Şimdi Ara

UKRAYNA PASAPORTSUZ GİRİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sex turizminin olduğu yerlere giriş kimlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Ukraynalıların bizi çok sevdiğini mi zannediyorsun, cs:go'da ukraynalıların alayı Türklere giydiriyor Rusya politikasından dolayı

Oyundaki veletlere bakmayın, geneli yansıtmaz. Çoluk çocuk onlar geçiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gormeden inanmam valla.

Bunlar ne dese patladi.
  • Pegasus bizi kieve götür...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Zaten vizesiz, pasaportla girilebiliyordu. Pasaporsuz, sadece kimlikle girmek de imkansiz degildir. Avrupa olayi gibi olmaz bu. Bence guzel haber. 1 TL = 7 grivna . Tabi ulkenin durumu nasil, savas neleri etkiliyor giden goren birinden dinlemek lazim.

Edit: ucak biletlerine baktim. Yaklasik 300 TL gidis donus.

Sizin gibi düşünse Türkiye' nin Doğusunda savaş var diye Antalya' ya turist gelmezdi.

Kiev ucuz ama Donetsk gibi daha ucuz şehirleri de var.

Savaş öncesi Donetsk' e 2 defa gitmiştim, huzur doluydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Sex turizminin olduğu yerlere giriş kimlikle...

Onlar senin ülken için "Kadınlara tecavüz edilip öldürüldüğü yerd gitmek mi, sen kafayı mı yefçn?" Diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Zaten vizesiz, pasaportla girilebiliyordu. Pasaporsuz, sadece kimlikle girmek de imkansiz degildir. Avrupa olayi gibi olmaz bu. Bence guzel haber. 1 TL = 7 grivna . Tabi ulkenin durumu nasil, savas neleri etkiliyor giden goren birinden dinlemek lazim.

Edit: ucak biletlerine baktim. Yaklasik 300 TL gidis donus.

Sizin gibi düşünse Türkiye' nin Doğusunda savaş var diye Antalya' ya turist gelmezdi.

Kiev ucuz ama Donetsk gibi daha ucuz şehirleri de var.

Savaş öncesi Donetsk' e 2 defa gitmiştim, huzur doluydu.

Hocam ben gidilmez demedim ki. Guzel haber dedim... savas neleri etkiliyor bilmek isterim, savasin butun ulkede olmadigini bende biliyorum. Eger bu olay gerceklesirse mayis gibi gitmeyi planliyorum. Gidis donus ucak fiyatlari 300TL gecmiyor neredeyse.

Ayrica tavsiyelerinizi beklerim, nerelere gidilmeli, neler yapilmali giden birinden ogrenmek iyidir. Alfabeyi hic bilmiyorum mesela arac kiralanabilir mi yoksa toplu tasima yeterli mi?

• ingilizce bilirmi acaba ukraynalılar nası anlaşacaz
  • Taksi çok ucuz toplu taşımaya gerek yok.

Ben ingilizce biliyordum sıkıntı yaşamadım.

Bir de beni orada ağarlayan arkadaşlar haricinde yabancılarla tanışık olmadım.

• Burada her gün yurtdışına nasıl çıkılır, nasıl kaçılır diye konu açanlar. Buyrun işte en kral yere pasaportsuz gidebiliyorsunuz. Hazırlayın valizlerinizi koşun. 😄😄😄

neyse artık bu tür bayat konulardanda kurtulduk. Bi daha nasıl kaçarız diye konu açacak yüzleri kalmadı. Hadin uğurlar ola.

• Umarim boyle seyler olur. Omru hayatimiz boyunca belki 1 2 kere yabanci ulkeye gider goruruz.Her insan icin guzel bir tecrube olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: parola18

Burada her gün yurtdışına nasıl çıkılır, nasıl kaçılır diye konu açanlar. Buyrun işte en kral yere pasaportsuz gidebiliyorsunuz. Hazırlayın valizlerinizi koşun. &#128516;&#128516;&#128516;

neyse artık bu tür bayat konulardanda kurtulduk. Bi daha nasıl kaçarız diye konu açacak yüzleri kalmadı. Hadin uğurlar ola.

Hem eleştirirler hem ülkeyi terkedip de Ukrayna'ya gidemezler. Çünkü biliyorlar, 15 yılda kalkındı bu ülke. İdeolojik baktıklarından kıskanıyorlar.

• Elektronik fiyatları nasıl beyler ? Karı kız işleri kolay zaten onu geçin.

• bu gerçekten doğrumu ???? ne zaman uygulamaya geçicekmişç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Elektronik fiyatları nasıl beyler ? Karı kız işleri kolay zaten onu geçin.

Çöp

Ama vodka ve türevleri beleş, burada 35' lik kolonyadan bozma votka etiketli sıvıya ödediğin parayla orada 2 litre Nemirof alabiliyon.

Mc Donalds' da Türkiye' de asla göremeyeceğin yemek tabağı büyüklüğündeki et burger menüyü (Dev patates ve dev kola ile) 10 liraya alabilyon.

Sadece orada şubeleri olan pizza zincir restoranında 45 cm çaplı içinde her türlü malzeme olan 4 kişilik pizza ve litrrlik bira yanında sınırsız nefiz salata menüyü sadece 20 liraya alabiliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bu gerçekten doğrumu ???? ne zaman uygulamaya geçicekmişç

Haber doğru da zamanını bilmiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlarda sınır kapısında bekliyor zaten Türkler gelsede yolsak diye. Siz nasıl oranın insanına kelav gözüyle bakiyorsaniz, onlarda Türk erkeğini o Antalya sahillerinde çalışan barzolara benzetiyorlar.

Not: çok yollu var, doğrudur. Tecrübeyle sabit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Kızlarda sınır kapısında bekliyor zaten Türkler gelsede yolsak diye. Siz nasıl oranın insanına kelav gözüyle bakiyorsaniz, onlarda Türk erkeğini o Antalya sahillerinde çalışan barzolara benzetiyorlar.

Not: çok yollu var, doğrudur. Tecrübeyle sabit.

Gümrük memurlarını unutamam, üniformali mankenler uçağın kapısında bekliyorlardı özel paspas sermişlerdi

• Bunu değerlendirelim mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Bunu değerlendirelim mutlaka.

Yengene gidecem artık vizesiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.