Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turk ordusuna duzmece belgeler ve sahte delillerle kumpas kurarak icerden cokertmeye calisan AKP-FETO ortakligidir.
    Ordudan FETO'cu subaylarin ihrac edilmesini engelleyerek, kumpaslarla bosaltilan komutanliklara FETO'culeri getirerek, FETO'yu darbe yapacak guce ulastiran AKP'dir.
    Turkiye'yi yargisiyla, burokrasisiyle, ordusuyla FETO'ya teslim eden AKP'dir.

Tayyip'in "ne istediler de vermedik?" serzenisi tum bunlarin itirafidir.
  • Şehidin bizzat cenazesinde gülen adamlar, bu duruma sesini çıkarmayan tayfa, RTE'nin basin açıklamasında farklı bir konuda gülmesini eleştiriyor. Muhalif tayfanin bu acziyetine gülünürmü ağlanır mı karar veremedim

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Yanlış bir hareket.

Ama mesele şu,

İki yanlış 1 doğru etmiyor

Ve yanlış üstüne yanlış yapılıyor bunu görmezden gelmek için de....

aynı şey mi bu? 33 şehit verilmiş, herkes kendine ne olacak diye soyuyor, devletin tepksini bekliyor, ülkenin başı 2 gün sonra ortaya çıkmış. Herkes ağzına bakarken, beyefendi çıkmış canlı yayında, milyonların önünde espiri yapıyor. Onun karşısındaki herkeste kahkalar atıp alkışlıyor. Bu aynı şey mi? Özel'in de yaptığı evet yanlış, ama o yanlış ise Tayyip'in bin kat yanlış.
  • bende senin ve zihniyetinin ne olduğunu çok iyi biliyorum, erdoğan düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş erdoğanla beraber ülkenize toprağınıza bayrağınıza da düşman oluyorsunuz unutmayın erdoğan bugün var yarın yok ama vatan hiçbir yere gitmiyor, bırakın erdoğan düşmanlığından vatanınıza düşmanlık etmeyi, ya da edenlere sesiz kalmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

aynı şey mi bu? 33 şehit verilmiş, herkes kendine ne olacak diye soyuyor, devletin tepksini bekliyor, ülkenin başı 2 gün sonra ortaya çıkmış. Herkes ağzına bakarken, beyefendi çıkmış canlı yayında, milyonların önünde espiri yapıyor. Onun karşısındaki herkeste kahkalar atıp alkışlıyor. Bu aynı şey mi? Özel'in de yaptığı evet yanlış, ama o yanlış ise Tayyip'in bin kat yanlış.
    İkisi ayni sey degil evet , biri cenaze , biri basın toplantısı.

• "gülmek devrimci bir eylemdir. dik dur ve gülümse bırak neden gülümsediğini merak etsinler" che guevara
  • Savunmak için bu kadar eğilip bükülmeyi nasıl başarıyorsunuz? Gerçekten büyük beceri. Bir de eleştirenlere hain, vatan millet düşmanı vb her türlü suçlama. Demokrasilerde siyasiler eleştirilir. Hem de ağır eleştirilir.

evet birinde iki insan konuşuyor habersiz çekiyorsun, birinde 48 saat sonra cumhurbaşkanı ekrana çıkıyor, ülkenin tüm kanalları milyonlara canlı yayınlıyor. Öncelikle asker aileleri, sonra tüm millet bunu izliyor. Sen çıkıp espiri yapıyorsun.

İkiside yanlış diyorum, ama Erdoğan'ın yaptığının hiç bir açıklaması, özrü olamaz. Başta şehitler olmak üzere Türk milletine saygısızlıktır. Habersiz bir çekim değil, olay soğumamış, 2 gün sonra ortaya çıkmışsın, millet topyekün çatışmadan korkuyor, sen çıkmışsın Trump ile espiri yapıyorsun...

Basın açıklaması deyip bunu normalleştirmeyin, zaten kimse cumhurbaşkanından cenazede konuşmasını mesaj vermesini beklemez; vermesinde zaten. Millete ne diyecekse çıksın canlı yayında milyonlara desin, gerçi dediğinde de ne yaptığını gördük. Espiri ve kahkahalar..

Bunun savunulacak neyi var, özrü ne olabilir benim aklım almıyor. Nasıl bir biat etmek sizdeki anlamıyorum, kuldur hata yapar demek çok mu zor? Bunu bile savunarak kendi onurunuzu niye tarttırıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 3 Mart 2020; 9:20:43 >

• Ülkeyi bu hale getirenlerin başında en büyük rolu mühalefet olamayan mühalefet alır. Bu adamlar yanlış yaptıkça onlar iki kere yaptılar! Bu adamlar dini kullandıkça onlar dinsizlikten dem vurdular ve artık insanların güvenecekleri (mecburen) iktidar kaldı ve bununda farkına varan iktidar "atı alan üsküdarı geçti" bile dedi. Şu durumda bile gülebilen bir cumhurbaşkanına ölesiye tapanlar var, uyanmak istemiyorlar gerçekleri görmek istemiyorlar gerçekten! Siyasi parti tutmuyorum ama şu durumda gülünecek bir durum hiç değil be arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.