Bildirim
Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: smeagol.gollum
Dünyada en sevmediğim tip 5. linkteki tiptir.
Not:Son fotoda sağdaki lewandowski ye benziyor
götze+lewandowski -
-
-
Ya ben anlamıyorum bunlar nasıl yaşayabiliyor? Bunların annesi babası yok mu? -
ilk fotograftaki kızın kafasını çevirmesinin nedeni bu tiple beraber olduğunu kimse bilmesin diyedir bence. -
çocuklara sabah akşam popilik pompalarsan onlar da popi olmaya çalışırlar tabi. kabahat bu çocuklarda değil bunları bu hale getirenlerde. etrafında ahlak, din iman dersi alacak bir kaynak bulamayınca böyle popi olup çıkıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin, tayyip le acun u başımızdan def etsin. Amin...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Baya bdsm havası sezdim ben fotolardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları görmek istemiyorsanız benim gibi yapın Sosyal ağlardan uzak durun
yazık lan
zalımlar collection dan gelmiş arkadaş -
Yeni nesil..
Açık söylüyorum bunlara sokakta rastlarsam dalarım hakimin karsısında da hakli cikmazsam hukuğu birakirim
-
Bunlar popi mi ki bildiğin apaçi bunlardan hiçbi şekilde hayır gelmez muhtemelen g harflerini q olarak, l harflerini de büyük yazıyolardır onların profillerinde dolaşman bile hata :D -
quote:
Orijinalden alıntı: venom.X
abi bunlar nedir allah aşkına ya
yaşları kaç ki bunları 12-13 felanmı hiçmi çevresinde bunlara terbiye vericek birileri yokmuş
Kız mutasyona uğramış herhalde. Kafa ve vücut oranı çok saçma geldi. Ps falan mı bu ne? Telefondan çözemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O silahlı çocuklara bittim :D
-
Bunlar dar görüşlü insanlar,hayatta tek amaçları bu.Yarın bir gün kız kardeşini pazarlamak moda olsun bunlar onu da yapar,çok samimi söylüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X