Şimdi Ara

Ülkelerin, Gerçek Soykırımlar Tarihi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
49.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgiler o dönemde tutulan devler arşivleri ve günlüklere göre yazılmış.cok eski olmayanalrın fotograflarıda var boy boy
    --------------
    türklerde adam öldürmüştür ama "soykırım" degildir.
    bizim yaptıklarımız soykırım kapsamına girmez.
    basit bir örnek vereceksek çanakkalede öldürdügümüz 250.000 kişi soykırım degildir.orda öldürülen türklerde soykırım kapsamına girmez
  • Bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler.
  • Türklerin ermenilere yaptıgı soykırım ve ırakın halepçe katliamını'da ekleyin.
  • Türkler, ermenilere katliam yapmamıştır. Sinirlendim ya gece gece.
  • peki biz Türklerin yaptığı soykırımlar bunlar neden listeye eklenmemiş şaşırmadım samimiyetinize inanmıyorum.
    bu arada ermenilerden bahsetmiyorum onlar kaşınmış sürgün yemiş tabi ölenlerin olmasıda normal belki onlarada katliam olmuştur çünkü bizim tarihimiz hep gizli kapaklı sadece okullarda belli başlı savaş tarihleri anlatılıyor tarafsız tarihçilerimiz yok ermenilerin onca yaptıklarından sonra karşı misilleme olarak illaki bizde onlara karşı soykırım yapmış olabiliriz bunlar hep devletin arşiivinde var zaten ama Türkiyede hiçbir tarihçi bunu cesaret edip araştırmaz günyüzüne çıkarmaz çünkü biz hiçbirşey kabul etmeyen bir toplumuz dirtek sinirlenir tutarsızca bağırır çağırır kabul etmeyiz öyleyiz böyle eğitildik bunlar bize aşılandı yalnız bu gün dünyada birçok ülke yaptığı soykırımları kabul ediyor yapmışlar ama bizde böyle bir şey yok hiçbir şekilde hiçbir şey kabul etmiyoruz bence yanlış biz tarihi incelersek kendi kendimize bile soykırım yapmışız sırf inanç mezhep farklılığı yüzünden birde osmanlı devleti çok güçlüydü çok fazla toprağa sahipti ve sürekli büyüyordu sizce hiçmi direnen topluluklar olmadı bunları ortadan kaldırmadı hiçmi bunlar yaşanmadı sizce biz savaşçı bir millettik tarihte illaki oldu yaşandı o yüzden bize barbar diyorlar zaten yabancılarla uğraşacağımıza öz eleştiri yapıp önce kendimizi kendi tarihimizi iyice bilmemiz gerekiyor sonra şu bunu yapmış su şunu yapmış deriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 22 Kasım 2014; 12:10:35 >

• Türkler "ASIMILASYON YOLUYLA ETNIK VE KÜLTÜREL SOYKIRIM " bile mi yapmadı?
  • haşa olur mu öyle şey türk ve soykırım kelimesi hiç yakışık durmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Türkler "ASIMILASYON YOLUYLA ETNIK VE KÜLTÜREL SOYKIRIM " bile mi yapmadı?

yaptı ama bi sor niye yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Türkler, ermenilere katliam yapmamıştır. Sinirlendim ya gece gece.

Olaylara objektif bakın artık.

Bu kadar Ermeni'ye ne oldu?

Ülkelerin, Gerçek Soykırımlar Tarihi.
  • ayrıca

http://tr.wikipedia.org/wiki/Adana_Katliam%C4%B1
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hamidian_massacres

hadi ermeni soykırımı yalan, bunlar da mı yalan?
  • Dünyanın hiçbir yerinde isyanlar güllerle bastırılmamıştır. Aşırıya kaçılmıştır vs bilmiyorum kayıtlara bakmak lazım ama bu olaylar da durduk yere olmamıştır. İsyan bu, ne beklediğinizi anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dünyanın hiçbir yerinde isyanlar güllerle bastırılmamıştır. Aşırıya kaçılmıştır vs bilmiyorum kayıtlara bakmak lazım ama bu olaylar da durduk yere olmamıştır. İsyan bu, ne beklediğinizi anlamadım.

ben gülle mi karşılanmalı dedim?

ama sen türkler ermenilere katliam yapmamıştır dedin
  • Ben orada sözde soykırım adına konuştum. Sanırım şimdi kendimi daha iyi ifade etmişimdir. Diğerleri isyanları bastırılmaya yönelik olduğu için, gereken neyse o yapılmıştır.
  • Ermeniler hakk etiklerini aldılar ayaklandılar isyan yaptılar bizim olan topraklarda bize saldırdılar ve sonucunu aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Türkler, ermenilere katliam yapmamıştır. Sinirlendim ya gece gece.

Olaylara objektif bakın artık.

Bu kadar Ermeni'ye ne oldu?

Ülkelerin, Gerçek Soykırımlar Tarihi.

Ankara,İstanbul,Edirne dışında Türk şehri gözükmediğine göre o zaman bu Türler de uzaydan mı geldi ?

bizde sana bir harita getiririz ve içinde hiç Ermeni veya başka millet,ırk bulamazsın

o zaman bu ülkede hiç Ermeni yaşamadı dersek inanacak mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Dünyanın hiçbir yerinde isyanlar güllerle bastırılmamıştır. Aşırıya kaçılmıştır vs bilmiyorum kayıtlara bakmak lazım ama bu olaylar da durduk yere olmamıştır. İsyan bu, ne beklediğinizi anlamadım.

ben gülle mi karşılanmalı dedim?

ama sen türkler ermenilere katliam yapmamıştır dedin

Ermniler ayaklandı ve köylerimize baskın yaptılar. Sen devletine karşı ayaklanma başlatıp düşman devletlerin gazına gelirsen soykırım diye ağlarsın. Ermeniler Türkiye'den sürülürken ölmüş olabilirler bu soykırıma girmez.
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Arnavut takma isimli şahsiyet Türk ve Atatürk düşmanıdır. Her zaman asimile ve Türkler'in yaptığı katliamlar diyip durur fakat hala Türkiye'de yaşamaya devam eder, ne büyük ironi değil mi :)
  • SoulOfHeaven kullanıcısına yanıt
    birazda bilgileri olsa tartışmanın tadı olabilir ama o da olmayınca hiç sarmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Türkler "ASIMILASYON YOLUYLA ETNIK VE KÜLTÜREL SOYKIRIM " bile mi yapmadı?

yaptı ama bi sor niye yaptı

Cevap güzel.
  • quote:

Ben orada sözde soykırım adına konuştum. Sanırım şimdi kendimi daha iyi ifade etmişimdir. Diğerleri isyanları bastırılmaya yönelik olduğu için, gereken neyse o yapılmıştır.

katliam dedin, soykırım demedin. bende Türk'lerin ermenilere soykırım yapmadığını düşünüyorum.

şunu da unutmamak gerekir ermenilerin türklere yaptığı katliamlar daha fazla ama bu türklerin ermenilere hiç katliam yapmadığı anlamına gelmez. katliamın sebebi ne olursa olsun, ister isyan ister başka birşey.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.