gijn.org 2024 World Press Freedom Index: Political Pressure Threatens Journalism in a Key Election Year https://gijn.org/stories/2024-world-press-freedom-journalism-election-year |
Ülkelere göre özgürlük sıralaması
-
-
Elin Tanzanyalısı bizden daha özgür demek çok onur kırıcı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dunyadaki ozgurluk siralamasi degil,
dunyada basin ozgurlugu siralamasi
Duzgun cevireydiniz bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ohhh yanıyoruz resmen kırmızı kırmızı. merak ediyorum acaba günün birinde şu sıralamaların herhangi bir tanesinde ferah ferah yeşillenirken görecekmiyim bu ülkeyi
-
Gören de akp’den önce türkiye norveçti sanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukaridaki eleman agir Akpli geciniz
Öncelikle bu liste Özgürlük sıralaması değil.
Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi ( Ve mayıs ayının haberi 5 ay geçmiş üstünden.)
Ve bu listede ülkemizde terör oldukça terör örgütleri oldukça yükselemezsin. Mesela FETO ile mücadele ediyorsun gazetesini kapattın TV sini kapattın FETO propagandası yapanları içeri attın hoppp 50 sıra geri atıyor seni.
PKK ile mücade ediyorsun Türkiye'deki kanalını kapattın gazetesini toplattın kitabını bastırmadın terör propagandasından sözde gazetecisini içeri attın hopp 50 sıra gene geri atıyor.
TÜrkiye'de örgütten bol ne var. DHKP-C sinden DEAŞ ına İşid ten aşırı islamcı guruplara uç soluna.
Bunlarla mücadele edilmesin bu isimler özgürce propaganda yapsın derseniz bir ihtimal ilk 25-30 a çıkartılar bizi. Ama o zaman Türkiye Cumhuriyeti olur mu ayakta kalırmı orası şüpheli...
-
Ya bi bas git ak partili
Ya senin harcinde herkes gercekleri goruyor
Birseyden cakiyomusun gibi uzun uzun yazmisin :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Eylül 2024; 22:36:59 >
Pardon sizin YALANI patlattım diye mi sinirlendin ?
Ne güzel yalan dolan üstünden ALGI kasacaktınız gitti konu diye kızman normal senide anlıyorum. Muhalifçilik oyunu patladı gene. Bir şey varmış gibi içeriğine bakmadan yorum yapanlar bile yapmayacak diye kızıyorsunuz tabi olur böyle
-
Ergen ergen yine konusmusun kardesim ya
Profilinin hakkini veriyosun tavirlarinla
Senin gibi sig cahilleri cerez gibi patlatiyoeim ama kafaniz almiyor yapacak birsey yok
Nasil diplomami attim kactin eee ingiltere ile bas edemzsin senin gibi kucuk basit okullardan cikmadik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Eylül 2024; 22:57:13 >
Seviye belli :) Bu kadar çıldırdığına ve 5 kere mesaj değiştirtirdiğine göre yazdıklarım baya baya doğru.
Yalan dolan ALGI ile sığ muhalifçilikten başka bir şey yapmıoyunz. Ve konulara gelip konu hakkında yazmayıp millete salça oluyorsun sürekli.
Şuralarda sizin gibi pirom dedem demokrat dedem efsane lider KK desem benden iyisi olmazdı size göre...
-
Senin seviyen belli patlatiyormus bi sen akillisin ya forumda herkesi irite ediyoesun sonra laf yiyince agliyorsun sen akilli felan degilsin kimse degilsin siradan birisisin ama algida 10 numarasin
Kimseye saygi duyamayan cocugun tekisin 5 sene veriyorum sana belki olgulasirsin
Forum kullanmayi bilmiyorsun ee 2020 de algi yapmak icin katilmisin nerden bilcen herkes senin icin ayni seyi yaziyor benim icin acilmis bir konu yok
Ben herkese saygiliyim
Ben bu foruma 2007 de katildim swnin kadar saygisizini gormedim
Alkol flan mı kullanıyon foruma girmeden önce ? Ben sana cevap mı veriyorum saygısız olayım Sürekli mesajlarıma alıntı atan sensin. :D BİR SAL BENİ. Beğenmiyorsan ENGELLE GEÇ BENİ tutan mı var ?
Üstte yazdım ya senin için neden konu açılsın ? Sen pirom diyorsun dedem diyorsun. Veya Ekmek için EKmelettin diyorlar Wooow diyorsun. Az kalsın Abdullah Gül'ü aday göstereceklerdi o zamanda alkışlayacaktın Ahmet Davutoğlu ALi babacan CHP listelerinden meclise girer alkışlarsın Cumhurbaşkanı yardımcılığı verilir alkışlarsın Pirom efsane Cumhurbaşkanımız olur deseydim benim hakkımda 1 tane konu açılır mıydı :)
Siz alışmışınız körlemesine aç bir konuyu sorgulamadan herkes cevap yazsın olayın aslı nedir astarı nedir gerçek nedir bakmadan tek tip ses çıksın forumda AYKIRI BİR SES DUYDUMU FITTIRIYONUZ.
-
ülke gündemi kapanmasini sirf senin gibiler salsin diye istiyorum
Foruma siyaset yapmak bi partiyi savunmak icin girmisin
Sdn den iyice emin oldum
Sen beceremiyecen anlaşılan ben ENGELLEYİM en iyisi seni.
Yoksa sende anlamadığım bir dert sıkıntı var SDN'den flan heralde. Allah kolaylık versin ne diyeyim sanada...
Not: Keşke forumlarda bu siyaset işi olmasada Sözde Muhalifçilik altında günde açılan onlarla yalan- Yanlış - Algı konularla muhattap olmasak.
-
Isine gelmedi engelledin
Baska birsey demiyecektim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Eylül 2024; 23:44:40 >
Birçok açıdan değerlendirilmiş asıl liste burada, global scorda 158. sıradayız.
-
Birçok açıdan değerlendirilmiş asıl liste burada, global scorda 158. sıradayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortadaki Adam -- 22 Eylül 2024; 23:59:48 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dunyadaki ozgurluk siralamasi degil,
dunyada basin ozgurlugu siralamasi Duzgun cevireydiniz bari |
|
Benzer içerikler
- hanifi doğancı
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- kürtler atatürk"ü sever mi
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- byd fiyat listesi
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- iphone zam gelecek mi
- reeder nerede üretiliyor
- cep telefonu operatörleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X