Şerefli ve dürüst insanlar şu linktekileri okuduktan sonra gelir yazısını düzenler. Sen ne yaparsın bilmem. https://www.tamgaturk.com Geçmişten Günümüze Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sığınmacı Politikası https://www.tamgaturk.com/foto-galeri/gecmisten-gunumuze-kemal-kilicdaroglu-nun-suriyeli-aciklamalari/367/resim/5 |
Ülkedeki Mülteci Belasının Mimarları ! (2. sayfa)
-
-
Yetki makamida bay kemal di degil mi.. kafana kemal kadar tas dussun bu ne piskinlik bu ne cehalet..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
muhalefetin görevi ülkedeki herşeye muhalefet etmekmidir hüçmi destek çıkacak dem partisinde ayrı görüşü olmayacak.
-
Bugünlerin asıl sorumlusu türk halkıdır. Türk halkı suriyeli falan istemiyordu sınırda kamplarda bakılıyorlar türkiyeye gelmiyorlardı. Yunanistana kaçan bir mülteci botu battı bir tane çocuk ölüp kıyıya vurdu. Adı neydi hatırlamıyorum türk halkı da hatırlamaz. “İşte avrupanın vicdansızlığı” diye fotoğraflarını alıp her yerde yaydılar sonra avrupalılardan daha vicdanlı olduklarını göstermek için suriyelileri ülkeye alınmasını istediler. 1 çocuk yüzünden koca ülke battı. Şimdi suriler türk şehirlerinde o 1 çocuktan 13 tane yapıp dilendirip sömürüyor. Vicdanlı olduğunuz için 10 yıldır batık bir ekonomimiz var. Yarın öbür gün savaş çıktığında vicdansız ama ekonomisi iyi ülkeler içimizden geçecek. Yunanistan bile ekonomisini toparladı bizim halimize bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bunların hiç birine yanmıyorumda Şam da namaz kılmak nasib olmadı o çok koyuyor. Halbuki Davutoğlu bunu söylediğinde alkış kıyamet kopuyor Osmanlı yeniden geliyor nidaları ile yer gök inliyordu. Osmanlının neden battığını bile bilmeyen bir milletin önünde ne kadar basit siyaset yapılabildiğine hep birlikte şahit oluyorduk. Allah ilim bilim ve akıl ile hareket etmeyenin sonunun ne olacağını Osmanlı ile göstermiş olmasına rağmen yerler gökler Rabia işareti ile yıkılıyordu. Şimdi Müslümanım diye geçinen bu millet şunu sormuyor, biz bu kadar dindar bu kadar insancıl dini bütün idikte neden Şam da namaz kılmayı Allah bize nasib etmedide Suriyeli kardeşlerimizle bir birimizi boğazlar hale geldik.
-
Bazı isimler tesadüf olamayacak kadar kör göze parmak misali zaten.
Doğu perinçek
Devlet bahçeli vs. vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orrrospu Ocalan gibi ...
Murat KaraYILAN gibi ...
Kurdish Simsek !
Cinali Yildirim ...
Saka bir yana var birseyler. Imzalarini boyle mi atiyorlar secilmislerce ...
Dogu Perincek matruska gibidir. Kizil Elmaci oldugunu gosterir ama Apo serfesizine gul de alir gul de verir. Koyu muhabbet yemek te yerler ayni masada ... Yeri geli AkiPE ile el sikisir da ...
Perincekin Oglu da Rusya da ki bir kadin vakif vs ile maddi egitim destegi almistir. Bu kisinin de Derin Amerikanci kanadi da vardir ... Oglu Cerkez bir kadinla evlenmesi de anlasilan MIT e de yaranma denge olusturma oglu da babasinin yolunda ...
-
Esasında 20 yıldır bunlara oy veren kesimdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba ,
Mültecilerle ilgili biraz tarihe gitmek lazim.Bulgar Türklerini merak ediyordum örnek olarak bundan gideceğim, burada Türk veya Suriyeli olmasindan bagimsiz değerlendirme yapmak gerekir,dikkat çekmek istediğim nokta bunlarin yerleşimiyle ilgili o yillardaki hükümetlerin yaptiklari.
1950-1955 Bulgar Türkleri göçü , yerleşim yeri olarak Konya tercih edilmiş.
https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1147189#:~:text=Tüm%20göçmenler%20iskânlı%20göçmen%20olarak,de%20Konya%20ve%20çevresi%20olmuştur.
1989 Bulgar Türkleri göcü , bunda da İstanbul ,Bursa ve İzmir tercih edilmiş , kendilerine ait ilçeleri var(Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa), zamaninda özalin bunlara yaptigi siteler, hastaneler vs var.
nek.istanbul.edu.tr:4444/ekos/TEZ/ET002535.pdf
Şimdi Suriyelilere bakiyorum , bunlar için sadece İstanbul’da 1.5m var diyor devlet görevlisinin biri belediye başkani 4m var diyor(bence belediye başkani doğru diyor, daha önce belediye başkani olduğu ilçelerde yaklasik 1m konut yapildi Esenyurt ve Beylikdüzü). Bunlar göç ederken güneydoğu illerimizde olmasi normal , cidden savaştan kaçsaniz ilk yerleşeceğiz yer savaştan uzak ilk yer olur, önce İstanbul’u tercih etmezsiniz. Hadi diyelim 10m Suriyeli var, bunlar nasil bir düzensizlik oluyor da 4m u İstanbul’a gelip yerleştiriliyor? Ben bunu sorguluyorum. Geçmişte özalin yaptigi da iyi bişi değil varsa yoksa İstanbul. Yahu trafikten arabama binemiyorum istediğim saatte , haftasonu trafiğe kalmiyim diye erken kalkmak zorunda kaliyorum, tatilden döneceksem gece yola cikip sabah burada oluyorum. Bu kadar insani buraya tikmalari gerekli miydi? Neden fabrika acip bunlari calistirip başka şehirlerde yaşamalarini sağlamaya calismadilar da ceplerine para koyup İstanbul’a tiktilar burasindayim.
Gönderilmeleri için de referandumsa referandum , imza toplamaysa imza ne destek gerekiyorsa sağlayalim. Gerçekten burada barinmaya ihtiyaci olmayanlari gönderelim, oturma izni vermesinler bir süre , calisma iznine bisi diyemem , ihtiyaca göre calistirirsiniz işiniz bitince gönderirsiniz ayni AB de yapilan gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2016da kaç bomba patladı; ölen insanların aileleri dışında kaçınız hatırlıyor?
Özetle herkes her şeyi unutuyor. Unutmuyoruz diyen de yalan söylüyordur. Ben arkadaşımı kaybettim. Bu süreçte emeği geçen herkesin lanetini istiyorum ama o da olmuyor.
Sen sınır mayınlarını toplatırsan bu olur işte. Canı sıkılan dağdan geçerek Türkiye'ye girebilir şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 3 Temmuz 2024; 19:33:39 > -
Muharrem Ince sarayin adami, cekil Ince! Davutoglu ve Pirom geliyoooooor, yuzde bir milyon 63 bin 45 oyla geliyoooor. AKP 52%'yle kazanirsa Ince evden disari cikamaz.
Pirom, dedem Muah muah, opurem seni ohhh.
99%'unuz buna inandi! 1% bence ulkeden kacip 01 adinda yeni bir sehir kursun :D
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 3 Temmuz 2024; 20:36:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X