Şimdi Ara

Ülkemiz vatandaşına uygulanan çifte standart; (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
6.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: storm350

Yani suriyelinin kayırılması normal değil mi ?

Tabii canım çok normal. Seni mi kayıracaklardı birde :) :P

Kayırma flan olsa içim yanmayacak ama olmayan muhabbetler üstünden konu döndürmeye çalışıyorsunuz. Yok CEO arap olduğu için bir mesaja fiber getiriyormuş flan bu kadarda olmayın artık. Lütfen kafayı çalıştıralım bu böyle olur mu hiç diye. adamlar masraf edip oraya fiber çkecek ve sana vermeyecek ne geçecek eline onlara fiber vermeyip. Altyapı yoktur vermemiştir. Veya yeni gelmiştir. O binaya yoktur gibi bir sürü seçenek var. Hayata sırf kin ve nefret ile bakmayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Ağustos 2020; 12:58:47 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Bak dostum, konu altına bomboş yorumlar atıp bomboş bir insan olduğunu az çok kanıtladın. Artık yeter bence. Defalarca anlattım. Herhangi bir parti fanı değilim, hükümet düşmanı değilim, Ahaber veya Sözcü takip etmiyorum. Başıma gelen bir olaydan bahsediyorum. Sizin için bu forumda ya sağcı ya solcu olmak gerekiyor, hiçbiri değilim. TÜRKTELEKOM'un yaptığı bir çifte standart durumunu paylaştım. Elimi s....eydimde açmasaydım. Pişman ettin vallahi ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yani şimdi bu kutudan Türklere fiber internet vermiyorken, ttnet sitesinde adres yoklamadan bakılınca da fiber görünmüyorken suriyelilere fiber veriliyorsa YUH artık. Durumu doğru mu anlamışım.

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Evet, hocam.

• Siz üçüncü sınıf vatandaşsınız,neyinize sizin fiber?

• Haklısınız hocam, mevcutta bulunan 35 megabit pakedimi 5 megabite çeviriyorum, ben kimim ki ya?

• orda çifte standardı uygulayan türktelekom. kusuru devlete yıkmayın.

• start_system kullanıcısına yanıt
    Şaka mısınız?

• Senin yerinde olsam sinirden o kabloyu keserdim iyi sabretmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Herşeyin sırası var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: start_system

orda çifte standardı uygulayan türktelekom. kusuru devlete yıkmayın.

Sen şakamısın hocam gerçekten =? Burada devlet ve AKP varken neden Özel bir firma suçlu olsun.

Direk suçlu devlet Ne Türk Telekom'u görmüyormusun adamı nasıl madur etmişler. Hatta direk hükümetin parmağı bile olabilir. Direk kordinat vermişlerdir şu eve kesinlikle fiber bağlamayın. Ama yanında ki Suriyelilere fiber bağlayın. Üstüne hatta para bile almayın demişlerdir.

Senin için blok vakti gelmiş, troll. Devlet suçlu diye herhangi bir ithamda bulunmadım. Nerenizden uyduruyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamofk

Senin için blok vakti gelmiş, troll. Devlet suçlu diye herhangi bir ithamda bulunmadım. Nerenizden uyduruyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Bunca Suriyeliye Fiber internet verilsin sen gel beni Blokla. Sende ÇİFTE STANDART yapıyon. Git Suriyeli üyeleri blokla gücün bize yetiyor dimi.

Beyniniz uyuşmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamofk

Beyniniz uyuşmuş.

Suriyeliler yüzünden. İnterneti Sömürüyorlar Fiber alıyorlar senin gibi has yerli ve milli kardelimiz fiber alamıyor madur oluyor ne yapalım bizde ÜZÜNTÜDEN bu hale geldik.

Bir bitmediniz, blok.

• Fiber internet yatırımı hane hane değil bina bina yapılıyor.
    Yani o bina da oturan herkes fiber internet hizmeti alıyor. Suriyeliye özel fiber kablo çektiklerini sanmıyorum.
    Uzun bir süredir Türk Telekom yeni yapılan binalara fiber alt yapı getiriyor. O bina da yeni yapılmışsa muhtemelen fiber alt yapı getirmişlerdir.
    İlave olarak 35 mbps hız zaten güzel bir hız. Fiber geldi mi uygun fiyatlara 35 mbps hız alamıyorsun. Modem lira ücreti bilmemne ücreti fiyatlar çok artıyor. Vdsl şu an fiyat uygunlugu olarak daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Daha ilk mesajımda ne yazdım ben ? Müşteri hizmetlerini aradın mı fiber var ama bağlayamayız mı dediler sana. ( Senin muhattabın Türktelekom ve Müşteri hizmetleri burada yok Suriyelilere internet bağladılar bana bağlamadılar diye ALGI yapmaya ayrımcalık oluşturmaya çalışmak trollük oluyor. )

Müşteri hizmetlerini aradın ve ne dediler =? Sen Türksün kesinlikle fiber veremeyiz flan mı senin paran burada geçmez kardeşim sen 35 mbit'e laiksin biz fiberi sadece Suriyelilere veriyoz flan mı dediler yada tipinden anladılar bu kesin muhalif birisi buna internet flan vermeyin bu Cumhurbaşkanına sallayacaktır AKP'yi eleştirecektir flan mı dediler.

Alıntıları Göster

laik değil layık

• Yani benim anlamadigim durum su; iki yan komsunuzun dairesinde ya da evinde herneyse oturan aile Turk bir aile olsaydi bu fiber hat onlara cekilmeyecek miydi? Nerden biliyorsunuz sadece Suriyeli olduklari icin cekildigini? Biz Suriyeliyiz bize fiber hat cekin mi dediler? Bana biraz sacma geldi acikcasi.

• Valla nasıl anlatsam bilemiyorum, 15 yıllık Türk telekom aboneliğim vardı, 8-24 paketlerini kullanmıştım VDSL adı altında. Başka iss'ye geçtim Türknet'e geçtiğim gibi (35mbit alıyordum türknet) altyapı sorgulamada 16mbit adsl ye çevirdiler altyapıyı. Yaklaşık 2 yıl geçti şimdi de altyapı VDSL 85Mbit verebiliriz diyorlar, ilk başta sordum dedim ki kardeşim ben Ttnet Roket zamanını biliyorum 100mbps de sıkıntı yoktu 16mbit ne dalga mı geçiyorsunuz benim en az 60-70mbit almam lazım diyordum, yok 16 sizin altyapı fazlasını kaldırmaz diyorlardı. 35mbit kullanıyorum türknet lan o aktif diyordum diyordu ki yok öyle bi şey ben bilmiyorum :D :D maalesef böyle şeyler oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.