortaktan son durum degerlendirmesi alayim bir..klup , bar vs olaylarina takilmazsaniz gidilebilir diye düşünüyorum.

• 1 USD 11.50 uah olmuş napsak? Son durumlardan haberdar olan varmı? Donesk ve kharkov da karıştı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.