Değerli arkadaşlar internet çöplüğe dönmüş durumda malesef. 1 haftalık ukrayna tatili planlıyorum. Kesin bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Birkaç sorum olacak:
|
Bildirim
Değerli arkadaşlar internet çöplüğe dönmüş durumda malesef. 1 haftalık ukrayna tatili planlıyorum. Kesin bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Birkaç sorum olacak:
|
Sigortayi internetten arastirin, ukraynada turklerin calistigi veya sahip oldugu firmalardan yaptirabilirsiniz. Turkiye test istiyor, orada bir labaratuar bulmaniz lazim. Benim arkadadim medilab diye bir yerde yaptirmis, fakat randevulu gitmisler. Test sonucu ile gittiginiz icin uygulama indirmiyorsunuz. Su an icin kapatma yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama ben sağlıkçıyım ve 3 doz aşımı oldum. Pcr testi ister mi gene de Türkiye? Bir de Esenboğada yaptırmak mümkün mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanirim ukrayna daha başlamadi aşi olanlara pcr testi istememeye. Turkiye sanirim kabul ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |