Şimdi Ara

Ülkede Trafik Polisi yok, kimse kurallara uymuyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam, Bursa Ata Bulvarı , Durmazlar Kavşağı'nda trafik tamamen felçti. Sebebi, ışığa uymayıp da son anda geçerek kavşak içinde kalan hırbolar. Ne ileri, ne geri gidebiliyorlar.

Devlet, sürekli polis atıyor. Nerede bu adamlar? Ben bireysel olarak bir polise laf söylemiyorum. Sonuçta ülke çürük. Polis de ben de... Ama bu adamların müdürleri, gereksiz valileri ne iş yapar?

Hepimiz biliyoruz ki bir bakan geçecek olsa şehirden... Adım başı polis olur her yer. Gobi Çölü'nü geçebilecek motorlarla.

https://www.bursabuyuksehir.tv/ata-bulvari-durmazlar-kavsagi-16967.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 26 Ocak 2021; 12:22:2 >

• websosyal kullanıcısına yanıt

Aynen rezalet çirkin maganda sürücü dolusu her yer. çakma far takan kendini kral zannediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

emniyette oturup anons bekliyor.

arkadaş şunun farkında değil, trafikçilerin telsizi araç içerisinde.

hemen hemen hepsi yazın güneşten kararıyor, kışın yağmurda çamurda donuyor.

ama önemli değil;

ülke öylesine demokratik bir hale geldi ki herkes herşeyi çok iyi biliyor.

25 sene önce kimse polise işini öğretmeye kalkamazdı. ama şimdi kalkıyor.

kimlik vermiyor, forumda işe yaramadığından bahsediyor. mukavemet ediyor.

sen nasıl eleştirme hakkını doyasıya kullanıyorsan oda gazlama hakkını kullanıyor.

insanların, işini yapan insana saygı duyulmadığı bir meslekten kimse iş beklemesin.

Elinize sağlık. Şu yorumu yapmak için gelmiştim ama siz önce davranmışsınız. Herkese işini öğretmek gibi ahmakça bir davranışı 25 sene önce bu toplum yapmazdı. Ne hikmetse sonradan herkeste böyle bir tavır takınma durumu oluştu. Bu sitemleri eden insanların nerede ve nasıl iş yaptığını merak ediyorum. Yani kendileri çok mu düzgün iş yapıyor acaba, hiç mi kusurları yok... Her şeyin en doğrusunu bunlar mı biliyor gerçekten...

Komedi insanlar...

• bu denetimle alakalı değil . hayvanlık ayrı insanlık ayrı . ben önüne gelen yere tüküren çöplerini salaş sarman ortalığa atan ona buna kaba davranan türk lüğü bırak insanlıktan nasibini almamışlara vatandaşım değil hayvan diyorum genel tabirde . avrupada sıkı yaptırımlar sadece düzeni korumak için uygulanıyor . insanları sıkmak hizaya getirmek adam etmek için değil . avrupada zaten insanlar burdan daha medeni akıllı bilinçli ve birlik halinde . yabancı olsan sokağa çöp döksen polis görmese vatandaş uyarır çünkü ortak kamu alanı benim hakkıma tecavüz ediyorsun diyor . aynı şekilde trafik . almanyada uzun yol otobanlarında audiler mercedesler nice arabalar görürsün ama her biri en aşşağı 200 le gidebilecekken hep yavaş seyir şeridinde usul usul yol alır . oysa yol en aşşağı 10 15 km dümdüz bomboş . medeni insanlar bizimkiler gibi bazı hayvanların olduğu bir yerde değiller .

hollanda bizimki gibi coğrafik nimetlerin olduğu bir ülke değil ama adamlar bırakın kendi kendine yetmeyi dünyayı ayaklarında oynatıyorlar . refah adalet mutluluk sosyal denge . biz yedi düvelin cenneti her türlü yer üstü ve yer altı kaynakları dahil zenginliklerle tarihle bereketle dolu bir ülkeyiz birbirimizle uğraşıyoruz .. pardon uğraştırılıyoruz ... yaptığımız senin başında niye türban yok benimkinde niye var . adamlar mars a gidecek mars a . bizim daha otomobilimizi üretmeyi bırak , varolan fabrikalarımız kapatılıyor .. herkes neyin ne olduğunu biliyor yaa .

hurafeleri dinleye dinleye

polis de genelde bilindik şeylere ceza kesiyor . hiç gt kadar yolda kenara çekip gel bana çizdir diyen yada trafikte onu bunu takmayıp herkesi tehlikeye atanları yakalayamıyorlar ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 10 Ocak 2021; 5:17:58 >

• Kimisi herşeye ceza yazılıyor diyor, kimiside ceza yok diye konu açıyor, herkesin bakış açısı😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis görse bile birşey yapmıyor,geçen hafta Ankara Gölbaşı istikametinden aştiye doğru iniyorum şu meşhur kapıyı geçince sağda hep polis olur sağ arkamda yeşil bi scenic var adam farları bile yeşil yapmış,bildiğin yeşil yanıyor,ilerde polis bunu çevirir dedim,polis aracın dışında bekliyor ve bu araç sağ şeritten devam etti polisin yanından geçti gitti.O saçma sapan renkli far o polisinde gözünü aldı eminim ama hiç oralı olmadı polis abimiz

• Fahri trafik müfettişi sayısı daha da arttırılmalı. Polis her zaman her yerde olamaz.

• quote:

emniyette oturup anons bekliyor.

arkadaş şunun farkında değil, trafikçilerin telsizi araç içerisinde.

hemen hemen hepsi yazın güneşten kararıyor, kışın yağmurda çamurda donuyor.

ama önemli değil;

ülke öylesine demokratik bir hale geldi ki herkes herşeyi çok iyi biliyor.

25 sene önce kimse polise işini öğretmeye kalkamazdı. ama şimdi kalkıyor.

kimlik vermiyor, forumda işe yaramadığından bahsediyor. mukavemet ediyor.

sen nasıl eleştirme hakkını doyasıya kullanıyorsan oda gazlama hakkını kullanıyor.

insanların, işini yapan insana saygı duyulmadığı bir meslekten kimse iş beklemesin.

işini yapan derken? radar için pusuya yatan dışında işini yapan bir trafik aracı gördün mü? beni ehliyet/ruhsat kontrolü için durduklarında polis ile beklerken önümüzden sis farı açık birsürü araç geçti, sordum bunları niye durdurmuyorsun diye hepsini durdursak burası kuyruk olur dedi. trafik polisin (sanılanın aksine)iş yapmıyor gibi gözükmesinin temel nedeni alkol ve şehirlerarası yollarda hız dışında konulara çok bakmaması. okul önünde 40 ile giden kime ceza yazmışlar mesela? örnekler çoğaltılabilir. trafik polisini radar pususunun olacağı yerlerde değil şehiriçinde her daim yanı başımızda görmek istiyoruz. o zaman başta şirket arabası kullanan zibidiler olmak üzere trafik canavarları adam olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

işini yapan derken? radar için pusuya yatan dışında işini yapan bir trafik aracı gördün mü? beni ehliyet/ruhsat kontrolü için durduklarında polis ile beklerken önümüzden sis farı açık birsürü araç geçti, sordum bunları niye durdurmuyorsun diye hepsini durdursak burası kuyruk olur dedi. trafik polisin (sanılanın aksine)iş yapmıyor gibi gözükmesinin temel nedeni alkol ve şehirlerarası yollarda hız dışında konulara çok bakmaması. okul önünde 40 ile giden kime ceza yazmışlar mesela? örnekler çoğaltılabilir. trafik polisini radar pususunun olacağı yerlerde değil şehiriçinde her daim yanı başımızda görmek istiyoruz. o zaman başta şirket arabası kullanan zibidiler olmak üzere trafik canavarları adam olur.

Alıntıları Göster

her uygulamanın bir hedef amacı vardır. asayış uygulaması, motorsiklet denetimi, src belge denetimi,

sisi açık olanı, sesi açık olanı, ön camı filmli olanı, tek tek ayırmaya kalkarsan orada trafik akmaz.

sen kafanı emniyet işlerine takma. amerikan filmleri izleyip burada aynı beklentilere girmek doğru değil.

sen kanuna kurallara uy, varsa imkanın hatalı davrananları kaydet ve ihbar et.

emniyetin nasıl çalışacagı seni,beni aşar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 10 Ocak 2021; 12:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Polis görse bile birşey yapmıyor,geçen hafta Ankara Gölbaşı istikametinden aştiye doğru iniyorum şu meşhur kapıyı geçince sağda hep polis olur sağ arkamda yeşil bi scenic var adam farları bile yeşil yapmış,bildiğin yeşil yanıyor,ilerde polis bunu çevirir dedim,polis aracın dışında bekliyor ve bu araç sağ şeritten devam etti polisin yanından geçti gitti.O saçma sapan renkli far o polisinde gözünü aldı eminim ama hiç oralı olmadı polis abimiz

çünkü polise hangi işi yapacagını sen karar veremezsin. her uygulamanın hedef amacı farklı. o gün aydınlatma grubu ile bir denetim yok. örneğin o gün sadace asayis kontrolü var. yada cam filmi denetimi.

senin keyfine göre algına göre çalışmıyor polis.

• quote:

çünkü polise hangi işi yapacagını sen karar veremezsin. her uygulamanın hedef amacı farklı. o gün aydınlatma grubu ile bir denetim yok. örneğin o gün sadace asayis kontrolü var. yada cam filmi denetimi.

senin keyfine göre algına göre çalışmıyor polis.

Alıntıları Göster

Benim keyfim?

Orada duran trafik polisi ve bu trafikle alakalı bir durum,o zaman oradan makas atarak geçenide görmezden gelsin ,emniyet şeridinden gidenide umursamasın.Birde senin keyfine göre çalışmıyor demiş,yarın öyle saçmasapan far takıp senin gözünü kör eden ve senin bu yüzden kaza yapmana sebep olan biri olursa sızlanma ama polislere bunlar neden korkusuzca trafikte geziyor diye,ne zaman gördün acaba aydınlatma grubunun denetimini

polisin yetkisi var 500 metre geriden görüyor o yemyeşil farı ve orada durdurup yönetmeliğe göre ceza yazsa o adam senin işin kamyonları veya cam filmini denetlemek,bana ceza yazamazsın diyebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Kimisi herşeye ceza yazılıyor diyor, kimiside ceza yok diye konu açıyor, herkesin bakış açısı😂

Hiç gördün mü mahkemede yargılanıp, ben bu suçu işledim, bu cezayı hak ettim diyeni? Trafikte de suç işleyen tabiki suçunu kabul etmez. Kim ceza ödemek ister ki?

• quote:

her uygulamanın bir hedef amacı vardır. asayış uygulaması, motorsiklet denetimi, src belge denetimi,

sisi açık olanı, sesi açık olanı, ön camı filmli olanı, tek tek ayırmaya kalkarsan orada trafik akmaz.

sen kafanı emniyet işlerine takma. amerikan filmleri izleyip burada aynı beklentilere girmek doğru değil.

Alıntıları Göster

Video kaydı alsan bile ceza kesmiyorlar. Memurun anlık olay yerine gelip tespit etmesi gerekiyor. Vatandaşın kayıt alıp ceza kestirme yetkisi yok. Eskiden bir ara whatsapp ihbar hattı kurmuşlardı, çok fazla ihbar gelince beceremediler, kapattılar.

• quote:

Benim keyfim?

Orada duran trafik polisi ve bu trafikle alakalı bir durum,o zaman oradan makas atarak geçenide görmezden gelsin ,emniyet şeridinden gidenide umursamasın.Birde senin keyfine göre çalışmıyor demiş,yarın öyle saçmasapan far takıp senin gözünü kör eden ve senin bu yüzden kaza yapmana sebep olan biri olursa sızlanma ama polislere bunlar neden korkusuzca trafikte geziyor diye,ne zaman gördün acaba aydınlatma grubunun denetimini

polisin yetkisi var 500 metre geriden görüyor o yemyeşil farı ve orada durdurup yönetmeliğe göre ceza yazsa o adam senin işin kamyonları veya cam filmini denetlemek,bana ceza yazamazsın diyebilir mi?

Alıntıları Göster

eğer trafiği tehlikeye düşerürse örneğin makas atarsa gerekli yaptırım uygulanır diye düşünüyorum.

sadece yeşil ışık takti diye polise "bu arkadan gelene ceza kes" demek ve senin yaptırım beklemen doğru değil.

zaten muayene denetimine takılıyor. birgün bu konuyla alakalı denetim yapılırsa ona takılır.

dediğim gibi fazla amerikan filmi izlemeyi bırakın.

ayrıca arabanda 10 adet çengelli iğne bulunmadığına adım gibi eminim. umarım en kısa sürede eksiklerini tamamlarsın.

• quote:

eğer trafiği tehlikeye düşerürse örneğin makas atarsa gerekli yaptırım uygulanır diye düşünüyorum.

sadece yeşil ışık takti diye polise "bu arkadan gelene ceza kes" demek ve senin yaptırım beklemen doğru değil.

zaten muayene denetimine takılıyor. birgün bu konuyla alakalı denetim yapılırsa ona takılır.

dediğim gibi fazla amerikan filmi izlemeyi bırakın.

ayrıca arabanda 10 adet çengelli iğne bulunmadığına adım gibi eminim. umarım en kısa sürede eksiklerini tamamlarsın.

Alıntıları Göster

İnsanlara ne yapıp yapmayacaklarını ne izleyip izlemeyeceklerini söylemeyi bırakın sizde bence,aracımda çengelli iğne yok diye yanlışı söylemeyeyim yani öyle mi

Polis yol kenarında duruyor, çevirme yapmıyor sadece tepe lambası yanıyor ve öylece duruyor karşıdan yönetmeliğe uygun olmayan bi araç geliyor neden çevirmesin,trafik polisinin görevi gayet açık ve net şekilde egm nin sayfasında yazıyor.Madem çeviremez o adamları soğukta oraya niye dikiyorlar uzun yoldaki polis aracı maketlerinden koysunlar.Bunun nesine muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum,adamlar denetleme yapmıyor kimseyi çevirmiyor,trafiğe uygun olmayan araçlarında çevirmez diyorsunuz o zaman orda neyi bekliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 10 Ocak 2021; 17:10:9 >

• quote:

İnsanlara ne yapıp yapmayacaklarını ne izleyip izlemeyeceklerini söylemeyi bırakın sizde bence,aracımda çengelli iğne yok diye yanlışı söylemeyeyim yani öyle mi

Polis yol kenarında duruyor, çevirme yapmıyor sadece tepe lambası yanıyor ve öylece duruyor karşıdan yönetmeliğe uygun olmayan bi araç geliyor neden çevirmesin,trafik polisinin görevi gayet açık ve net şekilde egm nin sayfasında yazıyor.Madem çeviremez o adamları soğukta oraya niye dikiyorlar uzun yoldaki polis aracı maketlerinden koysunlar.Bunun nesine muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum,adamlar denetleme yapmıyor kimseyi çevirmiyor,trafiğe uygun olmayan araçlarında çevirmez diyorsunuz o zaman orda neyi bekliyorlar

Alıntıları Göster

bende sana diyorum ki her araçta kural dışı bir eksiklik/ fazlalık mevcut. sen istiyorsun ki ben söyledim yakalasın. bende diyorum ki bu işler öyle olmuyor. o ekip orada dikilmiyor. belki o an orada silah yüklü bir aracın plakasını takip ediyorlar.,

sen sadece geçerken dikildiğini sanıyorsun. anlamadığınız işlere yorum yaparken 2 kere düşünün.

• quote:

bende sana diyorum ki her araçta kural dışı bir eksiklik/ fazlalık mevcut. sen istiyorsun ki ben söyledim yakalasın. bende diyorum ki bu işler öyle olmuyor. o ekip orada dikilmiyor. belki o an orada silah yüklü bir aracın plakasını takip ediyorlar.,

sen sadece geçerken dikildiğini sanıyorsun. anlamadığınız işlere yorum yaparken 2 kere düşünün.

Alıntıları Göster

Neyse uzatmaya gerek yok, aylardır yıllardır aynı yolu kullanırım ve 2 noktada ekip aracı durur birisi kamyonları çevirir şehre girmeleri yasak olan saatlerde,diğerindeki arkadaşlar genelde sohbet ederler veya başları önde araç içinde telefonla uğraşırlar,haftanın 5 günü 3 senedir görüyorum akşam trafiğin yoğun olduğu saatlerde,ben şikayet ettim diye değil kendileri görüp çevirebilir bunu diyorum ama anlatamıyorum,konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok anlaşamayacağız bu konuda belli,iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 10 Ocak 2021; 18:42:19 >

• quote:

Alıntıları Göster

Çok yanlışsın. polis göz göre göre kanunun çiğnemesine izin veremez. o senin yazdığın, iş yapmamak için uydurulmuş birşey. adamı aşırı hızdan durdurdular, adam 300 promil alkollü, ehliyeti yok, arka koltukta uyuşturucu, bagajda ceset var. şimdi bu adamı uygulamanın amacı aşırı hız diye hız cezası yazıp yollayacak mısın? azıcık izan azıcık zeka.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.