|
İthal otomobillere yüzde 10 ek gümrük vergisi geldi: Hangi ülkeleri kapsıyor?
-
-
Doğru başlık: Yüzde 10 Ek Gümrük Vergisi Müjdesi
(Çikita Muz Kabilesinden gelecek el arabalarına bile vergi koymalıyız. Öyle ilginç dönemdeyiz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 2 Kasım 2024; 15:36:48 >
-
Avrupanın kıskandığı şahlanan ekonomi modeli. Nobel ekonomi ödülü reisimize verilmeliydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ucah motörü üredeyoz emma araba motoruna gereh yogh ... bosh zaten togg yapıya.
amerika iyi sömürdü dünya'yı.
-
Avrupadan ithal araçlarda bir süre sonra fiyatları kesin %10 arttırarak kendi kar marjlarını yükseltecekler . Kaçırmaz bu fırsatı şark kurnazları .
-
Bildiğim kadarıyla Ford Ranger ve kardeşi VW Amarok Güney Afrika'dan geliyordu.
-
"" ülke ekonomisine zarar verdiği gerekçesiyle""
Aynen, aynen.
Bizde yedik
Ülke ekonomisi = kendi ekonomileri anlamında demişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Kasım 2024; 15:51:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tek gelişme vergiler :)
-
Artık ne yapacaklarını şaşırdılar, trolleri de nasıl savunacaklarini şaşırdı...
Geçmiş olsun bayilere artık 40 değil, 50 takla atarlar satış yapmak için. Dünyanın kıskandığı bir ülkede böyle şeyler olur
-
Yüzde 10 otomatik kdv ile birlikte 12 oluveriyor...ne güzel iş be. suyundan da koy canııım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 2 Kasım 2024; 17:37:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçimde görüşürüz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Secimde o sandığı varya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 2 Kasım 2024; 17:17:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
"" ülke ekonomisine zarar verdiği gerekçesiyle""
Aynen, aynen. Bizde yedik |
Avrupanın kıskandığı şahlanan ekonomi modeli. Nobel ekonomi ödülü reisimize verilmeliydi
|
Artık ne yapacaklarını şaşırdılar, trolleri de nasıl savunacaklarini şaşırdı...
|
Geçen hafta internette gezerken markada vereyim jack wolfskin marka ayakkabı gördüm 3500 TL ye Uygunmuş diyerek sipariş ettim ayakkabı geldi Sonra kendi kendime ulan bu neredeyse 100 Euro yapıyor şapşal , her sene yurt dışından 40-60 Euro arasına zaten alıp geliyorsun dedim Artık yurt içi için fiyat algımız nasıl alabora olduysa tüm avrupada rahatlıkla 50 Euro civarına bulunabilen standart bir ayakkabı için 90-100 Euro iyi fiyat gibi gelmeye başladı Hemen iade ettim , imkanım el verdiği sürece burada bir şey almam , kahveyi bile paket paket yurt dışına çıkınca alıyorum Tchibo kapsül kahve 10 lu paket Türkiye de 125-130 TL iken avusturya da markette 85-90 TL ye buldum daha fazla almadığıma yanıyorum Yok öyle kuru kuruya milliyetçilik , millet suya bö derken üniv. okuduğum şehirden kalkıp oy kullanmaya gittim 2002 de mhp için , çok biliyoruz ya Hiç kimseden vatan millet milliyetçilik dersi alacak değilim , canı isteyen varsa ders verebilirim , 15 ay askerliğimi yaptım vergimi verdim Emeğimle kazandığım parayı nasıl harcayacağıma ben karar veririm , kötü politikalardan kötü yönetimden dolayı emeğimin heba olacağını görürsem de elimden geldiğince bunu minimize etmeye uğraşırım , en doğal hakkım Uçan kuşa vergi icat edeceklerine kayıp kaçak neyse onun önüne geçsinler Kimse üretmiyoruz da ithal ediyoruz da vs diye de kendini kandırmasın Bulgaristan gibi romanya gibi sırbistan gibi beğenmeyeceğimiz ülkeler ne üretiyor da bir çok meblağı yüksek gider kalemine bizden daha rahat ulaşıyor Hepsi bomboş laf İsmi lazım değil büyük bir holding 10 yıl kadar önce büyük bir yerli üreticiyi satın aldı , hemen ertesinde o alan da ekonomik ürün gelme ihtimali olan tüm uzakdoğuya (G.Kore hariç) %25 ilave gümrük vergisi gelmişti |
ucah motörü üredeyoz emma araba motoruna gereh yogh ... bosh zaten togg yapıya. amerika iyi sömürdü dünya'yı. |
Avrupadan ithal araçlarda bir süre sonra fiyatları kesin %10 arttırarak kendi kar marjlarını yükseltecekler . Kaçırmaz bu fırsatı şark kurnazları .
|
Tek gelişme vergiler :)
|
Ülke ekonomisi = kendi ekonomileri anlamında demişlerdir.
|
Benzer içerikler
- hileli whatsapp
- gmail toplu mail silme
- instagram hesap bulma
- instagram uyku modu nedir
- instagram efekt arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X