Bildirim
Ulan biri masamı yiyor (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Bizim çeyiz sandigini da tahta kurtlari basmisti, babam banyoya goturdu sicak suyla yikadi hepsi öldü tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi ilaç kullandı mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: ONURALPARSLAN52
Bizim çeyiz sandigini da tahta kurtlari basmisti, babam banyoya goturdu sicak suyla yikadi hepsi öldü tavsiye ederim. -
Eger tahta kurusu ise sakaya gelmez; eve dagilmadan hemen kurtulun. Masayi atmak cozum olabilir.
Ben güldüm allahta seni güldürsün -
masada sniper olabili -
Hocam konu ciddi boş yapmayın lütfquote:
Orijinalden alıntı: DiazLou
masada sniper olabili -
Yok kullanmadi ama temizledikten sonra sandigin icine naftalin koydu ve ondan sonra hic tahta kurdu olmadi.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Hocam konu ciddi boş yapmayın lütf
Alıntıları Göster -
Seviyosan git konuş bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benımde bırsey pc de geceleri ben yattıktan sonra tamirat yapıyor.Evet şaka değil kapatıyorum pc yı yatıyorum tam sessızlık var 5 dkka ıcınde tamırat baslıyor.Pıt,cıtırt,tıkırt,kırttt lan ne oluyo baktım pc kapanınca bu sesler gelıor kendı kendıne.Neden olabılır? -
kasayı yan yatıquote:
Orijinalden alıntı: WARTIME
Benımde bırsey pc de geceleri ben yattıktan sonra tamirat yapıyor.Evet şaka değil kapatıyorum pc yı yatıyorum tam sessızlık var 5 dkka ıcınde tamırat baslıyor.Pıt,cıtırt,tıkırt,kırttt lan ne oluyo baktım pc kapanınca bu sesler gelıor kendı kendıne.Neden olabılır? -
Hocam masanın ses gelen bacağını yenisiyle değiştir.Diger bacaklar içinde koruma sağlaması açısından gerekli uygulamaları yap, YouTube kullanarak gerekli bilgilere ulaşabileceğini düşünüyorum. hayırlı forumlar olsun
ah yeni nesil gençler ah ,daha tahta kurusu ile tahta kurdunu ayırt edemiyorlar :)
senin bahsettiğin tahta kurdu ve işin kötüsü o masadan sıkılıp başka bir tahtaya geçiş yaparsa asıl o zaman yandın demektir
bir ara komşularda vardı ,kiminin kanepesini haşat etmişler ,kiminin kapı pervazlarını :)
bence yol yakınken o masadan kurtul
ha bu arada tahta kurtlarının insanlarla bir işi olmaz ,yani sizi kemirmez korkmayın :) -
Masanın 4 bacağını 10 ile çarp, sorunun cevabı orada!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X