Şimdi Ara

Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
9
Favori
10.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevmediğim de, Nikon'cuğuyla beraber 15 yaşındaki bebe karşısındakiyle karşılıklı poz verip birbirlerini çekmesi.

Örnek foto:  Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 30 Ağustos 2014; 23:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smeagol.gollum

Dünyada en sevmediğim tip 5. linkteki tiptir.

Not:Son fotoda sağdaki lewandowski ye benziyor

götze+lewandowski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

En sevmediğim de, Nikon'cuğuyla beraber 15 yaşındaki bebe karşısındakiyle karşılıklı poz verip birbirlerini çekmesi.

bu kız ayna kullanmış kanımca kardeşim :D yazıya dikkat edersen ters zaten

• quote:

En sevmediğim de, Nikon'cuğuyla beraber 15 yaşındaki bebe karşısındakiyle karşılıklı poz verip birbirlerini çekmesi.

abi bunlar gene masum ya 15 yaşında ergenlik hali dersin büyüyünce yapmaz dersinde üsttekiler ayrı bir olay

• Ya ben anlamıyorum bunlar nasıl yaşayabiliyor? Bunların annesi babası yok mu?
  • ilk fotograftaki kızın kafasını çevirmesinin nedeni bu tiple beraber olduğunu kimse bilmesin diyedir bence.
  • çocuklara sabah akşam popilik pompalarsan onlar da popi olmaya çalışırlar tabi. kabahat bu çocuklarda değil bunları bu hale getirenlerde. etrafında ahlak, din iman dersi alacak bir kaynak bulamayınca böyle popi olup çıkıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin, tayyip le acun u başımızdan def etsin. Amin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skerington

quote:

bu kız ayna kullanmış kanımca kardeşim :D yazıya dikkat edersen ters zaten

@skerington
    :D Öyle de ayna olması önemli değil ki. Her halükarda kötü. Daha doğrusu yanlış anlatmışım. Bu tür pozlardan bahsediyorum. Ayna veya karşıdakinin çekmesi önemli değil, anlatamamışım. :)

@venom.x
    Büyük verisyonları da var maalesef. Hatta 20 yaşında olup tanıdığım biri yapıyor. Üsttekiler zaten fena onlara lafım yok.

• Baya bdsm havası sezdim ben fotolardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları görmek istemiyorsanız benim gibi yapın Sosyal ağlardan uzak durun

• yazık lan

• zalımlar collection dan gelmiş arkadaş
  • Yeni nesil..

• Açık söylüyorum bunlara sokakta rastlarsam dalarım hakimin karsısında da hakli cikmazsam hukuğu birakirim

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

abi bunlar nedir allah aşkına ya

yaşları kaç ki bunları 12-13 felanmı hiçmi çevresinde bunlara terbiye vericek birileri yokmuş
     Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar

ama şu sağdakinin tipe bak yaa bu yaşta hayattan soğumuş gibi :D gece gece kahkaha attım :D

• Bunlar popi mi ki bildiğin apaçi bunlardan hiçbi şekilde hayır gelmez muhtemelen g harflerini q olarak, l harflerini de büyük yazıyolardır onların profillerinde dolaşman bile hata :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

abi bunlar nedir allah aşkına ya

yaşları kaç ki bunları 12-13 felanmı hiçmi çevresinde bunlara terbiye vericek birileri yokmuş
     Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar

Kız mutasyona uğramış herhalde. Kafa ve vücut oranı çok saçma geldi. Ps falan mı bu ne? Telefondan çözemedim.

• O silahlı çocuklara bittim :D

•  Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar

• Bunlar dar görüşlü insanlar,hayatta tek amaçları bu.Yarın bir gün kız kardeşini pazarlamak moda olsun bunlar onu da yapar,çok samimi söylüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.