Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Valla ben şu kadar diyorum eğer ben Erdoğan'a değil de Allah'a tapıyorsam eğer, iki yakan ömür billah bir araya gelmez inşallah. Artık insanları haksız yere kafirlikle suçlamak müşriklikle suçlamak ağzınıda sakız oldu.

Ama unutma birine kafir müşrik dersen o söz asla havada kalmaz. Ben öyleysem bende kalır ama değilsem sende kalır. Bunu unutma.

Alıntıları Göster
    Sen o attığın resimler ile hayal dünyandan gelme tanımlar yapınca sorun yok ama dimi ulan ne komik çocuksun be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahte raporlarla çocuklarını askere göndermeyen şahış şehit tepelerinden bahsediyor!
    Bunun gibiler Şehitliğe inansaydı fakirin evlatlarına bırakmazdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra bu yavşakların sempatizanlığını yapan babam bile olsa VATAN HAİNİDİR. ŞEREF YOKSUNUDUR. TÜRK BAYRAĞINA VE MİLLETİNE GRAM SAYGISI YOKTUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Ya kardeşim bizi bitirdin be. Bizi bitirdin be. Sal be her mesajımı alıntılamak zorunda mı hissediyosun ne merakmlıymışsın bana ya.

Aç izle şu görüntüyü ya adam napmış ABD başkanını suratına petrol meraklısınız demeye getirmiş anlatıp 2 sn bi gülümsemiş böyle apar topar konu açılınca kahkaha attı sandım. Bu adam da insan adama tebessümü çok gördünüz iyice. Adam her gün şehit haberi alıyor ne yapmasını bekliyosun adamın. O konumda olsan emin ol sen de ben de Erdoğan'dan daha doğru davranamayız.

İmamoğlu tatil yapınca ben de insanım benim de ihtiyacım var diyo sinir oluyo ben de insanım sinirlenebilirim diyo haklı buluyosunuz deprem yerine uğrayıp üstüne tatile gidiyo haklı buluyosunuz adam Trump'ın suratına laf sokunca alttan alttan vay efendim güldü bunu unutmayın.

Unutmazsanız unutmayın napalım yani. Unutmayacak olsanız akp öncesi ekonomik lojistik sağlık vb alanların halini unutmazdınız merak etmeyin.
    Helal olsun. Yazmak istediğim her şeyi yazmışsın.

• Homeland son bölümde daha olmadan önce işledi bunu :) bu diziyi güncel meselelere ilgi duyanlar mutlaka izlesin, dünyada bu işler nasıl dönüyor görün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bu forumda senden daha sığır bi yaratık yoktur. Allah akıl fikir versin.
  • Senin boş kafana sokayım.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Çağırmalarına gerek yok. Burda boş sallamayla olmuyor gidip uzmanlığa başvur bu kadar istiyosan zor bi şey değil.Anca allah allah allah beyniniz yıkanmış tarikatçılardan farkınız yok.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Yok , fetocu diyorlar.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Senin de cevabın hiç olmuyor tabi. Yazınca kaçıyorsun senin gibiler gibi. Ama yalan sizde, algı sizde, hakaret sizde.

Hadi kendi ülkenle ilgilen sen. Buralar seni aşar.

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz.
  • Bunun damadida boyle, gevsek varliklar.Eller kollar hep oynar.Kirasi geliyor insanin.

Baska bir haysiyet fakiri vicdansizda "Onlar mekan degistirdi niye dert ediyorsunuz sorun ne kabir faslina gecmisler "diyor.

Kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 29 Şubat 2020; 23:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomi doktoru

Similasyona falan gerek yok. ABD ye rağmen Ecevit kıbrısa çıkartmayı yaptı ve tüm dünyaya rağmen orada bir türk devleti kuruldu. 50 yerden izin alarak operasyon yapılmadı. Kendi kendinize attığınız yalanlara inanmayı bırakın. Türk tarihi 15 yıldan ibaret değil.

Alıntıları Göster
    Ecevit ve Kıbrıs çıkarması kelimelerinin yan yana gelmesi çok komik.

Türk tarihi 15 yıldan ibaret değil diyenler türk tarihini 100 yıldan ibaret olarak algılayıp ona göre davranıyor.

Mesajını ciddiye alınacak türden değil. Aşırı chp düşüklüğü var.

• quote:

Kardeş kafanız bu kadar çalıştığı için atatürk öldüğünden beri iktidar olamıyorsunuz zaten.

Suriyede şimdiye kadar 50 binden fazla terörist öldüren ordu Esad'ı mı yenemeyecek. 1 hafta da süpürür TSK orayı.

Mesele Rusya zaten neden bu kadar uğraşıyoruz sanıyosun.

Şuan çapsız bi chp hükumeti olsa olacakları söylüyoum saldrıcaz HSSler f16lraımızı falan düşürecek hem askerler şehit olacaköyle 30-40 gibi de değil 100lerle ifade edeceğiz hem milyon dolaralr kaybedeceğiz hem de dünyaya rezil olacağız.

Akp yerinde Chp olsa olacakların simülasyonu tam olarak budur.
    S400leri yüceltip NATO'yu yeren kimdi kimin tayfasıydı daha geçen göklere çıkaran kimdi gerçi topaç formatı belli kesimi direk resmediyor.

Bu kesim Hocaefendi deyip aynı yatağa girenlerden aynı çorbaya bilmem gözyaşı dökenlerden oluşuyordu toz kondurmuyorlardı hatta bunlar devlete kendi elleri ile sızlarken buna kargalar bile güler diyen vardı sonra pasta küçüldü ne istediler vermedik dendi ve bom.

Tütüü kaka oldu dün yalayıp yuttuğuna bugün laf sokan daha aynı bunun gibi putin güzellemesi yapan hatta liderinin dondurma yediği kişi ile şuan lanet kahrolsun putin diyende aynı saf.

Şu lafları diyende utanma olur CHP neden mi gelmiyor başa sebebi şudur modernitenin halk değil kişi bazında devrimleşmesinden dolayı.

CHP sadece kurucu partidir semboldür tabi CHP olmazdı da direk halk partisi olurdu farketmiyor ama ortaya konan fikir düşünce icraatlerdir.

CHP neden mi başa geçmiyor sebep aynen bu devrimin halk tabanında değil kişi bazında olması ve belli kesimi temsil etmesinden dolayıdır

çünkü zamanında CHP'yi gündemden baştan uzaklaştıranda Menderes zamanı yapılan politikalardır.(İnönü-Menderes itişmesi)

günümüzde nerede filizlenen tarikat toprak ve arsa ağaları ne varsa ve hatta doğudaki cehaletin bu zamana kadar sürmesinin sebebi bu sattır kendisi asılarak geberdi.

aslında bu ödül oldu ama haketmiştide kucağına oturduğu sam amcasına pislerse olacağı buydu geleli en kızgın uzay yarışının olduğu dönemde.

Dedim ya tek parti dönemi aslında CHP tek seslilik içeren bir olgu değildi CHP ideolojisi ile ters fikirler düşünen şahsi menfaatlerine odaklanan kişilerde yine buradan çıktı ve bu partinin kuyusunu kazdı be yapıldı ise ortadan kaldırdı karaladı .

sebep kendi Emelleri ve çıkarları ucunda halkında aklına girerek zenginliğine zenginlik katmadı .

şuan bu fikir hala var anlayana CHP'yi bitiren CHP içindeki zıt fikirlerdir CHP sonrası gelen demokrat partiyi oluşturan kişiler Menderes ve türevlerine buradan çıktı.

bu karalama o zaman başladı ve 70 yıldır aynı ideolojide ülkenin içine edildi.Sam Amcanın kucağından inmeyerek tabi.

CHP'yi bitiren tek parti dönemi ikinci dünya savaşı sonrası fitili ateşlenen çok sesliliktir komünist kapitalist sağ sol akımlarında parti içi kişiler menfaatleri ve maalesef gariban ama şark kurnazı Anadolu insanlarının aklına girip ellerindekini çalmıştır (her mahalleden bir milyoner çıkacak yalanı).

bu süreç hala devam etmektedir son 17 yılda ise cumhuriyet kazanımları portakalla kurulan firmalar peşleş çekilmiş ülke pirinçli bulguru mercimeği bile ithal eder hale gelmiştir kimin zamanında söylemeyim dahası da var ama konu bu değil.

• quote:

Ecevit ve Kıbrıs çıkarması kelimelerinin yan yana gelmesi çok komik.

Türk tarihi 15 yıldan ibaret değil diyenler türk tarihini 100 yıldan ibaret olarak algılayıp ona göre davranıyor.

Mesajını ciddiye alınacak türden değil. Aşırı chp düşüklüğü var.

Alıntıları Göster
    Evet Türk tarihi 100 yıldan ibaret değil... Osmanlı ailesinden de ibaret değil... Sadece anadolu ile de sınırlı değil... önceye de dayanmaktadır.

Ancak son 100 yıl milattır... 5000 yıllık Türklük ; tarihi, dili, kültürü ve medeniyeti ile Atatürk sayesinde yok olmaktan kurtulmuştur.

Bunu o kafana sok. Öğren... Önce Allah a şükret sonra Atatürk e teşekkür et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 1 Mart 2020; 0:19:20 >

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım, orda bulunanların da hepsi anlamamıştır gerçi ama önemi yok, Erdoğan anlamadıkları bi espri de yapsa gülerler.

Bu arada, bizim anlamadığımız o kelimeyi tercüman nasıl çevirip Trump'a aktarabilmiş acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

İndirigandi anlarsın

https://twitter.com/yavuzage/status/1233697310695182336
    En iyi yaptıkları iş!

• kardes senin bu yazdiklarini cevap verdigin adam anlamaz.. dikkat edersen soylemlerini kaybedecegi milyon dolarlara baglamis... kafa budur bunlarda.. bak simdi patriot aliyoruz diyorlar.. koltukta oturmak icin trump in agzina bal calmalari gerekiyordu zemini de buldular.. yazik ki ne yazik olen askerlerimize..uzuluyorum ulkem icin

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    MIşla muşla öyle kafana göre senaryo ile olmaz, kısacası kasaptaki ete soğan doğranmaz.
    20 sene tek başına başka bir parti yönetsin ülkeyi anca ondan sonra karşılaştırma yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Senin boş kafana sokayım.
    Beline kuvvet. Nefes aldırmadan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.