Kutu açıldığı gibi %25 fiyat düşer %50 indirime kadar yolu var. 1500 TL lik bir ürünü, 1 yıl sonra 1250 TL ye satmaya çalışmak enayi avı oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkemiz insanının ikinci el ne demek bilmemesi (2. sayfa)
-
-
Elinizde çok güçlü bir koz var, almamak. Almassin olur biter baska kart mi yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%25-50 falan gercekci degil. Atiyorum ekran kartini almis 3 yil garantisi var. 6 ay kullanmis adam, 30 ay daha garantili karti niyr senin dedigin fiyattan versin alicisi varsa? Garantisiz, yarin calismayi durddursa paranin cope gidecegi bi kartla 30 ay garantili karti kiyaslayamazsin.
36 ay garantisinin %20 sini kullanmış işte mantıken sıfır 36 ay garantili kartdan en azından %20 indirmesi gerekiyor.
-
ben asus 320f prime aldım 430 a 2 ay boyunca 340 350 den satamadım. Asıl anakartım b450f strixdi tamire gidince aldım mecburen 1 hafta kullandım 2023 mart garanti hala 250 olurmu 270 olurmu mesajları atan kaynıyor bazende insanlık yaramıo
-
Yav sen bakma bunlara. 1500 e aldığın ürünü 1000 e koyarsın 500 yap alayım derler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MANGUTAY
Yav sen bakma bunlara. 1500 e aldığın ürünü 1000 e koyarsın 500 yap alayım derler.bana hem kargoyu karşıla hem 50tl indirim yap diyen oldu .d
-
Katılıyorum bir ürünün paket açılmışsa ikinci el olur direkt. ha az kullandık çok kullandın hasar ya da bir problemi var bunlar satış fiyatını etkiler ama pakini açtığın ürüne sıfır diyemezsiniz.
-
Z ile birader z ile. Almazsın.
siz birde araba ve motorsiklet piyasasını görün..eşşeğe biner gibi binip 5 sahip değiştikten 10 yıl sonra cila ve detaylı temizlik sonrası ilanlar
1.2 iki kapılı corsa 2000 model 300.000 de ( allah biliyor ya doğru bile değildir ) booomboş araç adam 55.000 yazmış..niye bu kadar pahalı diyorum..piyasa öyle diyor.piyasayı kim belirliyor diyorum..almayacaksan soru sorma diyor..tramer 15000 kayıtlı ..diyorum ki 2005 yılından tramer kaydı çıkıyor.. 2005'in parası ile şu anki para aynı değil haliyle..o yılda araç belki 20.000 di 15.000 hasar kaydı demek pert demek..ama sanki yeni olmuş gibi algı oluşturuyorlar..
kim kime denklerse..ülkede ciddi şekilde ahlaki çöküntü hakim..para kazanmak için artık kimse kimseye acımıyor..
-
kontrol için açıldı diyen mallar da var
-
Finansal okur yazarlik kaç kişide var bu ulkede bu tarz satis cok kolay evimdeki masayi aldigim fiyatin 2 katina satarim kayseriliyim ama bunun onla alakasi yok teknoliji dedim mi herkes cahillesiyor kendi universite hocama gtx 1050ti takili bilgisayari canavar diye 13 bin tlye satmislar 😂😂😂
Şikago da C ile ama gel gor ki Ş ile yaziyoruz. Bana dil ogretecek... Seni 2 farkli dilde iki elimle ayni anda kompozisyon yazarak doverim. Hadi yallah TDK'ya...
Velede bak. Daha almazsın yazmayı beceremiyor iki dil falan diyor. Hadi yallah köyüne.
bugün ikinci el r3 alan yarın ikinci el ne alır? -
İmla hatası neyse de kelime hatası yapmak ciddi dil zaafiyetidir. Kusura bakma Türkçen kötü.
Eger bir ... Laf anlatmaya çalışırsan dışardan bakanlar iki aptalın sohbet ettigini zanneder. Hadi yallah TDK'ya. Senle işim olmaz...
Kusuruna bakmam için yaradilisinin aksine bir eylemde bulunman lazım ki kusur diyebileyim. Halbuki sen yaradilisina harfiyen uyarak sacmalamissin, dolayisi ile kusura bakacak bir durum yok.
Not: yanlis kelime oyle degil boyle kullanilir. Ogrenmissindir artik kusurun anlamini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 1 Nisan 2021; 15:4:1 >
Mıhahahaaha Türkçe bilmeyen bir arkadaşımız daha. Kusura bakma, bir deyimdir. Boş edebiyat yapmışsın, laf çarpmayı da becerememişsin. Ayrıca yaradılış değil yaratılış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X