Şimdi Ara

Ulefone Be Touch 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özellikleri kağıt üstünde iyi duruyor
    Bu telefon hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Ulefone be touch 2

Display: 5.5 inch IPS OGS 2.5D Arc Screen, 1920x1080 pixels
    CPU: MTK6752 Octa Core, 1.7GHz
    GPU: Mali-T760
    RAM+ROM: 3GB+ 16GB
    External memory: TF card up to 64GB
    SIM Card: Dual SIM dual standby, Micro SIM and Standard SIM
    Camera: 5.0MP front camera, 13.0MP sony ımx 214 back camera with flashlight and auto focus
    Networks:
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
    Battery Capacity (mAh): 3050mAh Battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovboy66 -- 25 Haziran 2015; 10:46:07 >

• görünüşünün fotolarda ki gibi olmadığı söyleniyor başka da bir sıkıntı duymadım çok çol ucuz ve kaliteli gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFC yok senin için önemliyse.
  • türkiyede satışı nerede yapılıyor?
  • Görüntüsü iphone 6 plus gibi.kasa metal.p7000 almıştım ama satıcı fabrikayla sorun yaşayınca bu ürünü yolladi.p7000 ne göre çok hoş duruyor.incelemelerde görmedim ama ön kamerada flash led var.fakat bildirim ışığı varmı yokmu kestiremedim.ayrıca ortadaki parmak izi sensörü p7000 ne göre avantajlı fakat alternatif romlarda bu tuş nasıl çalışacak yada home butonu vazifesi görecekmi belli değil.bekleyip göreceğiz.

• bildirim ışığı yok. ben de p7000 bekliyodum, kamerasının imx214 olmaması telefondan soğuttu beni. be touch2 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tollerance -- 5 Temmuz 2015; 16:39:24 >
  • 3 günlük kullanım deneyimi sonucu sattım
    -nfc yok
    -otg yok
    -ekran kenarlarından ışık sızması var
    -bildirim ışığı yok
    -kamera rezalet pembe pembe çekiyor halbuki jiayu s3 te negüzel
    -ekran hd ama daha önce jiayu s3 çok fark yok diye yazmıştım ama birkaç full hd videolarda fark ediliyor
    +malzeme ve işçilik güzel
    +parmak okuma hızlı
    şarj idare eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buradan ayrıntılı faotolara ulaşabilirsiniz tarafımdan çekilmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_107293022/f_//tm.htm#107375772
  • Ulefone Be Touch 2 satmak isteyen varsa alıcıyım

veya lg G2 ile takas yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_eser -- 6 Temmuz 2015; 8:34:49 >
  • Sendeki be touch mu yoksa betouch 2 mi?ekranda çok fark var.ayrıca otg desteklememesi imkansız.hepsi ayni işlemciyle otg taniyor.belki usb diskin ntfs şeklindedir.kamera imx 214 iken nasil bok gibi fotoğraf çekiyor onuda anlamış değilim.
  • Tollerance kullanıcısına yanıt
    P7000 de imx214 sensör var.birçok rivate göre yetişmeyenlere imx135 takılacak densede böyle bir olay olmadi.ama talep çok,telefon yok ortada.be touch 2 de bildirim ışığı olsaydı çok iyi olurdu.klasik iphone 6 plus çakmasi olmuş be touch 2de.rom desteği nasil olacak tek sıkıntı bu.

• siparişi verdim ay sonu gelecek kısmetse ayrıntılı olarak fotolar izlenimler ve detayları ile ana konu ve rom destek sayfası açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

siparişi verdim ay sonu gelecek kısmetse ayrıntılı olarak fotolar izlenimler ve detayları ile ana konu ve rom destek sayfası açarım

kaç paradan sipariş geçtiniz acaba ? birde hangi siteden

bugün flash sale indirimi olacak bende onu bekliyorum. 179 usd ye düşecek ( yaklaşık 1 saat falan sonra )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbest ten alacaksanız dikkatli olun daha önce aldım gümrükte kaldı uzun süre uğraştım ürün içeriğini telefon olarak giriyorlar ve depolarından değil tedarikçinin depodan direk gidiyor yani ben telefonum diye bas bas bağırıyor memurun atlama şansı sıfır bu arada ben bir arkadaştan istedim siteden değil bir daha riske girmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

Gearbest ten alacaksanız dikkatli olun daha önce aldım gümrükte kaldı uzun süre uğraştım ürün içeriğini telefon olarak giriyorlar ve depolarından değil tedarikçinin depodan direk gidiyor yani ben telefonum diye bas bas bağırıyor memurun atlama şansı sıfır bu arada ben bir arkadaştan istedim siteden değil bir daha riske girmek istemiyorum.

bende aliexpress den yakaladım 2 adet sipariş verdim ancak türkiyeye göndermiyorlar,
    şimdi yana yana bulgaristan adresi arıyorum adresi revize etmek için, eşe dosta haber saldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 14 Temmuz 2015; 14:19:46 >

• mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    Var mı alan kullanan ? Fikirlerini paylaşabilecek ?
    180$ a denk getirsem hemen sipariş vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

ben aldım dostum ancak henüz elime ulaşmadı.

ulaşınca detylı inceleme videosu çekeceğim. inş. tabi ağustos ortasını bulacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

ulaşınca detylı inceleme videosu çekeceğim. inş. tabi ağustos ortasını bulacaktır.

İnş ulaşır.
    Video'yu bekliyor olacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

İnş ulaşır.
    Video'yu bekliyor olacağım

Alıntıları Göster
    /////

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 21 Temmuz 2015; 17:28:44 >

• ulefone be touch 2 nin bataryası be pro ile aynı mı bilmiyorum ama be pro için 3050 bataryalar çıkmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.