|
Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ? (2. sayfa)
-
-
Hocam kimleri indirdi diyorsun da bu adamlar 18 yıldır iktidarda.
Bu adamların yaptıkları 10 tane hükümeti devirirdi.
Ecevit hükümeti iktidar oldu, dünyada 98 global krizi çıktı, 99 da Gölcük depremi yaşadılar ki hükümetle alakası yok, tamamen şanssızlık ardından bunlara bağlı olarak ekonomik kriz çıktı. 3 yıl içinde adamların kıçına tekmeyi bastı halk. Yüzde bir oy aldılar, yüzde bir.
Bu adamlar ülkeyi ipotek ettikleri halde hala yüzde 30 oy alıyorlarsa düşünmek lazım biraz.
Kısaca yüzde 30 luk kesim tekrar ediyorum, ülke yansa, inim inim inlese yine gider karşıda CHP var diye AKP ye oy verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roumiruez -- 1 Aralık 2020; 23:13:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür şeyler doğrudur veya yalandır bilemeyiz. Emin olun bilende zaten sızdırmaz bunları. Işıd gibi örgütler belirli bir fonlama çerçevesinde kuklalardan ve bir fikre körü körüne inananlardan oluşur. Burada böyle bir plan varsa bile emin olun bunu ışıd yapamaz. Ortadoğuda bir şeyler dönüyor her ne kadar hükümeti sevmesemde bazı politikaları konusunda destekliyorum.
Ve kesinlikle haklısınız. “Yaşlı kesimin bilgiye ulaşması zor ama yeni nesil de kendinden önceki nesilden farklı değil ki! Ülkemiz için umudum meydanlarda Atatürk ve Din kelimelerinin dile getirilmediği zaman artar yoksa çok kötü bir gidişat var. sonumuz hayrola.” -
Evet haklısınız ama buna inanmamak halkın elinde, neden halk buna inanıyor. Bugün aydın diye geçinen kesimde, kendini dini bütün gören kesimde sürekli birbirine saldırmaya çalışıyor. Ve özünde ikiside kendi söylediklerine kendileri inanmıyor ama başkalarının onlara inanmasını bekliyorlar. -
Bilmiyorum hocam bana kalırsa hala halkın dip kesimine yansımadı ve bir şekilde fonlanıp ayakta duruyorlar. Ama yakında bu da yetmeyecekmiş gibi gözüküyor. Bakalım kötü günler bizleri bekliyor. -
yanlışınız var ve maalesef her 2 taraf da geriyor. akp çok kötü bir yönetim sergilediğinin farkında bu yüzden bir yandan chp’ye oynuyor ve özellikle de ortamı germek çok işine geliyor kararsız kitlesini kaybedeceğini anlayınca hemen ayasofya kartını ortaya koydu. ekonomi için dış güçler bahanesini üretti, baykal zamanında da aynısı söyleniyordu. çevremde akpli çok var babam da akpli ve baykal varken dedikleriyle şimdi baykal için dedikleri arasında inanılmaz bir fark vardı.
Bu gerginlikten en çok akp hemen akabinde de chp yararlanıyor.
"Camileri ahır yapacaklar" zihniyeti ve kandırılan cahil halk. Malesef.
Hocam bu ve bunun gibi bir kaç üye var kasıtlı olarak kaynak göstermeden hükümeti eleştirmek için yapılan konulara boş boş mesajlar atıyor veya körü körüne savunup konuyu başla yerlere çekiyor. Ben burada herkese eşit davranıcam dedim. Karşı olduğum tek şeyde bağnazlık ve körü körüne bağlılık dedim önceki mesajlarını bulabilirseniz görürsünüz sizde. -
Maalesef -
niyeyse akp fanatikleri arasında yeni bir düşünce var o da “baykal zamanında ortam bu kadar gerilmediydi” tamamen yanlış bir düşünce. babam ve akpli tanıdıklarımbaykal varken de aynı şeyleri söylerdi şimdi de o şeyleri kılıçdaroğlu için söylüyor ama bir anda baykal çok iyi biri oluverdi. babamı tanımasam zamanındaki tartışmalarımızı hatırlamasam inanacağım ben de:) ama bu düşünce son bir senedir olmaya başladı.
Yanlış analiz.quote:
Orijinalden alıntı: yusufd84yanlışınız var ve maalesef her 2 taraf da geriyor. akp çok kötü bir yönetim sergilediğinin farkında bu yüzden bir yandan chp’ye oynuyor ve özellikle de ortamı germek çok işine geliyor kararsız kitlesini kaybedeceğini anlayınca hemen ayasofya kartını ortaya koydu. ekonomi için dış güçler bahanesini üretti, baykal zamanında da aynısı söyleniyordu. çevremde akpli çok var babam da akpli ve baykal varken dedikleriyle şimdi baykal için dedikleri arasında inanılmaz bir fark vardı.
Bu gerginlikten en çok akp hemen akabinde de chp yararlanıyor.
Ak Parti Ayasofya'yı falan seçim için açsaydı bunu 2023'te seçim senesinde yapardı.
Ortalığı geren CHP ve onun her gün ürettiği yalanları ve hakaretleri.
Birisi sürekli senin alehinde her gün yalan üretse ve hakaret etse, sen de cevap vermek zorunda kalsan, burada ortalığı geren taraf kimdir. Elbette karşı taraftır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
zaten çoğu fanatik bu şekilde hareket eder. babam da akp fanatiğidir ve onun herhangi bir çıkarı da yok adam emekli, düşünülenin aksine akp fanatiklerinin çoğu çıkarı için savunmuyor gerçekten takım tutar gibi tutuyorlar. yani fanatik olunca illa ki maddi çıkarı olacak diye birşey yok. bizler cevap vermeyince bu sefer de iyice fanatikler arasında tartışma oluyor. beni zaman zaman akpli zanneden de olur chp’li zanneden de olur.
forumlarda bir de kalıplaşmış gibi ben partici değilim deyip sürekli aynı partiyi yanlışlarını dahi öven insanlarla dolu.
Söylediklerinin %80'i yalan.quote:
Orijinalden alıntı: samuray_x
Sırf cevap vermek için blok kaldırdım. Neden böyle düşünüyorsun, CHP sürekli yalan mı söylüyor. Açılan ve yazdığın her hükümeti eleştiren konuda bir alay, karşıtlık, karşı durma görüyorum. Hiç mi doğruyu söylemiyorlar ? Yoksa söylüyorlar ama senin mi işine gelmiyor ?
Rica ediyorum aydınlat bizi.
Geriye kalan %20'sini kendileri de yapıyor zaten.
Sana daha iki gün önceki yalanı söyleyeyim.
CHP, KKTC başbakan bizi Kıbrıs'a davet etmedi dedi, mecliste avaz avaz bağırdı, halbuki KKTC başbakanı Ersin Tatar'ın Kılıçdaroğlu'na çektiği davet mektubu ortaya çıktı.
Göstereyim mi davet mektubunu?
İzmir depreminde RTE İzmir'e müzikle girdi dediler, müzik montaj çıktı.
Daha sayayım mı yalanlarını?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neye göre kime göre. Ayasofya bir sürü siyasetçiye ve siyaset bilimciye göre bir seçim yatırımıydı, araştırırsan görürsün. Ayrıca kimse de siyasette son kozunu son dakika oynamaz buna emin ol. Bunun dışında bir sürü şeyi Chp veya bazı haber siteleri söylemese haberimiz bile olmayacak. Belgeli bir şekilde söylenen şeylere hükümetin verdiği cevap sadece bunlar yalan söylüyor ama nedense karşı bir açıklama veya karşıt belge göremiyoruz. Ki aynı hakaretleri ve aynı tavrı Akp de yapıyor ona da karşı çıkacak mısın ? -
Ülkenin bu kadar gergin olma sebepleri :
1-Adalet sistemindeki yanlışlar (liyakatsiz kişilerin başa gelmesi işin ehli değilde tanıdıkları çok olanların üst rütbelere gelmesi)
2- Adaletin zayıflaması sonucu ülkedeki güven ortamının bozulması buna bağlı ekonomik anlamda tl nin değer kaybı
3- okumuş olan bir çok insanın iş bulamaması istihdamın az olması(zaten yetersiz olan istihdamın Suriyeli göçleriyle tıkanması)
4-ülkede faizin yükselmesi ve zenginlerin kesesi daha çok dolarken alt kesimin geçim sıkıntısı çekmesi ve fakirleşmesi
5-Kimsenin Türkiye için önümüzdeki 2 yılı tahmin edememesi ve güvensizlik ortamı
6- pandemiyle birlikte işsiz kalmanın artması işlerin düşmesi
7-siyasi partilerdeki belirsizlikler
8-fiyatlardaki fahiş zamlar
Bu konulara bir çok madde daha eklenebilir ama genel itibariyle ele aldım
Bu sıkıntılı durumlar vatandaşı geriyor
-
Ülkenin içine edip insanların geleceğini çalanlara ve destekçilerine elbette nefret olacaktır.
Bir süre sonra bu anarşiye dönüşecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 2 Aralık 2020; 0:42:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La doğru yazmayın bi beğenmeden geçeyim
Her yanıtı beğenmeden geçemedim çok sıktı beğen beğen
Güzel bir tartışma ortamı.
-
ayasofya unutulmaz ve anketlerde akp desteği ciddi oranda düşüyordu ve seçim zamanı ayasofya’yı açsa bu sefer kendi grubu tarafından da eleştirilecekti o yüzden siyasi olarak bu kozu en mantıklı bu şekilde kullanacaktı. anketlere göre bu karar verildi.
2023 seçim yaklaşırken vergi indirimleri, araba yine yollarda ve batı ile yine bilindik kapışmalar yapılır. yakın zamana kadar önce camileri doldurun dedikten sonra niye bir anda değiştirdi hem de ülkenin ekonomisi başaşağı giderken. camiler bir anda doldu da ihtiyaç mı gerekti. Eleştiren herkes ya fetocü ya terörist ya da kafir bunların videolarını kolayca bulursunuz mitinglerden hatırlarsınız. eğer ki seçim zamanı bir kez olsun ayasofya’yı esaretten kurtardık derse işte bu sizin için seçim yatırımı yaptığının kanıtı olsun. akrabalarımdan daha önce kararsız olup da artık ne olursa olsun ayasofya’yı esaretten kurtaran reise vereceğim diyen akrabalarım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya dostum adamlar şaşırdı nereden saldıracağını. Diyelim ki dedikleri doğru, Kılıçdaroğlu nasıl gerecek ortalığı. Bütün medya akp bin elinde. TRT ye bile çıkamıyor Kılıçdaroğlu. Sabah akşam konuşan demeçler veren RTE. Bir kendileri laf atıyor, kendileri yetmiyor, mafya babaları laf atıyor, o yetmiyor, paralı gazete bozuntuları laf atıyor. Suçlu yine Kılıçdaroğlu oluyor.
Bu kadar yüzsüzlüğe pes doğrusu.
Kılıçdaroğlunu sevdiğimden değil ama RTE nin yanında adam melaike kalır. RTE kadar siyaset dilini kahvehane ağzıyla yerlere çeken, siyasilerin kişiliklerine saldıran ikinci bir lider var mı.
Baykal'a bile ne özeli bunlar genel genel demedi mi video kayıtları için.
Kılıçdaroğluna edilen hakaretlerin haddi hesabı yok.
Söylediklerinin bir temeli yok. Müzikle girmiş veya girmemiş bu bir şey mi veya tmm montajsa montaj dersin geçersin. Peki şöyle sorayım o mektubun gerçekliği ne bak adı üstünde mektup kişiye özel mektup sence ortaya çıkmasını istemeyen kişi bunu engelleyemez mi geçin bunları. Bende sana gerçek Kıbrıs meselesini sunayım cumhurbaşkanı bilmem kaç tame uçakla gittiğinde ses çıkardın mı ? Evet mi hayır mı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X