Şimdi Ara

Ulan biri masamı yiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masanın etrafına biraz yiyecek koy. Hayvan açlıktan masayı kemiriyor baksana.

• Tahta kurusu var onu öldüren ne varsa internette araştır o dadanmış sen onu yok etmezsen o senin masanı kemirip kemirip duracak ve işini bitirecek masanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Tahta kurusu var onu öldüren ne varsa internette araştır o dadanmış sen onu yok etmezsen o senin masanı kemirip kemirip duracak ve işini bitirecek masanın.

https://www.google.com.tr/search?q=tahta+kurusu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjvkezT7srfAhWLZVAKHcp6B3wQ_AUIDigB&biw=1366&bih=667
    Hocam baktım da tahta kurusu insan yiyormuş. Bu bizi yemiyor bu sadece masayı yiyor. Daha başka bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam baktım da tahta kurusu insan yiyormuş. Bu bizi yemiyor bu sadece masayı yiyor. Daha başka bişi

Alıntıları Göster
    cleanipedia
    Tahta Kurdu Nasıl Yok Edilir | Temiz Sözlük
    https://www.cleanipedia.com/tr/ev-ici/tahta-kurdu-nasil-yok-edilir.html

Tahta kurusu hocam işte ne daha olacak, bundan kurtulursanız hem mobilyalarınız hem de siz kurtulacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Çıkarıp masaya vur
    En güzelini söylemiş arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Çıkarıp masaya vur
    Hocam sonra onu da kemir mesin ?
  • masayı yan yatır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 1 Ocak 2019; 2:12:44 >
  • masanın heryerine bi böcek ilacı al sık belki faydası olur
  • Masa onun hakkı. Bu konuda daha fazla diretme lütfen. Hem o senin yediklerine karışıyor mu?

• Yalnız tahtakurusu son derece ciddi bir tehdittir, şakaya gelmez. Eğer çoğalırlarsa evi komple ele geçirir ve evdekileri her gece yerler. Evi ilaçlatmak bile çözüm olmuyor bazı durumlarda, bu konuda yabancı bi program vardı eskiden izliyordum baya eğlenceli birşeydi. Bir bölümde gittikleri bir evde böceklerle başa çıkamamışlardı, evde oturanlar ciddi ciddi başka eve taşınmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 1 Ocak 2019; 8:19:7 >
  • Masanin alt taraflari kemiriliyosa fare olabilir.

Tahta kurusu,kemiren haşereler ciddi bir sorundur.

Kesinlikls aksatilmamasi gerekiyor.

• Bi tane alüminyum tel bul delikten sok şişle onu yoksa olmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Yalnız tahtakurusu son derece ciddi bir tehdittir, şakaya gelmez. Eğer çoğalırlarsa evi komple ele geçirir ve evdekileri her gece yerler. Evi ilaçlatmak bile çözüm olmuyor bazı durumlarda, bu konuda yabancı bi program vardı eskiden izliyordum baya eğlenceli birşeydi. Bir bölümde gittikleri bir evde böceklerle başa çıkamamışlardı, evde oturanlar ciddi ciddi başka eve taşınmışlardı
    Hocam tahta kurusu ile kurdu farklı şeyler galiba ben kurttan şüpheleniyorum. Kurusu böyle gıcır gıcır ses yapmaz ki ?
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Görünce korkup kaçar hocam merak etme

• UP beyler ciddi yardım lazım
  • Aynı şey zamanında benim pencerede de vardı. Hadi yine masayı kaldırır atarsınız, ben 2 yıl çektim o belayı, her gece gıcır gıcır kemirme sesi . Tayin çıktıda anca kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 1 Ocak 2019; 15:30:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Aynı şey zamanında benim pencerede de vardı. Hadi yine masayı kaldırır atarsınız, ben 2 yıl çektim o belayı, her gece gıcır gıcır kemirme sesi . Tayin çıktıda anca kurtuldum.
    Hocam başka yerlere bulaşmıyor dimi bit gibi tahta kurusu gibi değil. olduğu parçayı yiyip duruyor galiba.

Bazı arkadaşlar tahta kurusudur o kurtulamazsın insanı da yer filan diyor ama bence bu farklı bir şey.

Seni yiyor muydu ? yayılma filan oldu mu
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Başka yere bulaşmadan olduğu yeri kertip duruyor yıllarca. Ne buluyor o kadar anlamadım. Beni yemedi eve girip çıkan eş-dost da sağlamdı, ses dışında başka şikayetleri olmuyordu.

Fakat dikkat edin belki dediğiniz gibi sizdeki farklıdır, biraz daha araştırın ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Başka yere bulaşmadan olduğu yeri kertip duruyor yıllarca. Ne buluyor o kadar anlamadım. Beni yemedi eve girip çıkan eş-dost da sağlamdı, ses dışında başka şikayetleri olmuyordu.

Fakat dikkat edin belki dediğiniz gibi sizdeki farklıdır, biraz daha araştırın ne olur ne olmaz.
    anladım teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.