< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ülkemiz vatandaşına uygulanan çifte standart; (4. sayfa)
-
-
fiber değildir o vdsl2 dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 29 Ağustos 2020; 7:45:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim orada bulunan telekom personeli de sensin dimi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iamofk
Aynen kardeşim orada bulunan telekom personeli de sensin dimi50 mbps hız alınıyor vdsl2 teknolojisinde eski bakır kablolar ile
Sanırım gerçekten anlamıyorsunuz ve ben laf anlatmaktan çok sıkıldım. Üst mesajları oku kardeş.
Burada size yapılan bilgilendirme hatalı, yanlış veya eksik olabilir veya siz yanlış anlamış olabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz bölgedeki altyapı ile ilgili bazi konularda yeterli bilgiye sahip değilseniz yanlış yorumlama veya yanlış anlama ihtimaliniz yüksek. Sizin ev müstakil ise size sağlanan altyapı ile diğer bunlardaki altyapı farklıdır yüksek ihtimalle. Siz turknetten kullandığınız için tarife satışı yapamayan turknet olabilir. Siz Telekomdan kullandığıniz donem de altyapı eski olup sonradan değişmiş olabilir, sizin bulunduğunuz yere fiber gelmiyor olabilir fakat bir bina yanınıza fiber altyapı gelmisde olabilir. Bu bilgilerin hepsini göz önünde bulundurmak gerekli, TR de sağlanan hızlar çoğu kişiyi memnun etmiyor bu belli fakat her konuda eksik bilgi ile yapılan eleştiri veya yorum bir fayda sağlamayacak aksine kaos ortamı yaratacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 29 Ağustos 2020; 10:13:23 >
Merhaba, yukarıda ki mesajlarda belirtmiştim. Yapılan bilgilendirme olayın tamamı TÜRK TELEKOM saha personeli tarafından anlatıldı. Ben Turkneti yeni kullanmaya başladım, kişinin bahsettiği dönemde Telekom müşterisiyim. Sokağım da bulunan bir o ev apartman mantığında. Kutunun, giden kabloların resmini çekebilirim hemen penceremin yanında. Neden bazı şeylere inanmakta güçlük çekiyorsunuz şaşırıyorum. Aynı kutudan alıyoruz, yan tarafta ki binaya kadar gelmiş benim evde durmuş birşey değil. Konunun Turknet ile herhangi bir alakası yok ilk yazımda belirttim.
Kaos konusuna gelecek olursak gerçekten AKTROLL kavramına yakışır derecede toksik insanların çıkardığı saçmalıklardan olay bu duruma geldi. İktidara sallamadım, sallamışım gibi yorumlar yaptılar. Kendilerini otomatik savunmaya alıyor bazıları. Benim amacım kaos çıkarmak degil, bilen birilerinden destek beklemek veya insanların bunu duymasını sağlamak.
Teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Bir bitmediniz, blok.Şimdiye kadar bunu adamdan sayıp cevap vermen hata. Konuya dönersek BTK ve Cimer edilen onca şikayeti görmezden gelip iss yanlısı oldukça internet için birileri hep madur kalacaktır.
-
Ben mağdur değilim. Yani zaten Telekom müşterisi değilim. Benim demek istediğim insanlar yapılan kayırmayı bilsin. Daha önce başına böyle bir durum gelmiş insanlar yazsın vb. Öyle bir yere geldi ki konu tebrik ederim buraya taşıyanları.
Ben sizi anlıyorum ama burada bir mantıksızlık ve yanlışlık var ve buna istinaden cevap yaziyorum.Diğer iss firmalarının çoğu TT altyapisini kullanır, size fiber veya hiper satış yapamayan TT altyapini kullanan Turknet tır.Tt de din, dil ırk veya renk seçerek satış yapılmaz veya satış yapan kişi buna karar vermez, sistemden bakıldığında aynı yerde TC vatandasina ne satışı yapılabiliyor ise farklı ülke vatandaşına da istediği takdirde aynı hizmet satışı yapılır. Sizin soylediginiz duruma göre altyapıniz binaya veya daireye kadar fiber degil ve bu durumda fiberin geldiği nokta sokaktaki dolaplardır ve buradanda size kadar veya diğer binalara bakır kablo gelir mesafeye göre kayıplar olur ve fiber satışı yapılamaz, ancak hiper diyeceklerdir oda kutunuza kadar ne destekliyorsa o tarife satışı yapılır. İlk önce fiber hizmet sağlanıyor dediğiniz kişilerin tarifesini öğrenin ve modeme kadar ne hız geldiğine bakın bakabiliyorsaniz ve bu noktadan sonra bir TT ye başvuru yapın size aynı tarifenin satışını yapacaklardir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ortak dil bulabilirsek öğreniriz hocam :)
Saha personeli açıkça Suriyeli diye onlara fiber verdik dedi yani. İlginç.
Evet, kapıdan girer girmez bunu dedi. Fiber için altyapıyı sorduğum da bana söylediği sokağımızda sadece o binada bulunduğu. Ve o internetin bağlanması için bir mailleşme olduğu.
Vodafone fiber 50mb 75tl kullanıyorum kafam rahat
Kablonet gelse düşünmeden geçeceğim de, işte.
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioRKoskoca "Ümmet" coğrafyası aç mı kalsın? İmajımız ne olacak? Fedoncu musun, Tavernacı mısın nesin?
Kek yiyen bizden, bir şey olmaz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her sektörde olağan bir durum haline geldi. Hak yemeyi huy edinenlerin ülkesinde yaşıyoruz. Sonumuz hayır ola.
-
Şu "0zkanK" nickli şahsı destek üzerinden şikayet edin. Adam her konuyu bilerek karışıtırıyor. Yeter artık. Ne kadar çok şikayet gelirse o kadar hızlı banlanır.
-
Bu tarz toksik insanlar forumda çok ne yazık ki, ilk kez bir konu açmak istedim. Onunda içine 💩 bıraktı.
quote:
Bu tarz toksik insanlar forumda çok ne yazık ki, ilk kez bir konu açmak istedim. Onunda içine 💩 bıraktı.Bu gibi insanlar reel hayatta da mevcut. Ciddi bir konuyu ya sulandırırlar veyahut sabote ederler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X