Hocam bu Arnavut takma isimli şahsiyet Türk ve Atatürk düşmanıdır. Her zaman asimile ve Türkler'in yaptığı katliamlar diyip durur fakat hala Türkiye'de yaşamaya devam eder, ne büyük ironi değil mi :)
Türk düşmanı Ben hiçbir millete düşman olmam. Atatürk'e düşmanlık konusunda birşeyler yazmayacağım. Benim onun hakkında düşüncelerimin ne olduğunu az-çok bilirsiniz.
Bizi asimile ediyorlar, bizi katlediyorlar, dilimizi konuşturtmuyorlar diyen Makedonya'lı, Bulgaristan'lı, Kosova'lı Türkler'de ülkeyi terk etmediği sürece bende buradan ayrılmayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Arnavut7
quote:
Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven
Hocam bu Arnavut takma isimli şahsiyet Türk ve Atatürk düşmanıdır. Her zaman asimile ve Türkler'in yaptığı katliamlar diyip durur fakat hala Türkiye'de yaşamaya devam eder, ne büyük ironi değil mi :)
Türk düşmanı Ben hiçbir millete düşman olmam. Atatürk'e düşmanlık konusunda birşeyler yazmayacağım. Benim onun hakkında düşüncelerimin ne olduğunu az-çok bilirsiniz.
Bizi asimile ediyorlar, bizi katlediyorlar, dilimizi konuşturtmuyorlar diyen Makedonya'lı, Bulgaristan'lı, Kosova'lı Türkler'de ülkeyi terk etmediği sürece bende buradan ayrılmayacağım.
yani diyorsun ki ;
bu memleket nasıl olsa yol geçen hanı oldu ve bizlerde onlar gibi :
size hem hakaret eder ,hem döver ,hem söveriz ve gitmemizi gerektirecek (daha doğrusu başka bir ülkede böyle bir çiftlik bulamayacağımızdan) bir durum yok
hatta asıl siz gidin
deyin de bari tam olsun
yani bu durumda ne diyelim senin de haklı olduğun görülüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme