Şimdi Ara

Ulan biri masamı yiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masayı balkona çıkar , ayağına büyük çöp poşeti geçir, bir kapak çamaşır suyu bir kapak kireç sökücü dök yukarıdan poşeti sıkıca bağla hava almasın iki gün beklet , poşeti çıkartıp bir günde havalandır. Böcük ölür.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatının hatasını yapmışsın. O tahta kuruları bi sararsa eve görürsün. gece yatarken kanını emsinlerde gör. sabah kalktıgında sağını solunu kontrol et kızarlıklık var mı kaşıntı var mı diye. yoksa at o masayı hemen iyicede ilaçla. ilaç bile işlemiyor o böceklere kolay kolay
  • Hocam aman yatarken mala dikkat et onu da kemirmesinler.
  • Gazyağı ve şırınga al masada delik vardır onun çöplerini çıkardığı. Gazyağını enjektöre çek o delikten sok iğneyi ver odunu sonra delik olan yerleri bantla. 2 ay boyunca 2 haftada bir yap yumurtalarını bıraktıysa onlar da gitsin. Ben böyle kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Gazyağı ve şırınga al masada delik vardır onun çöplerini çıkardığı. Gazyağını enjektöre çek o delikten sok iğneyi ver odunu sonra delik olan yerleri bantla. 2 ay boyunca 2 haftada bir yap yumurtalarını bıraktıysa onlar da gitsin. Ben böyle kurtuldum
    Hocam diğer arkadaşların dediği gibi evin her yerine yayılan insanı ıstıran tahta kurusundan farklı bir şey dimi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam diğer arkadaşların dediği gibi evin her yerine yayılan insanı ıstıran tahta kurusundan farklı bir şey dimi bu ?

Alıntıları Göster
    Dayı tahta kurusu tahta niyetine insan yiyo diye biliyorum. Bu tahta kurtları gece 11-12de bi başlıyo çekirdek çitler gibi sabaha kadar takılıyolar gıcır gıcır ses yapıyo
  • ilk espriniz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Dayı tahta kurusu tahta niyetine insan yiyo diye biliyorum. Bu tahta kurtları gece 11-12de bi başlıyo çekirdek çitler gibi sabaha kadar takılıyolar gıcır gıcır ses yapıyo

Alıntıları Göster
    Aynen hocam, bence de durum böyle
  • Bi kucuk odaya kapat masayi içeriye bonzai dumani ver

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ona küçük sürprizler yap

• Moonwalk yaparak sessizce yaklaş ve birden çıkarıp masaya vur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında açtığı deliklere tutkal doldururdum. Zevkli işti vesselam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Ulan biri masamı yiyor

Aaaauuuuvvvvv
    Ocak dışındasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Masayı balkona çıkar , ayağına büyük çöp poşeti geçir, bir kapak çamaşır suyu bir kapak kireç sökücü dök yukarıdan poşeti sıkıca bağla hava almasın iki gün beklet , poşeti çıkartıp bir günde havalandır. Böcük ölür.....
    1.Poşet dayanıyor mu o karışıma ?

2. 2. Dünya Savaşı'nda da uygulandı benzer yöntemler baya etkili gibi(klor gazı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memlekette aynı sesi yatakta uyurken duyuyordum. meğerse içini fare kemiriyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Çıkarıp masaya vur
    Forum 4-5 sene geriye gitti bu konuyla Make konu dışı great again
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler bizim yayla evimizde ahşaptan oldugu için böyle şeylerden sık sık karsılasıyoruz bir şırınga almanız gerekiyor öncelikle sonra tahta kurdunun yediği yerlerde delikler oluşuyor o deliklerden şırıngayla annem nane yağı dedi ama internetten gerekli arastırmaları yapın ve öldüren bir kimyasal bulup onu o deliklerden masaya enjekte edin kesilecektir biz yaptık ve çözdük şimdiden kolay gelsin

• Kasayı yan yatırıp dene

• quote:

Orijinalden alıntı: absurde

Masa onun hakkı. Bu konuda daha fazla diretme lütfen. Hem o senin yediklerine karışıyor mu?
    Karışmıyor hocam doğru diyorsun ben masada yemeğimi yerken susuyor. Ben kalkınca o başlıuor gıcırrr gıcırr yemeğe.

Bari bitirse bacağı da kurtulsak

• Hocam bence alarm kurup 10 dakka da bir masayı tekmeleyip yat uyu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.