|
Bildirim
En çok hub ve fans a üzüldüm. En kaliteli içerikler Ruslar’ın çalışmalarıydı.
|
Suriye de Filistin de Irak da Afganistan da Afrika da vs tonla Müslüman ülkesinde milyonlar masum çoluk çocuk katledilirken bu markalar neredeydi acaba? Bu ülkeler neredeydi acaba?
Suriye de masumların üstüne misket, varil ve vakum bombaları atılırken avrupada amerikada kimse umursamadı. Ama ne derler bilirsiniz "bugün bana yarın sana" Allah işte böyle dibinize savaşı getirir. |
Anlamadığınız nokta bu ambargo masumlar ölüyor diye değil, rusya ikinci bir ülkeye girmeye mecali kalmasın diye. Biraz tarih okuyun be, çekya nın işgaline izin veren batının sonrasında nazilerden ne çektiğini tüm dünya biliyor. Tarihin tekrarlanmaması için yapılıyor bunlar. Rusya finlandiya isveçi tehdit etti, gürcistan topun başında, işin ucu bize gelmeyecek mi sanıyorsunuz. Suriyede libyada öldürdüğümüz rus kuklalarının bedelini sormayacak mı putin unuttu mu sanıyorsun.
|
Türkiye çok aşırı güçlü bir ülke olarak derhal rusya’ya domates satışını durdurmalıdır.
|
Kalitesiz translate programı kullanılmış sanırım. Google Translate çevirileri bile artık bu kadar kötü değil, halbuki ücretsiz. |
Bu ne lan |
Şimdi google haritalardan rusya’ya baktım cam gibi görüntü.
Birde Türkiye’ye çamur gibi görüntü Google bizi niye bloklamıştı unuttum vslla. |
Yav onlar katledilirken müslümanlar ambargo koydu mu da dünyadan bekliyorsun :D Hangi müslüman asker silah gönderdi savunma için. Hangisi ihracata ithalata bloke koydu :D Muhalefet olmasaydı akp içinde az bir miktar insan evladı olmasaydı teskere geçip hep birlikte girecektik ıraka :D Ne komik adamlar var ya. |
Okuduğunu anlamadan saçma sapan cevaplar yazma. Ben rusyaya birşey yapılmasın mı diyorum? Niye zamanında Müslümanlar katledilirken sesleri çıkmadı bu sözde insan seven devletlerin diyorum. Çifte standarda bak diyoruz, ama sizde haklısınız. Abd avrupa sizin beyninizi öyle bir yıkamışki adamlara toz konduramıyorsunuz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
oyun turnuvalarındada yasaklamışlar yakında avrupadaki oyun serverlarına girişleride yasaklanır |
|
|
Kalitesiz translate programı kullanılmış sanırım. Google Translate çevirileri bile artık bu kadar kötü değil, halbuki ücretsiz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 2 Mart 2022; 21:28:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
#AfricansinUkraine |
Türkiye halen rusyadan uçuş kabul ediyor sanırsam. Bitcoin ile öder yine gelirler ama ülkeleri savaşta olan insanların en büyük derdi tatil değildir diye düşünüyorum. |
Ee bişey kalmadı geriye zaten. Herşey bitmiş. Onlyfans ve zornhub bile çekilmiş. Rus kızlar işsiz kalmıştır şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 2 Mart 2022; 23:10:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarı saçlı, mavi gözlüler için anında duyarlılık ve yaptırımlar. Orta doğuda, Afrikada sayenizde çocuklar dahil insanlar katledilirken neredeydiniz ? |