Şimdi Ara

Ulan biri masamı yiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TahtaKURUSU başka bir şey, tahta KURDU başka bir şey. Bunu bilen çıkmamasına şaşırdım. Tahtakurusu bir tür parazittir. İngilizce Bed bug derler.

Ben bu mahluğun zırt zırt yeme sesini seneler boyunca çektim. Aynen sizin dediğiniz gibi masaya vurunca susup sonra tekrar başlıyordu. Gündüz uyuyup gece çalışıyor bir de.
    İnanılmaz sinir bozucu.

En sonunda bir gün gözüm döndü. Tansiyon aletinin steteskopu ile aşağı yukarı yerini tespit ettim. Tahtanın içinde olduğu için sesten tam yerini bulmak imkansız.
    Sonra bir çekiç ve sivri uçlu tornavida ile birkaç delik açtım. Şansıma bir tanesi tam bunun yiyerek açtığı kanala denk geldi. Sonra kanalı takip edip oya oya bulup çıkardım.

Şuna benzer lanet bir hayvan:

Ulan biri masamı yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SBK

TahtaKURUSU başka bir şey, tahta KURDU başka bir şey. Bunu bilen çıkmamasına şaşırdım. Tahtakurusu bir tür parazittir. İngilizce Bed bug derler.

Ben bu mahluğun zırt zırt yeme sesini seneler boyunca çektim. Aynen sizin dediğiniz gibi masaya vurunca susup sonra tekrar başlıyordu. Gündüz uyuyup gece çalışıyor bir de.
    İnanılmaz sinir bozucu.

En sonunda bir gün gözüm döndü. Tansiyon aletinin steteskopu ile aşağı yukarı yerini tespit ettim. Tahtanın içinde olduğu için sesten tam yerini bulmak imkansız.
    Sonra bir çekiç ve sivri uçlu tornavida ile birkaç delik açtım. Şansıma bir tanesi tam bunun yiyerek açtığı kanala denk geldi. Sonra kanalı takip edip oya oya bulup çıkardım.

Şuna benzer lanet bir hayvan:

bu tahta kurdu dimi hocam

• Bizim çeyiz sandigini da tahta kurtlari basmisti, babam banyoya goturdu sicak suyla yikadi hepsi öldü tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURALPARSLAN52

Bizim çeyiz sandigini da tahta kurtlari basmisti, babam banyoya goturdu sicak suyla yikadi hepsi öldü tavsiye ederim.
    Bi ilaç kullandı mı hocam
  • Eger tahta kurusu ise sakaya gelmez; eve dagilmadan hemen kurtulun. Masayi atmak cozum olabilir.

• Ben güldüm allahta seni güldürsün
  • masada sniper olabili
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

masada sniper olabili
    Hocam konu ciddi boş yapmayın lütf
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Yok kullanmadi ama temizledikten sonra sandigin icine naftalin koydu ve ondan sonra hic tahta kurdu olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam konu ciddi boş yapmayın lütf

Alıntıları Göster
  • Seviyosan git konuş bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benımde bırsey pc de geceleri ben yattıktan sonra tamirat yapıyor.Evet şaka değil kapatıyorum pc yı yatıyorum tam sessızlık var 5 dkka ıcınde tamırat baslıyor.Pıt,cıtırt,tıkırt,kırttt lan ne oluyo baktım pc kapanınca bu sesler gelıor kendı kendıne.Neden olabılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Benımde bırsey pc de geceleri ben yattıktan sonra tamirat yapıyor.Evet şaka değil kapatıyorum pc yı yatıyorum tam sessızlık var 5 dkka ıcınde tamırat baslıyor.Pıt,cıtırt,tıkırt,kırttt lan ne oluyo baktım pc kapanınca bu sesler gelıor kendı kendıne.Neden olabılır?
    kasayı yan yatı
  • Hocam masanın ses gelen bacağını yenisiyle değiştir.Diger bacaklar içinde koruma sağlaması açısından gerekli uygulamaları yap, YouTube kullanarak gerekli bilgilere ulaşabileceğini düşünüyorum. hayırlı forumlar olsun

• ah yeni nesil gençler ah ,daha tahta kurusu ile tahta kurdunu ayırt edemiyorlar :)
    senin bahsettiğin tahta kurdu ve işin kötüsü o masadan sıkılıp başka bir tahtaya geçiş yaparsa asıl o zaman yandın demektir
    bir ara komşularda vardı ,kiminin kanepesini haşat etmişler ,kiminin kapı pervazlarını :)

bence yol yakınken o masadan kurtul

ha bu arada tahta kurtlarının insanlarla bir işi olmaz ,yani sizi kemirmez korkmayın :)
  • Masanın 4 bacağını 10 ile çarp, sorunun cevabı orada!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.