Şimdi Ara

Ülkede Kitap Kıtlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu sıralar ciddi ciddi Ülkemizde kitap kıtlığı olduğunu düşünüyorum Neden mi Çünkü mesela Amazon'da Motivasyon Konsantrasyon kitapları yazıyorum bir sürü var yada tarih ile ilgili bir sürü kitap var liste gibi diziliyorlar fakat burada Konsantrasyon ile ilgili bir şey arasam 1-2 Kitap yada hiç bir şey bulamıyorum ama Burada aşk kitabı yazınca bir sürü çıkıyor Niye böyle oluyor arkadaşlar ?

• arz-talepten dolayı.
  • Arz talep meselesi yuzunden.senin dedigin motivasyon icerikli kitaplar dahq cok kisisel gelisim kitaplarinda ya da magazin dergilerinde isleniyor ki onlarinda alici kitlesi sabit, evli cocuklu bayan okuyucular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabın yan sıra, kitapçı sıkıntısı da var. işini düzgün yapan online kitapçı görmedim.
    Geçen kitap sipariş ettim. Özellikle mesaj olarak belirttim ve kitapların düzgün olmasını, herhangi bir kıvrılma veya hasar olmamasını istedim. Özellikle en hasarlı kitapları yollamışlar sanırım. Balyozla darbe yemiş gibi geldi kitaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 20 Kasım 2016; 13:32:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.