Şimdi Ara

ÜLKEMİZ GELİŞMEKTE OLAN BİR ÜLKE (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bilemiyorum kardeşim izmire hiç gitmediğimden çevremden duyduklarım ve izmirli arkadaşlar böyle söylüyor.Çarpık kentleşme diz boyu diyorlar
    Ben yerel yönetimlerde afedersiniz partilerin sidik yarıştırmasına karşıyım.Belediye kim hizmet edecekse onun olsun.Benim canımı sıkan Adana hakkında üst düzey AKPlilerin söyledikleri sözler. 2004-2009 yılları arasında belediyeyi marslılar yönetmiş gibi davranmaları.Yan gelip yattılar tabiri caizse çivi bile çakmadılar sonrada 2 seçim belediyeyi kaybedince"efendim Adana'da pararlel yapıya kaybettik şöyle oldu böyle oldu"Ulan kırsal kesimdeki,taşradaki yaylalar dahi MHP'nin eline geçtiyse dönün bir bakın "kardeşim nerde hata yaptık biz" diye.
    Nere olursa olsun hocam AKP CHP MHP fark etmez halk adayını iyi tanıyacak.Yerel yönetimler gelişip güçlenmeden vilayetler güçlenmez dolayısıyla ülke güçlenmez.Ama bizim ülkede gazoz kapagına dahi olsa parti yarışıyor tıpkı önümüzdeki "CUMHUR-REYİSLİĞİ"seçimlerinde olacağı gibi

• bende Adana yı hiç bilmiyorum :)

İzmir konusunda diyenler haklılar ,evet chp. li başkanlar bu işi iyi yapamıyorlar ama vatandaş öyle istiyorsa yapacak bir şey kalmıyor

ayrıca tayyib bey yerel seçimleri genel seçim havasına soktuğu için bu işten bütün ülke zarar gördü ,yani vatandaş sandığa giderken belediye başkanına değil de sanki parti başkanına oy veriyor gibi bir hisle oy verdi
  • Ya arkadaşlar şu hükümetin çıkardığı GSS uygulamasına bir bakın, adamlar işsiz vatandaşına iş bulacağına, ondan para koparmaya bakıyor. Yani sadece bu uygulamaya baksanız ne mal olduğunu anlarsınız bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ya arkadaşlar şu hükümetin çıkardığı GSS uygulamasına bir bakın, adamlar işsiz vatandaşına iş bulacağına, ondan para koparmaya bakıyor. Yani sadece bu uygulamaya baksanız ne mal olduğunu anlarsınız bunların

Yolsuzluk=Yoksulluk

Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

Evet 90 yıldır gelişmekte olan ülke.Ben gelişmeyi hayatta ararım 2014 yılına gelmişken bir dolmuşa atladıgımda teyzenin 2 çocugunun ayakkabısı delik deşik iken kilosu 2 tl olan elma aldığımda çocukların (canlarım benim) o masum bakışlarını görüyorsam üstü başı yırtık 5 TL tişört almaya muhtaç yokluk fakirlik kol geziyorsa milyonlarca insan askari ücretin altında açlık sınırında yaşıyorsa yemişim rakamlardaki büyümeyi.Sizin iktidarınız boyunca zengin dahada zenginleşti fakir dahada fakirleşti..

ekonomi sağ cepten alıp sol cebe koymayla dönüyor zaten fitch "faiz"e atıfta bulunmuş yani var olan parayı işletme şeklindeki büyüme yapay büyümedir yoksa 2002 yılından bu yana ekonomi büyüyor ama halka birtürlü yansımıyor çünkü"üretim ekonomisi" artmıyor GSMH olduğu yerde sayıyor

Bu cevap gerekliydi . Al sana gelişmekte olan ülke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halkın cebinden çıkıyor o para ama kazanamayan gene halk kazanan ise takım elbiseli kendilerine siyasetçiyiz diyen kişiler.Halkın cebine para evine ekmek girmedikten sonra neyleyim ülkenin ekonomisini gelişmişliğini.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.