< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamofk -- 27 Ağustos 2020; 15:22:34 > |
Ülkemiz vatandaşına uygulanan çifte standart;
-
-
çok teşekkür ettim hocam, kendisini iki yorumunda çözdüm. tr uyruklu olmadığını düşünüyorum :9 -
Evet nasıl insanlar var bkz; 0zkanK. Suriyeliler bedava yaşıyor diye bir kelam ağzımdan çıkmadı, herşeyi açık açık yazdım halen saçmalıyorsun. yazık kafana.. -
Sana troll denince, doğru düzgün muhalefet yapan yok bu forumda diyordun. Ne oldu?
Omurgayı sağlam tutmak lazım. -
Önce omurgası olması lazım.
-
Boşver.
Savaş vakti bu ülkenin senin olmadığını hatırlatırsın. -
Bahsettiğiniz eğer Surilerse onlar zaten savaş kokusunu alırsa yok olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: iamofk
çok teşekkür ettim hocam, kendisini iki yorumunda çözdüm. tr uyruklu olmadığını düşünüyorum :9zaten "SIĞI" ve "REAL GERÇEKLER" gibi kelimeleri kullanmayı çok sever
engelle geç
-
Şimdi anladım, arkadaş mimlenmiş sanırım ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamofk -- 27 Ağustos 2020; 11:32:51 > -
-
Bir şey fark ettiniz mi hep aynı 3-5 tip var. Tek yaptıkları kendisi gibi düşünmeyenlere TROL demek ve konudan kaçıp gitmek. En ufak bir cevap verme yok konu hakkında yorum yazabilecek kadar bilgi yok ama körlemesine herkes trol herkes fake bu 3-5 çabulcu çok bilmiş forumun ermişi flan.
1 tanecik konuda konu hakkında yorum yazabilseniz keşke. Veya sorduğum sorulara cevap vermesin ama nerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Ağustos 2020; 11:43:2 >
Önce omurgası olması lazım. |
Sana troll denince, doğru düzgün muhalefet yapan yok bu forumda diyordun. Ne oldu?
Omurgayı sağlam tutmak lazım. |
|
Evet nasıl insanlar var bkz; 0zkanK. Suriyeliler bedava yaşıyor diye bir kelam ağzımdan çıkmadı, herşeyi açık açık yazdım halen saçmalıyorsun. yazık kafana..
|
bak güzel kardeşim, canım kardeşim, akpartili kardeşim. kısa özet geçeceğim son kez(senin gibi algısı düşük biriyle daha aynı tartışmaya girmek istemediğimden); Şuan TURKNET abonesiyim, TELEKOM abonesi olduğum dönemde bu konu hakkında TELEKOM ile defalarca görüştüm. Kutunun desteklemediğini altyapı çalışmalarının devam ettiğini, ilerleyen zamanlarda fiberin ancak yeni altyapı ile geleceğini bana söylediler. Bende internet hızından ve sürekli arızalarından sıkıldığım için TURKNET'e nakil oldum. Bir gece hız düşmelerinden dolayı arıza kaydı bıraktım. Ertesi gün gelen TELEKOM'un saha personelleriyle biraz sohbet ettik. Sohbet esnasında yan tarafa benim evimin önündeki kutudan fiber gittiğini söyledi. O dönem TELEKOM başında bulunan CEO ARAP olduğu için bir maille bu işin tamamlandığını söyledi. Ben söylemedim dikkatini çekerim, SAHA PERSONELİ söyledi. Senin beni karıştırdığın insanlara benzemem. İstersem AKP oy atarım, istersem CHP oy atarım. Demokrasi ile yönetilen bir ülkede yaşıyorsun. Kimsenin oyu, hangi partinin seçmeni olduğu da seni bağlamaz. Senin konuya girişin falso.. |
çok teşekkür ettim hocam, kendisini iki yorumunda çözdüm. tr uyruklu olmadığını düşünüyorum :9
|
iamofk demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
zaten "SIĞI" ve "REAL GERÇEKLER" gibi kelimeleri kullanmayı çok sever engelle geç |
Okuma yazmanızın olmadığını düşünmeye başladım. Hatta sizi takılı kalmış bir plak olarak nitelendirmeme son bir saçma mesaj daha.. Üst mesajları okursanız yan komşumun Telekom müşterisi olduğunu fakat fiber alamadığını belirttim. Ben zaten Turknet müşterisiyim. Dikkatlice okuyun. |
Koskoca "Ümmet" coğrafyası aç mı kalsın? İmajımız ne olacak? Fedoncu musun, Tavernacı mısın nesin? Kek yiyen bizden, bir şey olmaz... |
Benzer içerikler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- genç emeklilere tavsiyeler
- aliexpress 30 euro
- suriye"de araba fiyatları
- reisten sonra kim gelecek
- mavi taksi nedir
- yapay zeka tahlil sonuçları
- noter araç tescil işlemleri
- noter bilgi ne demek
- mahalle mahalle deprem haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X