Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya kardeşim bizi bitirdin be. Bizi bitirdin be. Sal be her mesajımı alıntılamak zorunda mı hissediyosun ne merakmlıymışsın bana ya.

Aç izle şu görüntüyü ya adam napmış ABD başkanını suratına petrol meraklısınız demeye getirmiş anlatıp 2 sn bi gülümsemiş böyle apar topar konu açılınca kahkaha attı sandım. Bu adam da insan adama tebessümü çok gördünüz iyice. Adam her gün şehit haberi alıyor ne yapmasını bekliyosun adamın. O konumda olsan emin ol sen de ben de Erdoğan'dan daha doğru davranamayız.

İmamoğlu tatil yapınca ben de insanım benim de ihtiyacım var diyo sinir oluyo ben de insanım sinirlenebilirim diyo haklı buluyosunuz deprem yerine uğrayıp üstüne tatile gidiyo haklı buluyosunuz adam Trump'ın suratına laf sokunca alttan alttan vay efendim güldü bunu unutmayın.

Unutmazsanız unutmayın napalım yani. Unutmayacak olsanız akp öncesi ekonomik lojistik sağlık vb alanların halini unutmazdınız merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 29 Şubat 2020; 22:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Bu mesaj silindi.
    Tam kaynak var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Bu mesaj silindi.
    Valla ben şu kadar diyorum eğer ben Erdoğan'a değil de Allah'a tapıyorsam eğer, iki yakan ömür billah bir araya gelmez inşallah. Artık insanları haksız yere kafirlikle suçlamak müşriklikle suçlamak ağzınıda sakız oldu.

Ama unutma birine kafir müşrik dersen o söz asla havada kalmaz. Ben öyleysem bende kalır ama değilsem sende kalır. Bunu unutma.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    He senin her mesajını alıntılıyorum he. Hayal gücün kuvvetliymiş. Arada algılarını, yalanlarını bozuyorum diye büyütme bu kadar.

Bak sen konular açıp, mesajlar yazıp millete saldırıyorsun,yalan söylüyorsun, hakaret ediyorsun, algı yapıyorsun değil mi? Peki bunları neden yapıyorsun? Hadi yapıyorsun peki neden cevabını alınca sinirleniyorsun?

Gene her zaman yaptığınız gibi başkaları olunca demediğinizi bırakmayıp rte ve akp olunca "ama bilmem ne, erdoğandan daha doğru davranamayız" deyip savunmaya geçiyorsunuz üstüne üstlük bir de ikiyüzlü falan diyorsunuz.

Zaten sizden başka bir şey görsek şaşıracağız. Erdoğan çıkıp "oh oh şehitler geldi" diye göbek atsa gene savunursunuz nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 29 Şubat 2020; 22:17:8 >
  • Erdoğan iyi gmrünmek yerine ağlak ağlak dursa asıl o zaman sinirlendirdim.

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz.

• Arkadaşlar boşuna cevap yazmayın bunun ilerisi artık haya gücüm yetmiyor. Hani Türkçe de bunun bir karşılığı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Hiçbirşeyi, Türklük herhangi bir üstünlük işareti değil. Sadece ülkücülerin milliyetçiyim diyip gezmeleri ve destekledikleri adamın milliyetçiliğin tam tersi işler yapmasına dem vurdum. Herhangi bir ırk insanı üstün yapmaz, bunu nereden çıkardın anlamadım.
  • blaueexil kullanıcısına yanıt
    Kardeş kafanız bu kadar çalıştığı için atatürk öldüğünden beri iktidar olamıyorsunuz zaten.

Suriyede şimdiye kadar 50 binden fazla terörist öldüren ordu Esad'ı mı yenemeyecek. 1 hafta da süpürür TSK orayı.

Mesele Rusya zaten neden bu kadar uğraşıyoruz sanıyosun.

Şuan çapsız bi chp hükumeti olsa olacakları söylüyoum saldrıcaz HSSler f16lraımızı falan düşürecek hem askerler şehit olacaköyle 30-40 gibi de değil 100lerle ifade edeceğiz hem milyon dolaralr kaybedeceğiz hem de dünyaya rezil olacağız.

Akp yerinde Chp olsa olacakların simülasyonu tam olarak budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Ya kardeşim bizi bitirdin be. Bizi bitirdin be. Sal be her mesajımı alıntılamak zorunda mı hissediyosun ne merakmlıymışsın bana ya.

Aç izle şu görüntüyü ya adam napmış ABD başkanını suratına petrol meraklısınız demeye getirmiş anlatıp 2 sn bi gülümsemiş böyle apar topar konu açılınca kahkaha attı sandım. Bu adam da insan adama tebessümü çok gördünüz iyice. Adam her gün şehit haberi alıyor ne yapmasını bekliyosun adamın. O konumda olsan emin ol sen de ben de Erdoğan'dan daha doğru davranamayız.

İmamoğlu tatil yapınca ben de insanım benim de ihtiyacım var diyo sinir oluyo ben de insanım sinirlenebilirim diyo haklı buluyosunuz deprem yerine uğrayıp üstüne tatile gidiyo haklı buluyosunuz adam Trump'ın suratına laf sokunca alttan alttan vay efendim güldü bunu unutmayın.

Unutmazsanız unutmayın napalım yani. Unutmayacak olsanız akp öncesi ekonomik lojistik sağlık vb alanların halini unutmazdınız merak etmeyin.
    Bütün Türkiye ağlıyor. Sizin hiç yüreğiniz sızlamadı mı? Kimi görsem suratı asık. Cumhurbaşkanımız ise olaydan 2 gün sonra akun partinin istanbul vekilleriyle toplantısında espri yaparak konuşma yapıyor. Ne bir hüzün, ne bir öfke. Doğru düzgün bahsetmedi bile. Bunu normal görüyorsanız zekanız geridir veya gerçeklikten bağınız kopmuştur.

• Şurdaki bazı yorumları görünce iyi ki siyasetten uzaklaşmışim diyorum.Fanatiklik farklı bir boyut olmuş bazı şahısları sırf yandaş oldukları için dogmatik olarak kabul etmeleri inanilmaz bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuray_x

Bu mesaj silindi.
    Çok şükür o oluşumu blockladım mesajlarını görmüyorum kafam rahat size de tavsiye tavsiye ederim...
  • Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ailenle lüx kayak tatiline gidip 7/24 gülüp eğlenmek çoşmak ile + insanlar enkaz altındayken acı çekerken , alalade bir konuda 10 sn bile sürmeyen tebessümü aynı kefeye koyan kafalar bir tek burdan çıkar zaten hiç şaşırmam fix

Alıntıları Göster
    Savunma artık yeter anladık para ile yazıyorsun ama kimseyi etkileyemiyorsun,senin ne amaçla yazdığını biliyor insanlar.Sizin gibilerin sonu da gelecek merak etme.

• Herif bop esbaskaniyim demismi ? Demis yahudi lobisi icin calisiyor. Bu kesin acik ve net ! Asker olmus umrun da mi ? Baska ulkenin askeri olse ona uzulur ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bütün Türkiye ağlıyor. Sizin hiç yüreğiniz sızlamadı mı? Kimi görsem suratı asık. Cumhurbaşkanımız ise olaydan 2 gün sonra akun partinin istanbul vekilleriyle toplantısında espri yaparak konuşma yapıyor. Ne bir hüzün, ne bir öfke. Doğru düzgün bahsetmedi bile. Bunu normal görüyorsanız zekanız geridir veya gerçeklikten bağınız kopmuştur.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Kardeş kafanız bu kadar çalıştığı için atatürk öldüğünden beri iktidar olamıyorsunuz zaten.

Suriyede şimdiye kadar 50 binden fazla terörist öldüren ordu Esad'ı mı yenemeyecek. 1 hafta da süpürür TSK orayı.

Mesele Rusya zaten neden bu kadar uğraşıyoruz sanıyosun.

Şuan çapsız bi chp hükumeti olsa olacakları söylüyoum saldrıcaz HSSler f16lraımızı falan düşürecek hem askerler şehit olacaköyle 30-40 gibi de değil 100lerle ifade edeceğiz hem milyon dolaralr kaybedeceğiz hem de dünyaya rezil olacağız.

Akp yerinde Chp olsa olacakların simülasyonu tam olarak budur.
    Similasyona falan gerek yok. ABD ye rağmen Ecevit kıbrısa çıkartmayı yaptı ve tüm dünyaya rağmen orada bir türk devleti kuruldu. 50 yerden izin alarak operasyon yapılmadı. Kendi kendinize attığınız yalanlara inanmayı bırakın. Türk tarihi 15 yıldan ibaret değil.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.