Şimdi Ara

Ulefone Be Touch 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulefone Be Touch 2 için aşağıdaki anlatımların olduğu linki veriyorum arkadaşlar ihtiyacı olan bakabilir

- ROM Listesi
    - ROM Yükleme
    - Recovery Yükleme
    - Root İzinleri
    - IMEI Tamiri

http://akilli.be/forum/konu-ulefone-be-touch-2-rom-root-recovery-imei-tamiri
  • almayı düşünen arkadaşlar ke-sin-lik-le bu telefonu almayın.
    ***şarz olayı berbat normal kullanımda bile 5-6 saati çıkaramıyor.lg g2 ile 9-10 saat çok rahat çıkarıyordum.
    ***kaydırma haraketleri çok yavaş.
    ***telefon çok kaba çok büyük.ayrıca ipone 6 yı taklit etmiş.
    ***normal telefon arama yapacagınız arama tuşları çok yavaş.ankesöylü telefonun hatırladım bu telefonu kullanırken.
    ***sistem özellikleri iyi ama bunu size kullnımda malesef sunmuyor.oyunlarda bile takılmalar oluyor.
    diğer çin menşeili telefonları bilmem ama xioami mi3 bu telefondan çok çok başarılı. be touch ikinin artısı sadece ön kamerası.
    diğer konularda mi3 ün eline be touch 2 su dökemez.
  • Ulefone Be Touch 2
    172,99 USD ye düşüyor.
    Kupon Kodu UBT2

link
    http://goo.gl/qwRd1f

Almayı düşünenler için çok iyi fiyat.
     Ulefone Be Touch 2

• Beyler bu telefondan almayı düşünüyorum şu an kullananlardan fikirlerini alabilir miyim?? Sizce değer mi??
  • 60 günlük maceradan sonra telefon 2 gün önce elime ulaştı nihayet, ilk ilzenim olarak güzel telefon.
    metal çerçevesi ile malzeme kalitesi oldukça tatminkar. aksesuarlarında öyle.
    şarj kablosu ve ucu kalın kopması oldukça güç görünüyor. (iphone lardaki bileklik data kabloları gibi)

ilk şarj sonrası antutu sonuçları aşağıdaki gibi.
    telefonda oyun oynamam o nedenle oyun testi yapmadım.
    2 gün boyunca net wifi olarak full açık. 15-20 dk lık konuşma yaklaşık 30 dk net gezintisi
    ile şuan telefon hala kapanmadı. whatsapp yüklemesi öncesi kalan pil süresi 1 küsür gün gözüküyordu,
    10 saat kadar önce whatsapp yükledim biriki yazışma yaptım şimdi pil süresi %10 aşağıdaki gibi 5 saat daha kullanılır gözüküyor.

Yukarıdaki kullanım şekli ile şarj edeli 52 saat oldu. + 5 saat daha dersek 57 saat gibi açık kalacak gibi duruyor.

Parmak izi okumasu oldukça hızlı. normal home butonuna basar gibi tanıyarak açıyor.
    Sesleri gayet duyulabilecek seviyede. mikrofonda muhtemelen gürültü önleyici var. Etraftaki gereksiz seslerden
    yalıtılmış net duyuluyor. (bu telefondan karşı telefona iletim olarak ) Hoparlör olarak da sesler gayet iyi şekilde
    telefon görüşmesi sırasında duyuluyor.
    Çekim gücü / Kalitesinde herhangi bir sorun yaşamadım. (AVEA-Fenercell)

Şimdilik bunlar kullandıkça detay yazarım.
     Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2

• rfve kullanıcısına yanıt
    Kamera nasil hocam. Birazda ondan bahsedebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mesaj üstteki dünkü mesajımdan sonra halen şarj etmedim ve 5 dk lık bir telefon görüşmesi 3-5 dk lık net Wi-fi Sürekli açık
    tel kapanmadan kendi pil tasarruf moduna aldığı halde halen beklemede açık.
    Ulefona Özel bu tasarruf modu beklemede çok çok az enerji tüketimi Sağlıyor ve görüldüğü üzere
    dünkü screenshot 18 de alınmış %10 Pil ile 15 saat beklemede tel kapanmadan duruyor.

Ulefone Be Touch 2

Diğer Forumdan çekilmiş birkaç foto

Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2

Birkaç fotoda ben ekleyim. Benim çektiğim Fotolar altta
     Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2

• pil bitene kadar şarj etmedim ve bugün saat 16 gibi şarj bitti ve şarja takar takmaz ekran görüntüsü aldım.
    orta-az kullanım ve %15 den sonra Ulefonun kendi tasarruf modu aktif olarak, wifi sürekli açık ve bağlı olarak
    3 gün bekleme süresi görmüş oldum. İlerleyen günlerde belki daha iyi olur. Bence bu bile akıllı telefon için oldukça yeterli.
  • Telefonu aldığımdan sonraki 2. şarjımda 4 gün bekleme süresi ve 2 küsür saat ekran süresi aldım.

Ekran görüntüleri aşağıda.

Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2
     Ulefone Be Touch 2 Ulefone Be Touch 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 29 Eylül 2015; 12:51:41 >

• Telefonun pili şiştiği için ekranı kaldırdı.Yeni pil siparişi geçtim.Bu telefona uyan pil var mıdır?
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Çin sitelerinde var. Bir göz atmani tavsiye ederim.
    Aliexpress, gearbest ,,,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Aliexpresten sipariş verdim de gelene kadar uyumlu pil varsa onu kullanayım demek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.