|
İthal otomobillere yüzde 10 ek gümrük vergisi geldi: Hangi ülkeleri kapsıyor? (10. sayfa)
-
-
BI ooh ooh demek sogan ekmek yemek icin geldim gidiyorum
-
vergi o şekil hesaplanmıyor 100 lira olan araçtan %20 kdv alınıyor 120 lira oluyor ondan %80 ötv alınıyor ve 120 lira olan araç 216 lira oluyor ondanda yeni düzenleme ile %20 vergi alınacak 100 liralık araç 260 lira olacak, türkiyede 0 bir araç aldığında 1 tane kendine 1 tane devlete 1 tanede satışı yapan galeri ye alıyorsun şuanki vergilerle, üzerine motorlu taşıtlar vergisi kasko sigorta vb ekstra ücretlerde var muayene ücreti
-
Akp sıcak parayı betona , köylüyü şehre salmaya döktü,sonrası malum.
Halktan para toplamakla burada konuştuğumuz şeyin uzaktan yakından alakası yok
Yine söylüyorum, Türkiye kötü yönetiliyor,ekonomisi berbat,vergi sistemi rezalet oğlu rezalet,alt orta gelir grubu eziliyor zengin zenginleşiyor
Bu başka bir şey,burada konuşulan başka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye iflas etmez,ama alt -orta gelir grubu ezilmeye devam eder
Şuanda zaten çok ciddi derecede araç satışı var bütün bu ekonomik krize rağmen
MUGEM?
-
Zaten onu gördükleri için bunu yapıyorlar. Totale vurduğunda ciddi bir döviz çıktısı bu. Elektronik aletlerde aynı şekilde büyük açık verilmesine sebeb oluyor onlarada zam gelmeye devam edecektir.
-
Çünkü paramız değersiz ve yarın kalktığımızda daha değersiz olmayacağının garantisi yok. Altın dolar faiz hisse bilen buna bulaşıyor bilmiyen bi malım olsun kafası. Özellikle eski toprak insanlar onların mirasileri bu şekilde. Olan anadan babadan bir halt kalmayan sade çalışan tüm meslek gruplarına oluyor.
#erkenseçim2025
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu vergi togg içinde olur ki... ÇİN malı batarya Alman malı motor...
-
Parlayan gözlerli!
Dolarla mı maaş alıyorsunlu!
Naslı kazlı yüzyılın ekonomi modeli aslında nobel i en çok hakeden değil mi? Yüzyılın modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 5 Kasım 2024; 7:16:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vardır bı bıldıklerı kardesım benım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizce bu vergi zamlarinj. Devami gelirmi ötv artırımı gibi malum 2025 ötv geliri %50 fazla hükumetin gecen seneye göre arabayi satmayi düşünüyorum ona göre hareket edeyim
söz tükendi
-
Zengin kesim harcıyor acısını biraz orta daha fazlasını da alt kesim çekiyor. Vergi desen adaletsiz.
Yani parası olan harcıyor, harcadıkça devlet de bu ürünlere vergi getirmeye devam ediyor. Geliri artmayan artsa da enflasona yenilen kesim ise alabileceği evden arabadan ya da ürünlerden git gide uzaklaşıyor.
Yani parası olup da devletin lüks tüketim olarak gördüğü ürünleri rahat alan kesimi frenlemek isterken, orta ve alt kesimin ağzına edilen bir ekonomi sistemi.
-
Uçah motoru nerde üretiliyormuş abd nin korenin lisansladıklarını sormuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X