Şimdi Ara

Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samuray_x

Bak kardeşim her gün anahaber bültenlerinde insanların aklıynan dalga geçiyorlar ve sen burada ne olduğu belirsiz bir twitter hesabını kanıt olarak gösteriyorsun. Ki bek yine söylüyorum bahsettiğin şey kişiye özel bir mektup. ÖZEL
    Burada bir başkalarının yalanlarını sıralamaya çalışsak amin al hükümet bu konuda çok daha sabıkalı çıkar en basitinden pandemide vaka ve hasta ayrımı gibi komik bir olay vb. Bunun dışında Ayasofya açılmaya kadar anketler çok büyük düşüş gösteriyordu. İster inan ister inanma. Ve emin ol Ayasofya belki de bu ülkede görülen en büyük hatalardan biriydi ve dua et hükümet bunun karşılığını almadı.
    Yahu KKTC'ye CHP çağırılmadı diyor Engin Altay. KKTC başbakanı ERSİN TATAR imzalı davet mektubu var Sn. Kılıçdaroğlu diye davet etmiş adam.
    Çağırılmış işte, hala ne olduğu belirsiz twitter hesabı diyorsun şaka gibi.
    Ayasofya dertleri bunların din düşmanlığından. Anıtkabir'e gitti binlerce kişi onu neden söylemiyorlar?
    Her gece partiler veriliyor İstanbul'da onları neden söylemiyorlar da sürekli Ayasofya diyorlar.
    Sen bunlardan bir analiz çıkarma boşver.

CHP tüm bunları din düşmanlığından yapıyor, KKTC'ye de iftira atm sebebi de Ersin Tatar düşmanlığı.
    Kendi Rum adayı seçilmedi ya CHP'nin nefreti bu yüzden.
    CHP kurultayına boşuna mavi beyaz boydan boya İsrail bayrağı asmıyor kardeş bak bunları hep derin analiz. Olayların arkasına bakacaksın.
    Başka renk kalmadı değil mi İsrail Yunan rengi kaldı asacak. Bak nerelere geldik gördün mü.

Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin destek verdiğin adam kazanılmış seçimi iptal ettirdi aloooo

Bütün kanunları altüst ederek hem de duyuyor musun beni

Üstelik aynı zarftan çıkan diğer belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı vs onları iptal etmeden

Sadece büyük şehri iptal etti duydun mu beniiiii

Var mı böyle bir adaletsizlik, hukuksuzluk.

Müzikmiş de, mektupmuş da, CHP li milletvekili şunu bunu demiş, de.

Sana hiç cevap bile vermemek lazım aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen konuyu daha fazla kirletme. Sen tartışmak için değil sadece kötülemek için gelmişsin.
  • Roumiruez kullanıcısına yanıt
    Lütfen cevap vermeyin. Konu dağılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roumiruez

Senin destek verdiğin adam kazanılmış seçimi iptal ettirdi aloooo

Bütün kanunları altüst ederek hem de duyuyor musun beni

Üstelik aynı zarftan çıkan diğer belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı vs onları iptal etmeden

Sadece büyük şehri iptal etti duydun mu beniiiii

Var mı böyle bir adaletsizlik, hukuksuzluk.

Müzikmiş de, mektupmuş da, CHP li milletvekili şunu bunu demiş, de.

Sana hiç cevap bile vermemek lazım aslında.

Ya tabi tabi..Seçim iptal ettirmişmiş, Ankara'yı neden iptal ettirmedi o zaman, kaybettiği diğer büyükşehirleri neden iptal ettirmedi?

Yıllarca 18 senedir CHP'yi sandıkta yendi, 80 senedir iktidar olamadınız ondan önceki yılları da herkes biliyor neler döndüğünü.

Ankara, Antalya birçok büyükşehir alırken sus, İstanbul'da hokkabazlık olmuş YSK seçimi iptal edince" iptal etti! "
    Dünya size güzel yemin ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Ya tabi tabi..Seçim iptal ettirmişmiş, Ankara'yı neden iptal ettirmedi o zaman, kaybettiği diğer büyükşehirleri neden iptal ettirmedi?

Yıllarca 18 senedir CHP'yi sandıkta yendi, 80 senedir iktidar olamadınız ondan önceki yılları da herkes biliyor neler döndüğünü.

Ankara, Antalya birçok büyükşehir alırken sus, İstanbul'da hokkabazlık olmuş YSK seçimi iptal edince" iptal etti! "
    Dünya size güzel yemin ederim.

Alıntıları Göster
    yskdaki bıyıklıları iyi biliyoruz, kul hakkı nasıl yenir iyi eğitim almışlar, yoksa böyle mi yeniyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 2 Aralık 2020; 1:16:47 >

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Siz bu adamlara cevap vermeseydiniz ben yazmıcaktım bir şey. Normalde cevap vermiyorum zaten bunlara, adam troll çünkü biliyorum. Üç beş gereksiz, önemsiz mevzu ezberleyip hep aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar. Sizi de hep o noktaya çekmeye uğraşıyorlar. Hep aynı noktaya odaklanıp basit şeyleri önemli bir mevzu gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Cevap verdikçe hoşlarına gidiyor bu yüzden.

Güzel taktik aslında :))

• Hocam bence bu ülkenin bu kadar geride olmasının sebebi sadece ve sadece din ve ortadoğu.Şu ana kadar modern gelişmiş ifade özgürlüğünün olduğu refah seviyesinin yüksek olduğu hiçbir islam ülkesi görmedim.Bu ülke hep böyle olacak ve büyük ihtimalle reyisten sonraki de alnı secdeye değdiği için seçilecek...Batı tarafında reform hareketi de buna örnek.Adam cehennemi satın aldığını söylediği ifade özgürlüğü ortaya çıktı.Aslında islam ülkelerindrki bu sorun kronik.

• Tamamen tarafsız oldugunu söylüyorsun peki forumdonanim basliklari ve icerikte "surekli birilerini karalayan, yalan haber acan ofke bosaltan" dedigin taraf hangi taraf sence merak ettim gözlemini paylasir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

yskdaki bıyıklıları iyi biliyoruz, kul hakkı nasıl yenir iyi eğitim almışlar, yoksa böyle mi yeniyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Alıntı yapmışsın bari cevap verseydin birşeylere.

Ankara'yı Antalya'yı diğer büyükşehirleri CHP alırken de kul hakkı oldu yani?
    Yoksa olmadı mı?
    Yoksa diğerlerinde oldu ama hepsinde olmadı mı, y
    Yoksa nasıl işinize gelirse öyle mi?
    Hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Alıntı yapmışsın bari cevap verseydin birşeylere.

Ankara'yı Antalya'yı diğer büyükşehirleri CHP alırken de kul hakkı oldu yani?
    Yoksa olmadı mı?
    Yoksa diğerlerinde oldu ama hepsinde olmadı mı, y
    Yoksa nasıl işinize gelirse öyle mi?
    Hangisi?

Alıntıları Göster
    demek ki yeterince kul hakkı yiyememişsiniz.
  • Şu şahsa cevap veriyorsunuz valla tebrikler. Uzun adam çıkıp yanlış yaptım dese hayır yapmadın diyecek birisi. Bence uğraşmayın kendi kafasında yaşasın fanatizmini.

• Çoğu insanın mutsuz olduğu bir ülkede nefret ve kızgınlığın olmamasını veya az olmasını beklemek saçma olur. Gittikçe fakirleşen, temel ihtiyaçlarını karşılayamayan, spor hobi ve zevklerin lüks olduğu bir yer artık Türkiye. Ve insanlar bunu değiştiremediği için sinirleniyor kızıyor ve bunun sorumlularını olduğunu düşündükleri insanlara öfke kusuyor. Bu durum üstteki sorunlar düzelene kadar devam edecek.

• Eskiden halk fakirlik içinde fakirlik yaşardı. Şimdi zenginlik içinde fakirlik yaşıyor. İzlediğimiz filmler oyunlar vb şeyler insanlarda son 5 yılda bir delilik yarattı sanki sinyaller insanları zehirledi gibi.
  • Çok doğru bir tespit. Ben bir muhalifim ve bu iktidardan önce de sağcılar dışlanıp eziliyordu. Tv’de vay anam vay gibi dizilerde dindar insanlarla dalga geçiliyor, bir çoğuna hırsız ve sapık muamelesi yapılıyordu. Şimdi devran döndü sağcılar aynısını solculara yapıyor. Bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var iki tarafta da. Fakat sağcıların farkı şu oldu, sağcılar kendinden olmayan herkese terörist damgası vurup ülkeden dışladı, bir çoğunu da hapse attılar. İnsanları ülkeden soğuttular ve zaten bitmek bilmeyen nefret döngüsü iyice kısır döngüye girdi. Bu saatten sonra bu yapılanların pek unutulabileceğini zannetmiyorum. Benim 6-7 senelik samimi arkadaşım bile beni hain olarak görüyordu ve en sonunda engelledi her yerden hiç bir tartışmamız olmamışken. İnternetteki tartışmaları varsaymaz isek, gerçek hayattaki röportajlara da baktığınız da muhaliflerin daha çok tolerans gösterdiğini göreceksiniz. Bir muhalif bir sağcıya en fazla “hadi be oradan cebimizde 5 kuruş yok” diyerek geçiştiriyor fakat bir sağcı bir muhalifi gördüğünde kamera önünde hain, fetöcü, batı kölesi vb. Her türlü yaftayı yapıştırıyor. Biliyorum biraz taraflı bir yazı oldu ama ne yazık ki gerçek. Kimse birbirine acımıyor artık. Allah sonumuzu hayır etsin.

• nedeni şu;

imam osurursa cemaat zıçar...

• sence neden? baştakinin ideolojisi neyse, anlatılır o her derste

• genel olarak ekonominin kötü olmasına bağlıyorum...

• İlk sebep; Apartman düzeni - toplu yaşam - nüfusun, coğrafyanın ılıman iklim deniz kuşağına çekilip (80 milyon bunun için az bile), güzel mimari oturma düzeni ile geniş arazili tek kat, yüksek tavan müstakil ev sisteminde oturamayıp, çalışması gereken fabrikalara ulaşım ve bağlantısı tasarım içinde olmaması.. Karasal, iç ve soğuk bölgelere, oturma izni verilmeyip, ağaç ihtiyacı için şehirlerce çok geniş ormanlara, çok geniş tarım bölgelerine ve milyarlarca olması gereken sadece büyükbaş hayvanlar için yapılı coğrafi alanlar belirlenmemesi..

Beraberinde getirdiği 2.sebep;; Kızların tanışmak istememesi - yada tanıştıysa yahut evliyse yat kat yazlık,araba, motosiklet, atv, paraşüt, sörf sahibi olmayı istemesi ve hayatı ispanyol müziği tadında yaşayamadığı için dar etmesi. (Bu da özünde konuşulmayacak basit ama gol yediğimiz yer) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 2 Aralık 2020; 9:21:55 >
  • fakirlik garibanlik insanlarin cok keyfini kacirdi bu 1.si
    2.de araplarla zamaninda cok hasir nesir olunmus..bunlarin bozuk zihniyeti cogu insana asilanmis durumda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.