Şimdi Ara

Ulefone Be Touch 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muztor

ulefone be touch 2 nin bataryası be pro ile aynı mı bilmiyorum ama be pro için 3050 bataryalar çıkmış

be touch 2 de standart gelen bataryası zaten 3050 mAh

quote:

Battery Capacity (mAh): 3050mAh Battery

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin bakalım ulefone be touch 2 nasılmış bakalım.iki haftaya kadar elimde olur.buradaki yorumlar yetersiz geldi.kendim bizzat deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

Gelsin bakalım ulefone be touch 2 nasılmış bakalım.iki haftaya kadar elimde olur.buradaki yorumlar yetersiz geldi.kendim bizzat deneyecegim.

bakalım önce sana mı gelecek bana mı ?

• Bu ekran testi gerçek mi acaba?

https://www.youtube.com/watch?v=NGSNs5BR2qE
  • Hocam artık fındık,ceviz kırmayan telefon kalmadı..önemli olan fındığı cevizi bulmak malum fiyatlar...
  • güzel bi telefon fiyatı da uygun en ucuza nerden edinebliriz?
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Harika bir cevap tebrikler ceviz fındık rekor kırıyor..
  • arkadaşlar elimde 1 adet be touch 2 siyah var yanında yumuşak koruyucu ile birlikte tam kutulu olarak 800 tl almak isteyen bana ulaşabilir.
  • Arkadaşlar bu telefonu kullanan yabancılar bataryanın çabuk bittiğini söylüyorlar. Hatta 2350 yada 2450 mAh olduğunu yazıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

arkadaşlar elimde 1 adet be touch 2 siyah var yanında yumuşak koruyucu ile birlikte tam kutulu olarak 800 tl almak isteyen bana ulaşabilir.

selam hocam bişey merak ettim , telefonu alalı 1 ay bile olmamış , hatta daha birkaç mesaj yukarıda telefonu sipariş verdiğinizden bahsetmişsiniz , merak ettim acaba bu kadar kısa sürede neden satıyorsunuz memnun kalmadınızmı?

Ayrıca şu eleştiriyi de yapmadan geçemeyeceğim. Zamanında bu forumda uzakdoğudan telefon getirip/getirtip forumda belli bir kar marjı ile satan arkadaşlar vardı ve bir çoğu telefonu neredeyse uzakdoğu fiyatının 2-3 katına satıyordu , bundan dolayı da bir çoğu forum ahalisi tarafından adeta linç edildi. Ama şimdi görüyorumki aynı işgüzarlığı ve uyanıklığı forum kullanıcılarının ta kendisi yapmakta. Sonuçta 200 küsür dolara alınan ve kullanılmış bir cihaza sıfırından daha fazla para istemek kesinlikle fırsatçılıktır. Bunu dediğim gibi bazı arkadaşlar zamanında yaptılar ama onlar yüksek kar marjı koymakta bir nebze haklıydılar çünkü bu işin ticaretini yapıyorlardı ve sürekli risk alıyorlardı , onlara hak veriyorum o ayrı mesele. (tabi fiyatı çok abartanlardan bahsetmiyorum)

Bir de bu cihazlar yani uzakdoğu cihazları gerçekten ucuz oldukları için çekiciler. Yoksa ben 2. el telefona 800 TL verdikten sonra giderim 2. el pırıl pırıl yurtiçi garantili LG G2 ler var , alırım kafam rahat kullanırım , en azından servisi var garantisi var. Hatta daha bir çok seçenek var , Lumia 930 dan tutunda Nexus 5 e varıncaya kadar.

Neyse hocam sözüm direkt olarak size değil elbette ama forumda bu çin telefonları furyası başladıktan sonra bazı arkadaşlara inanılmaz haksızlık edildi zamanında , hatta bende çok eleştirilmiştim bu düşüncelerimden dolayı ama zaman herşeyi apaçık gösterdi. Şimdi o yüksek fiyatlardan şikayetçi olanlar hatta devletin aldığı vergileri eleştirenler kendi vergilerini kendi kar marjlarını öyle bir koyuyolarki 2. el telefonu sıfır fiyatının 2 katına satıyorlar. Bende sadece bu duruma bir eleştiri getirmek istedim.

İyi günler diliyorum..

• barocker kullanıcısına yanıt
    Telefonu geçen hafta aldım telefon gayet güzel antutu yaptım 47.000 civarı aldı

herşeyi düzgün yurt dışından getirtecektim gerek kalmadı getiren bir arkadaştan elden aldım

şarjı 1 günü çok rahat çıkarıyor daha önceki telefonum G2 32gb isterseniz 800 tl ye onuda verebilirim

ama g2 den daha iyi fakat telefon biraz uzun geldi bana kullanıcıya göre değişir 5.5 inç bana göre değilmiş demekki 5 inç

başka bir telefon bakacağım ondan dolayı satacağım ben şeffa kılıf ile yaklaşık bu fiyata aldım ama ufakta olsa pazarlık payım var

fiyat gayet normal 750 tl ye touch 1 modelini satıyorlar satmak için acelem yok dolar gün yükseliyor bu fiyatlara telefon bulmak

hayal olacak ama fiyat gayet makul sonuçta bu telefona 2.el gözüyle bakmamak gerekiyor 1 haftalık telefon eksiksiz yanında şeffaf

kılıfta var dediğim gibi satmak için acelem yok sadece benim için büyük telefon yadırgadım almak isteyen olursa son fiyat olarak 765 tl den vereceğim

son fiyattır sahibindene falan koymadım veya şirketteki arkadaşlara satacağım demedim 800 tl ye havada satarım ama buradan birisi alsın.

fiyatın çok iyi olduğunun herkes farkındadır diye düşünüyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

Telefonu geçen hafta aldım telefon gayet güzel antutu yaptım 47.000 civarı aldı

herşeyi düzgün yurt dışından getirtecektim gerek kalmadı getiren bir arkadaştan elden aldım

şarjı 1 günü çok rahat çıkarıyor daha önceki telefonum G2 32gb isterseniz 800 tl ye onuda verebilirim

ama g2 den daha iyi fakat telefon biraz uzun geldi bana kullanıcıya göre değişir 5.5 inç bana göre değilmiş demekki 5 inç

başka bir telefon bakacağım ondan dolayı satacağım ben şeffa kılıf ile yaklaşık bu fiyata aldım ama ufakta olsa pazarlık payım var

fiyat gayet normal 750 tl ye touch 1 modelini satıyorlar satmak için acelem yok dolar gün yükseliyor bu fiyatlara telefon bulmak

hayal olacak ama fiyat gayet makul sonuçta bu telefona 2.el gözüyle bakmamak gerekiyor 1 haftalık telefon eksiksiz yanında şeffaf

kılıfta var dediğim gibi satmak için acelem yok sadece benim için büyük telefon yadırgadım almak isteyen olursa son fiyat olarak 765 tl den vereceğim

son fiyattır sahibindene falan koymadım veya şirketteki arkadaşlara satacağım demedim 800 tl ye havada satarım ama buradan birisi alsın.

fiyatın çok iyi olduğunun herkes farkındadır diye düşünüyorum ...

bence istenen fiyat iyi gibi
    zaten şuanki dolar kuruyla telefonun yutrdışı fiyatı 650-660tl civarına denk geliyor

• siyah renk ulefone 1 ve 2 modeli ile uyumlu orijinal fabrika çıkışlı arka kapak

beyaz olan telefonu siyah yapmak isteyenler için veya kapağında problem olanlar için ideal

geliş fiyatı olan 25 tl den veriyorum kargo bedava .....

Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2

• 188 USD ye siyah ulefone be touch almak isteyen PM atsın.

(satıcı değilim, sadece aliexpressdeki hesabımda rezerveli duruyor , ben almayacağım ,
    ödeme için son 20 saati kaldı bi forumdaş faydalansın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 3 Ağustos 2015; 17:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

188 USD ye siyah ulefone be touch almak isteyen PM atsın.

(satıcı değilim, sadece aliexpressdeki hesabımda rezerveli duruyor , ben almayacağım ,
    ödeme için son 20 saati kaldı bi forumdaş faydalansın.)

satınalım kapanmıştır arkadaşlar. PM Göndermeyiniz.

• Telefon geldi. IMEI değiştirmek için en basit yol nedir, yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Be touch 2 yi yeni aldım.tam olarak inceleme fırsatım olmadı.lg g2 ye göre büyük.kapasitif tuşlar malum ekran dışında.belirtmek isterim.sık kullandığım bir olan “ekran görüntüsü alma” olayını çözemedim.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Arkadaşlar gümrükten nasıl geçti acaba? Ayrıca ilk yorumlarınız nasıl?
  • callofdutyf kullanıcısına yanıt
    power ve ses kısma tuluna aynı anda basıyorsunuz ekran görüntüsü için..

bu arada 600 lira için gayet başarılı bir telefon ama beklediğimden daha büyük 5.5" :) sanki 5" veya 4.7" daha kullanışlı olur.. Tercih meselesi tabi.. zamanla alışırım diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

power ve ses kısma tuluna aynı anda basıyorsunuz ekran görüntüsü için..

bu arada 600 lira için gayet başarılı bir telefon ama beklediğimden daha büyük 5.5" :) sanki 5" veya 4.7" daha kullanışlı olur.. Tercih meselesi tabi.. zamanla alışırım diye düşünüyorum..

Yadımınız için teşekkürler.
    Fiyat olarak 750 tl ye ldım ben :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.