Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SultanApex

"Sen devletten büyükmüsün hayır ? Devlet sana açıklama yapar mı ? hayır."

Geldiğimiz noktaya bakın, millet marsa gider biz neleri kabulleniyoruz. Uzan uzadıya yazardım da hiç uğraşamam...

Dizilerin yerine kamu spotu yayınlanıp vatandaşlık bilgisi eğitimi verilmeli.
    Marsa'da gidelim Jupiterede Uranüsede gidelim ama senin gibi insanlara bilgisiz cahil eğitim verilmeli gibi kelimeleri kullanmayalım.Evet haklısın kamu spotu verilmesi gereken konular var.Ama senin gibi insanlara ilk önce insanları aşağılamamayı öğretilmeli. Sen Devletten büyükkmüsün? demek isterken Devlet vatandaşa Savaş stratejisi olsun asker gücü olsun silah olsun bu tür şeylerin açıklamasını yapamaz yapmaz bunlar herzaman farklı yerlere çekilecek konular.benden sana tavsiye eğer üslubuna devam edersen benim de üslubum değişecek onun için güzellikle adam akıllı konuş.

• Bir de buna bakın.
    BBC News Türkçe
    Hollanda Savunma Bakanı iki askerin ölümü üzerine istifa etti
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41493823

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    Konularda bilgisiz olan adama eğitim verilmelidir demeye devam edeceğim. İsteyen üstüne alınır, isteyen alınmaz. Ben bu forumda bunu açık hesapla yıllardır yazıyorum; tekrar yazayım bu ülkenin en ciddi sorunu eğitimsizliktir.

Sen istedin diye de ne fikrimi değiştiririm ne de üslubumu.

Bana "adam akıllı konuş" yazan adamada pabuç bırakacak değilim; sen önce karşındakine ucuz tehdit savurmamayı öğren.
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Bir halt bildiğin yok!

Bir politikacının bir liderin politikalarını veya yönetim biçimini beğenmemek veya bunları haklı olarak eleştirmek bizi düşman yapmaz asla vatan haini yapmaz!!!

Vatan
    Bayrak
    Toprak
    Sadece bir kişiye has değildir!

Yoksa sizin gibilerin zihniyeti 18.yüzyılda "kiliseye karşı gelmek Allah'a karşı gelmektir" diyenlerin zihniyetiyle aynı mı?

Herşeyin en doğrusunu CB bilecek diyede birşey yok!

Hata varsa elbette eleştirilecek. Eleştiri o kişiyi yermek için değil hatalarını düzeltmesi içindir!

Haa "o hata yapmaz herşeyin en doğrusunuda o bilir" diyorsanız sizin zihniyetiniz bu kişi tarafından esir alınmıştır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun tamamını izleyin aradan cımbızla seçilmiş ksımını değil.
  • ben Cumhurbaşkanı için söylemiyorum kimse babamın oğlu değil kimse umrumda değil benim için değişilmez olan vatan, bayrak sevgisidir, kimin bunun için müdahale ettiğini düşünürsem ona destek veririm, ama şuan üzülerek görüyorum ki kendilerini muhalif olarak adlandırılanlar erdoğan karşıtlığı karşısında vatana muhalif oluyorlar yazık. Erdoğan'ın da onlarca hatasını sayarım benim gözlerim kör değil ne Erdoğan sevgisi ne Erdoğan düşmanlığı benim gözümü kör etmez
  • _RuLazz_ kullanıcısına yanıt
    Hala anyalamadınız,Cunku Bazı şeyler eksik... PKK ve Yandasları ne dedi? Bizi öldürdünüz? Atatürk ve Askerleri Dersimde katliam yaptı vs vs Zırvaladılar.. Devlettte Ne DEDi? Sizce Tayyip Pkk liları Affetse OY kazanırmı? Tabi hayır!!! Pkk lılardan oy kazana CHP dir... AMa oy kaybetme ugruna,sırf bu pkk bitsin diye herşeyi yaptı ne yapılacaksa yaptı...onlarda kabul etti ama sonra ne oldu uymadılar,10 milyon kürt halkıda gördü..Devlet şans verdi ama bunu kullanmayıp sığınaklar,yollara bomba döşediler..ozamanlar bunlara yine chp sahip cıkıyordu... Devlettte Dediki..Bütün dünyaya ben yaptım..kullanmadılar.!!! Sonra Tayyip ve Süleyman soylu PKK ve yandaşlarını Yerin dibine yolladı,belediye baskanı olup yardım edeni görevden aldı..ha hala chp sahip cıkıyor ama Devlet bu... Onun için Sizin laflarınız boş... PKK ve yandasları karsılarına gelmeyecek bir şansı kaybetti Ve hepsi mezara gitti gidecek..suriye kuzeyinde PKK lılara yer açmaya çalışan,CHP,ESAD,RUSYA,ABD vs... bunlara Gereken haddi bildirdik..Bildireceğiz.. Kusura bakma rahatsız ediyoruz... (seni kastedmiyorum herhalde PKK yandası değilsin,Atatürcüsündür.) ama atatürkcüler bilmelidir ki artık CHP Atatürkün değil PKK nin partisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmadenci

özgür özelin şehit cenazesi önünde yanındakine fıkra anlatıp gülüşmelerine acaba ses çıkardınız mı çıkardınız ise özür dilerim ama sustuysanız alayınız yerin dibine
    Allah senin yar ve yardımcın olsun bir an önce parti sempetizanlığı hastalığından kurtulman dileğiyle.
    Not: Kör arkadaşım yazımı tam okuduysan iki tarafada aynı muamele ile davrandım, ikisinide eleştirdim, ikisinide ayıpladım.!!!

• fatihred kullanıcısına yanıt
    Akp nin verdiği maaş kaç tl oldu şimdi?

Chp ye pkk partisi demek nasıl bir akıl tutulması nasıl bir körlüktür?

Yandaş medya işte böyle iftira ve yalanlarla beyin yıkıyor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihred

Hala anyalamadınız,Cunku Bazı şeyler eksik... PKK ve Yandasları ne dedi? Bizi öldürdünüz? Atatürk ve Askerleri Dersimde katliam yaptı vs vs Zırvaladılar.. Devlettte Ne DEDi? Sizce Tayyip Pkk liları Affetse OY kazanırmı? Tabi hayır!!! Pkk lılardan oy kazana CHP dir... AMa oy kaybetme ugruna,sırf bu pkk bitsin diye herşeyi yaptı ne yapılacaksa yaptı...onlarda kabul etti ama sonra ne oldu uymadılar,10 milyon kürt halkıda gördü..Devlet şans verdi ama bunu kullanmayıp sığınaklar,yollara bomba döşediler..ozamanlar bunlara yine chp sahip cıkıyordu... Devlettte Dediki..Bütün dünyaya ben yaptım..kullanmadılar.!!! Sonra Tayyip ve Süleyman soylu PKK ve yandaşlarını Yerin dibine yolladı,belediye baskanı olup yardım edeni görevden aldı..ha hala chp sahip cıkıyor ama Devlet bu... Onun için Sizin laflarınız boş... PKK ve yandasları karsılarına gelmeyecek bir şansı kaybetti Ve hepsi mezara gitti gidecek..suriye kuzeyinde PKK lılara yer açmaya çalışan,CHP,ESAD,RUSYA,ABD vs... bunlara Gereken haddi bildirdik..Bildireceğiz.. Kusura bakma rahatsız ediyoruz... (seni kastedmiyorum herhalde PKK yandası değilsin,Atatürcüsündür.) ama atatürkcüler bilmelidir ki artık CHP Atatürkün değil PKK nin partisi.
    Çözüm zirvaliginda tam 1212 şehit verdik. Kim bunun sorumlusu?

• HDP ile CHP ittifak yapmadımı
    Pardon hdp İspanya daki kontogerillaları destekliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Konularda bilgisiz olan adama eğitim verilmelidir demeye devam edeceğim. İsteyen üstüne alınır, isteyen alınmaz. Ben bu forumda bunu açık hesapla yıllardır yazıyorum; tekrar yazayım bu ülkenin en ciddi sorunu eğitimsizliktir.

Sen istedin diye de ne fikrimi değiştiririm ne de üslubumu.

Bana "adam akıllı konuş" yazan adamada pabuç bırakacak değilim; sen önce karşındakine ucuz tehdit savurmamayı öğren.
    Tabi ki her konuyu her insanın bilmesi imkansız.Tabi ki her konuda da eğitim alınması zor bazen bilmediğin konuda da mantıklı düşünmek gerek.Haaaa senin mantığın bazı şeyleri kavrayamıyor ben ona bişey diyemem o da senin aldığın eğitimden olabilir. Şımarık bir insan olduğun belli bende öyle ucuz tehdit olsun diye yazmadım yazdıklarımı diyorum sana ki terbiyesizlik yapma kardeşum... ,nsan gibi taartışmayı biliyorsan cevap verirsin burda herkes klavye kullanıyor sonuçta. Artık herkimseyi sevmiyorsun diye propagandıcılık yapmaktan vazgeçin ülke adına Türk Vatandaşına yakışır bbir tavır sergileyin baştakinden sondakinden kıçtakinden hoşlanmıyor olabilirsiniz herkes bir adamı veya bir partiyi sevcek diye bir kaide yok.Seçim olur oy verirsin kazanırsın eğer bunların kendi partinede yapılmasını istemyorsanız bu tür konulardan vazgeçmemiz lazımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Akrep gibisin kardeşim,
    Korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
    Serçe gibisin kardeşim,
    Serçenin telaşı içindesin.
    Midye gibisin kardeşim,
    Midye gibi kapalı, rahat
    Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi
    Korkunçsun kardeşim.
    Bir değil, beş değil,
    Milyonlarcasın maalesef.
    Koyun gibisin kardeşim,
    Gocuklu celep kaldırınca
    Sopasını sürüye katılıverirsin
    Ve adeta mağrur koşarsın salhaneye,
    Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani.
    Hani şu derya içinde olup
    Deryayı bilmeyen balıktan tuhaf.
    Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende.
    Ve açsak, yorgunsak, al kan içindeysek
    Ve hala şarabımızı vermek için
    Üzüm gibi eziliyorsak,
    Kabahat senin demeye de dilim varmıyor ama
    Kabahatin çoğu senin canım kardeşim.

Alıntıları Göster
    Ne güzelmiş aynı seni anlatıyor:) insanın kendisini bilmesi güzel bir şey olsa gerek.

• Belkide Türk Tarihinin en kötü en rezil dönemini yaşıyoruz 1 askeri için menemeni yakan Mustafa Kemal Atatürk müslümanların hristiyanlardan çektiği eziyet için bütün kaleleri feth eden osman gazinin başkomutan olduğu Ve Askerlerine insanlarına Değer verdiği Ülkemiz Türkiyemiz Ne hale gelmiş. Askerlerine insanlarına Değer vermeyen yetemzmiş gibi Ülkenin Mehmetçikleri Şehit düşmüşken böyle rahat davranmak gerçekten çok kötü acınacak haldeyiz gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun bu ülke Kurtuluşa çıkar inşallah

Kendi insanlarına kendi askerlerine düşman olan tek Ülke ve ırk biziz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 3 Mart 2020; 21:6:22 >
  • Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    Ben eğitim şart diyorum. sen bana terbiyesiz ve şımarık diyorsun.

Sonra da insan gibi tartış diyorsun...

Bunlarda yetmez gibi; beni propagandacı olmakla suçlayıp, Türk vatandaşına yakışır şekilde davran diyorsun.

Kendini benim yerime koy, ben sana ne yazayım? Ha ne yazayım?

Ben vatandaşlığımı, bu vatana bağlılığımı senle tartışmam. Senin sorgulamanda haddin değil.

Hizmetleri sorgulamak, iktidara hesap sormak benim vatandaşlık görevim. Bunun siyaset üstü olduğunu senle tartışırdım da, şımarık bir provokatörü dinlemek istemezsin...

Akp pkk ile aynı masaya oturmadımı bebek katili Öcalana sayın denmedi mi?

Yani illa kapak istiyorsan buyur!

Laf salatası yapmayacaksın hdp madem pkk kapatacaklar o vakit!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 3 Mart 2020; 21:26:4 >
    a haber d. h Şubesi..
    camiide içki içtiler rr rrr r!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaj bunlar,dıj güçlerin işi bu

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 6 Mart 2020; 12:7:30 >
  • Erdoğan her Bay Kemal dediğinde oyları hızla düşüyor...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.