Şimdi Ara

ÜLKEMİZ KÖTÜYE GİDİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay burada zaten insanları takan yok senarist dizileri insanlar bilgilensin diye yazmıyor para için yazıyor ama bilgi vererekte para kazanmak mümkün .Ama para içinde tarihimizi salakça göstermek gerçekten aptalca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEM UZAN'A HAPİS ŞOKU...

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Sanki 30 yıl önce memleketteki insanlar çok farklıydı herkes dedesini babasını gençlikte melek sanıyor

+1 herşeyi uzun adama bağlamaktan bıkmadılar

• life can only means hardly anything
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

İmam hatip sayısı 15 kat arttı. Zorunlu din dersi elhamdülillah. Bu arada çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkda çok güzel oldu. herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa başörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.

2 yıldan beri forumda 3-4 ğyelik çürüttüm bende büyük trolüm ama blokladığım ilk trol sensin
  • ''ŞUAN YAYINDA OLAN EN İYİ DİZİLER FİLİNTA VE DİRİLİŞ ERTUĞRULDUR. ''

zevkine tüküreyim
  • Bide bunların her şeye bir laf atan ,ülkesini kötüleyen ,sözde marjinal modelleri de var.Ulan insanın vicdanı nasıl el verir anlamıyorum,kötülediğin başkasının ülkesi insanı değil kendin sahip çıkmayacaksan elin gavurumu sahip çıkacak.
  • Fikirlerin doğru ama anlattıklarının çoğu 1 şeyi görüp genellemek ve kulaktan dolma bilgiler. Bir film ile insanları anlayamazsın. Belki doğrudur ama anlatımında eksikler olduğunu düşünüyorum. Bu yazı açıkçası beni çok derinden etkilemedi sadece insanlığın kanayan yarasını hatırlattı. Ama bunu durduramazsın. Her nesil kendinden sonra gelen nesili beğenmez. Ben bu tür dizileri de en iyi buluyorum deyip 2 dizi örneği vermişsin, kendi görüşün olarak eyvallah bir şey demem ama bunu faşizan boyuta taşımamak gerek. Onlarda olacak düzgün de olacak. Herkes senin gibi aynı olmasını bekleyemezsin. Herkesin 14 yaşında bakire olmasını bekleyemezsin. Yanlış anlama bunu savunmuyorum ama insan dediğimiz şey çok iyi bir varlık değil. Dünya zaten boktan bir yer. İnsan mükemmel değil. Yani yıllar geçtikçe insanlık değişmeye belki bozulmaya devam edecek. Doğru nedir bilmeyiz.
  • Ülkemiz şuanki hükümetten kötü değil,

yeaa bi amerikaya bakın bi bize bakın, bizden bi cacık olmaz, ıyy bizim ülkemiz çok banal diyen ergenler yüzünden kötü

anca laf yapın anca oturduğunuz yerden konuşun, bi şey yapim ülke için çabaliyim yok, almış eline klavyeyi yazıyor da yazıyor...

bu amerika ve batı, bu çocukları nasıl böyle kandırdı ve uyuttu anlamıyorum, birde bunlar biz çağdaşız biz enteliz bilgiliyiz diye geçinenler

farkındamısınız, şu son zamanlarda ne kadar çoğaldı şu tarzı videolar resimler anlatımlar, "onlarda .... bizde"

işimiz gücümüz bitti, bol bol ülkemizi yerin dibine sokuyoruz, almanyaya gittim türkiye 100 yıl geri, amerikayı gördüm türkiye 200 yıl geri

tamam hadi bu tespiti yaptın eyvallah, bu neden böyle araştırdın mı, nasıl bu duruma geldik sorguladın mı, yok. Anca auvv tayyip kötü ıyk, zaten türkiye cumhuriyeti 12 yıl önce kuruldu

acıyorum gerçekten, hiç olayların öncesini ilerisini düşünmek yok, detaylı araştırmak yok, karşılaştırma yapabilme yeteneği yok

• Evet en iyi diziyi söyle bekliyorum.Ama sakın medcezir deme

• Evet dediğin konularda haklısın bir de ben dizilerin kaldırılmasına şaşıyorum.Saat 21:30 olduğunda ekranda "HAYDİ ÇOCUKLAR UYKUYA" diyerek çocukları yatırabileceğini sanan bir mantıkları varsa madem, +18 yazısını koydukları zamanda hiçbir çocuğun izlemeyeceğini (!) bilmeleri gerek hal böyle olunca o sahnelerin kimseye zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Evet en iyi diziyi söyle bekliyorum.Ama sakın medcezir deme

Benim tarzım değil o yazdıgın diziler.Osmanlıdan nefret ederim.
  • erdemfb12 kullanıcısına yanıt
    Ben dizi ile insanları yargılamıyorum sadece onların bu tarz diziler izlemesini yargılıyorum.Ve de Diriliş Ertuğrul dizisinin çok şükür şuan ki reytingleri çok yukarıda yani bu istatistiksel olarakta böyle bu dizinin yapım aşaması hiç kolay olmamıştır.Ve ben sadece tarihi dizi olduğu için değil gerek oyunculuk gerek efekt gerek dekorasyon gerek senaryo çok güzel.

• Filinta hariç diriliş ertuğrul dizisi osmanlı devletini anlatmıyor bir konusuna bak istersen.

• hala tarihimiz kötü gösteriliyor diyorsun ya onu izleyenin hiç mi suçu yok? eğer koyun kitle bu tarz dizileri izlemese, tv kanalları da mecburen daha iyisini yapmak zorunda kalır.

lakin boş zamanlarını tv ile değerlerndiren toplum bu kadar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 4 Şubat 2015; 18:33:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlik keko,abaza veya kezbanlarla dolu insan düşünüyor helede bu gözü dışarda kezbanlar.Bir gün büyüyüp nası Anne olacaklar !

• Eflasyon düştü diyorlar hani nerde düştü,herşeye zam geliyor,eflasyon düştüğünü ben göremiyorum.d ekonomiden anlayan azçok biliyordur bu eflasyon işini... onlar olayın farkındadır iyiyemi gidiyor kötüyemi gidiyor.

ülkemiz kötüye gidiyordan ziyade kim para kazanıyorsa onun için ülke iyidir.bu devirde millet parayı hangi başbakanda kazanıyorsa,onun için o parti iyidir.bu normal.özal zamanındada böyleydi.ülkeyi bilmem ama toplum piskolojisi tamamen bozulmuş durumda.sokakdaki yaşamı bıraktım şu forumda bile herkes birbirine kin nefret öfke ile laf yetiştirme yarışına giriyor.İnsanları tamamen bir takım tutar gibi taraf haline getirmişler.valla bravo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge Magister -- 4 Şubat 2015; 18:45:01 >
  • herkes dedesini babasını melek sanıyor diyen cahil

onların ailede aldıgı egitşmi sen alsan babanın yanında koltukta bile oturmaya utanırsın, şimdiki nesile bak birde adam kız getiriyor eve babasıyla tanıştırmaya ulan bu ne genişliktir be elbette ilişki kutacaksın ama eve getirip kızı tanıştırmak nedir yada kızın erkegi eve getürmesi dizilerde ne görüyorsa onu yaşıyor artık insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

''ŞUAN YAYINDA OLAN EN İYİ DİZİLER FİLİNTA VE DİRİLİŞ ERTUĞRULDUR. ''

zevkine tüküreyim

"Zevklerle renkler tartışılmaz." Bunu öğretememişler galiba sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Olay burada zaten insanları takan yok senarist dizileri insanlar bilgilensin diye yazmıyor para için yazıyor ama bilgi vererekte para kazanmak mümkün .Ama para içinde tarihimizi salakça göstermek gerçekten aptalca

Savaş, siyaset ağırlıklı yapsalardı kimse izlemezdi. Bizim insanımız düşünmeyi sevmez çünkü. Önüne aşık olan bir kızla oğlan koyacaksın biraz da entrika ekleyeceksin konunun ne zaman nerede geçtiği çok farketmez al sana en kral dizi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.