Şimdi Ara

Ülke Puanını Düşürüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke puanını düşürmekten başka bi şeye yaradığımız yok. Östersunds'a 2 farkla kaybettik lan, adamların ilk Avrupa maçı...

Utandım, yerin dibine girdim; ama Galatasaray'dan değil, Galatasaray formasını sırtına geçiren futbolculardan utandım. Yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en başarılı futbol takımı ne olursa olsun bu durumlara düşmemeliydi. Yüz ağartan, yürek hoplatan zaferlerin en büyüğünü hep biz kazandık bu ülkede. Ama böyle bi geçmişe sahipken bugün bunları yaşamak üzücü...

Rakip takım taraftarları ne dese haklıdır. Zaten onlar bile dalga peşinde değiller artık. Düşünün halimizi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş'lıyım.Şu maça nedensizce sinirlendim.Bu kadar büyük paralara gelip böyle kötü oynama gibi bir lüksün yok.Tüm Türk takımları için geçerli formanın kıymetini bilmiyorlar.Para para para.Neyse...
  • Olur öyle dönemler can sıkmamak lazım gerçekten laf sokmak için demiyorum aklı başında kimse yurt dışındaki maçla dalga geçmez.Dün siz puan kazandırdınız bugün biz kazandırırız ama üzüldüğüm nokta şu sadece milyon euroları veriyoruz ama karşılığı sahada yok.Biz o kadar zengin ülke değiliz.Milyonlarca Tl vergi borcu affedildi.Acımayacaksın aslında kulüplere onun yerine hastane okul yapılır belki de faydalı olur.

Bir de Gslı olsam içten içe sevinirdim hatta evimde 3 daha yemek isterdim çünkü dibi görmeden bırakmayacaklar belli.Belki Gs'ın hayrınadır bu yenilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 14 Temmuz 2017; 0:48:3 >
  • Takımı toplam değeri 4,1 m euro, yani Tarık Çamdal'ın bonservisinden ucuz :) Başka bir şey yazmaya gerek yok...
  • yokki adam gibi bir federasyon. siz çıkıp leş futbol ile rezil ediyorsunuz türk futbolunu bir alt sıradaki takım gitsin diye beyan etse ne dursun kalır ne tudor ne de çöp oyuncular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.