< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Aralık 2020; 23:41:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ? (3. sayfa)
-
-
Haklısınız daha çok eklenebilir. Peki bunları nasıl engelleyebiliriz veya çözebiliriz ? Düşüncelerinizi alabilir miyim ? -
Kendisine oy vermeyen herkese terörist diyen bi genel başkan olduğu için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sizce kim nerelerde yanlış yapıyor, halkı bu yanlışlara karşı nasıl uyarabiliriz ? -
medyanın bakanın istifasını haber yapmayışını savunan tanıdıklarım var. normal bir ülkede mafya babasının bu kadar ortalarda savunulması suç teşkil etmesi gerekirken bir de bunu savunuyorlar. maalesef bu fanatiklik olduğu müddetçe ayrışma çok daha ilerleyecektir.
Sorun işte yukarıdaki gibi seçmen kitlesinde. 2 taraftada böyle kitle var hep kendilerini haklı görüyorlar. 2 partinin fanatik kadrosuda böyle. Hep onlar haklı karşı haksız bu durumda ne oluyor ? Kavga gürültü.
Bak kardeşim her gün anahaber bültenlerinde insanların aklıynan dalga geçiyorlar ve sen burada ne olduğu belirsiz bir twitter hesabını kanıt olarak gösteriyorsun. Ki bek yine söylüyorum bahsettiğin şey kişiye özel bir mektup. ÖZEL
Burada bir başkalarının yalanlarını sıralamaya çalışsak amin al hükümet bu konuda çok daha sabıkalı çıkar en basitinden pandemide vaka ve hasta ayrımı gibi komik bir olay vb. Bunun dışında Ayasofya açılmaya kadar anketler çok büyük düşüş gösteriyordu. İster inan ister inanma. Ve emin ol Ayasofya belki de bu ülkede görülen en büyük hatalardan biriydi ve dua et hükümet bunun karşılığını almadı. -
Bir insan neden kendini sürekli haklı görür ki. Bana kalırsa bunun arkasında iki sebep var. Ya bundan yararlanıyor nemalanıyor, para kazanıyor yada bir çıkarı vardır. Diğer bir sebep körü körüne inanıyordur. Peki Bu insanlara nasıl ulaşabiliriz ? -
Halkı yanlışlara karşı uyaramazsın. Halkın kafası yeterince çalışmaz. Çünkü kafasını kumdan çıkarıp dünyaya bakmaz.
Yanlışın başı da bu nedenle halkın kendisidir. Sorgulamaktan aciz olan, soru sormaktan korkan, devletin kendisi için olduğunu değil de kendisinin devlet için olduğunu düşünen zihniyeti değiştirmeden birşey değişmeyecek. Ancak bu zihniyet karar verdiğinden de bu zihniyet devam edecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ifade bizim siyasetimizin ne kadar düştüğünü ve alçaldığını gösterir maalesef. -
Işid’in elinden kurtarılan Suriye kentlerinden geriye kalan moloz yığınına döndü güzelim ülke! El atıp kirletmedikleri tek değerimiz kalmadı. Hepimiz de izliyoruz bu nefret ve cehalet dolu barbarlığı! -
Evet RTE İzmir'e deprem bölgesine müzikle girmiş veya girmemiş o kadar önemli ki. Bunu böyle bir depremde enkazda ülke yastayken RTE müzik çalıyor diye veriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: samuray_x
Söylediklerinin bir temeli yok. Müzikle girmiş veya girmemiş bu bir şey mi veya tmm montajsa montaj dersin geçersin. Peki şöyle sorayım o mektubun gerçekliği ne bak adı üstünde mektup kişiye özel mektup sence ortaya çıkmasını istemeyen kişi bunu engelleyemez mi geçin bunları. Bende sana gerçek Kıbrıs meselesini sunayım cumhurbaşkanı bilmem kaç tame uçakla gittiğinde ses çıkardın mı ? Evet mi hayır mı.
Halbuki yalan, ortada müzik yok, işte böyle yalan iftiralarla RTE düşmanı bir kitle yaratma amaçları var.
KKTC davet mektubunu gördün mü? CHP'li Engin Altay davet edilmesik diyor, halbuki davet mektubu altta, var mı bu kadar yalana bir yorumun?
Yoksa daha yalan sayyaim mı.
Virüs denen birşey var, grup halinde gitmeleri tehlikeli, bunlar Türkiye'yi yöneten insanlar elbette önlem alacaklar ne var ki bunda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Aralık 2020; 23:50:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsanların dikkatlerini çekmeye çalışıyoruz, yapılan hatalar var ve görmezden gelinemezler. -
böyle güzel bir soru sorduğunuz için teşekkür ederim.
en başta karşı partiye oy veren bizi anlamıyor demek yerine onlara kendimizi nasıl anlatabilirizi siyasiler düşünmeli.
Sayın Erdoğan çok iyi bir siyasetçi gündemi nasıl değiştireceğini biliyor ve eğer ondan bir sataşma gelirse cevap verilmemeli.
chp bir an önce parti içindeki demokrasileşmeyi sağlamalı. başarısız bir lider ayrılmasını bilmeli.
vatandaş olarak bizler sadece iki parti varmış gibi oy vermekten vazgeçmeliyiz. kötünün iyisi yerine iyinin iyisi bir parti oluşumunu desteklemeliyiz.
önceliklerimiz eğitim, ekonomi, adalet ve teknoloji olmalı zaten bunlar için bilim aşaması da kendiliğinden gelişir.
siyasi kadrolara artık eski hesaplaşmalar umurunuzda değil denilebilmeli.
dünyanın bizi kıskanmadığını dünyanın 7/24 nasıl olur da bunları güçsüzleştiririz diye düşünmediklerini anlamalıyız.
önemli bir ülkeyiz ama yalnız kalırsak da çaresizleşiriz.
eğer ki hükümet başarısızsa bir sonraki seçimde o koltukta olamayacaklarını bilmeliler.
keşke...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim bunları yazsam sabaha kadar bitmez Türkiye en başta adaleti düzeltmeli işinin ehli kimseler işin başına geçtiği zaman doğru hamleler ile doğru işler yapacaktır ama parti siyaseti güdülerek insanlar ayrıştırıldıkça kaos her geçen gün daha da artacak ve bi yerde isyan, terör eylemi, iş bırakma , cinnet vs vs
Türkiyede Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminin bi an önce değişip Güçler ayrılığı ilkesinin hakim olduğu yeni bir sistem olması gerekiyor her işin tek kurum veya kişide toplanması ekonomik, askeri ve hukuksal sıkıntılar doğruyor günümüzdeki gibi ve her geçen gün bu sıkıntılar daha da artacaktır -
Zengin olsa millet siyasetin ta.. Derler. Kimsenin umrunda olmaz. Millet fakirlikten ben bu parti sen bu parti sakız edip konuşuyor. Parayı yine o meclisteki parti farkı gözetmeden hepsi çatır çutur yiyor. -
Bak ben ne diyorum sen ne diyorsun. Eğer müzik montaj ise çıkartırsın bir bilişimci şu şu nedenlerden dolayı montajdır yapanlara gerekli cezalar verilmiştir dersin konu kapanır. Anlamamakta ısrar etme.
Mektup değil mi özel bir mektup. Mektup nedir bir kişiden başka bir kişiye gönderilen bir kağıt parçası. Ki devletin yüksek kademelerinden bahsetiyoruz. Bu yüzden o mektubun kolay kolay ortaya çıkma şansı yok ki öyle bir şey olsa medya bas bas bağırırdı emin ol.
Sayacağın yalanlarları çok merak ediyorum. İstersen bende sana tonla yalan sayabilirim. Ben sana basit bir soru sordum yanlış da olsa sonuna kadar hükümeti destekleyecek misin, cevabın evet ise lütfen daha konuyu kirletme. -
Bütün partiler defolup gitmeli.
Halk zaten partileri takım gibi tutuyor.
Sidik yarışı.
A partisi bu nu dedi.
B partisi şunu dedi.
Düzgün adam yok. Ne söyliyeceğimizi şaşırdık.
Cevabınız için teşekkürler kirlenmeden fanatiklik olmadan bir konu olsun istiyorum. Güzel bir tartışma konusu olsun istiyorum. -
Cevaplarınız için teşekkürler lütfem birbirimizi kırmadan fanatiklik yapmadan konuyu devam edip tartışalım. Saat geç olduğu için çekileceğim bugünlük iyi sohbetler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 2 Aralık 2020; 1:1:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X