Şimdi Ara

Ülkelerin, Gerçek Soykırımlar Tarihi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
49.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Hocam bu Arnavut takma isimli şahsiyet Türk ve Atatürk düşmanıdır. Her zaman asimile ve Türkler'in yaptığı katliamlar diyip durur fakat hala Türkiye'de yaşamaya devam eder, ne büyük ironi değil mi :)

Türk düşmanı Ben hiçbir millete düşman olmam. Atatürk'e düşmanlık konusunda birşeyler yazmayacağım. Benim onun hakkında düşüncelerimin ne olduğunu az-çok bilirsiniz.

Bizi asimile ediyorlar, bizi katlediyorlar, dilimizi konuşturtmuyorlar diyen Makedonya'lı, Bulgaristan'lı, Kosova'lı Türkler'de ülkeyi terk etmediği sürece bende buradan ayrılmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Hocam bu Arnavut takma isimli şahsiyet Türk ve Atatürk düşmanıdır. Her zaman asimile ve Türkler'in yaptığı katliamlar diyip durur fakat hala Türkiye'de yaşamaya devam eder, ne büyük ironi değil mi :)

Türk düşmanı Ben hiçbir millete düşman olmam. Atatürk'e düşmanlık konusunda birşeyler yazmayacağım. Benim onun hakkında düşüncelerimin ne olduğunu az-çok bilirsiniz.

Bizi asimile ediyorlar, bizi katlediyorlar, dilimizi konuşturtmuyorlar diyen Makedonya'lı, Bulgaristan'lı, Kosova'lı Türkler'de ülkeyi terk etmediği sürece bende buradan ayrılmayacağım.

yani diyorsun ki ;

bu memleket nasıl olsa yol geçen hanı oldu ve bizlerde onlar gibi :

size hem hakaret eder ,hem döver ,hem söveriz ve gitmemizi gerektirecek (daha doğrusu başka bir ülkede böyle bir çiftlik bulamayacağımızdan) bir durum yok

hatta asıl siz gidin

deyin de bari tam olsun

yani bu durumda ne diyelim senin de haklı olduğun görülüyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.