|
Hız radarları özelleştiriliyor: Fransa ülke geneline yaymaya karar verdi
-
-
Süper uygulama. Turkiyeye de gelmesi dileğiyle. Böyle bir ihaleyi alan şirket, müdahale edilmeden özgürce çalışırsa kısa sürede ülkenin en değerli şirketlerinden biri haline gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam etme tutma, bu milletin a... diyen biri alırsa vay halimize.
-
Başlığa Fransa'da diye eklemek çok mu zor?
-
Niye ki, bizdeki gibi eds kuramıyorlar mıymış :)
-
Başlıkta Fransa yazssa mesela ben girip okumazdım :) rayting uğruna ucuz internet sitelerinin yaptıkları yapılıyor.
-
Haklısın da, ben artık Ankarada şehir içi milletin hız merakından illallah ettim. Başka türlü yola gelmeyecek millet diye istedim. Böyle bir uygulama olursa, düşünemiyorum bile. Şirketin hisselerini hemen alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Türkiye'de sandım da habere girdim. Ülkemize gelmemesi için bi neden yok. Eğer gelirse cezasız günümüz olmaz.
-
clickbaithaber
-
Bu yüzden kötülemeye başladım ben, DH'ı, "çok fazla tıklama hırsızlığı yapılıyor" diye. Çoğu haber sitesine de yapıyorum aynı şeyi...
-
Otomatik oynayan haber arası video haberler de aynı şekilde... Çünkü, sanki istemli oynatılıyormuş gibi tıklama/seyir sayısı çalıyor.
-
türkiyeye gelirse,
vatandaşlara çatır çatır ceza keserler.
şirketin yandaşları ise hiç ceza almadan 150-200 basar.
kesin bizde bi pislik çıkar korkarım.
-
Belediyeler ardını kaldırıp şehircilik görevini yapmadığı için hala bu hız sınırı saçmalığına maruz kalıyoruz
Yıl olmuş 2024, hala 30-50 gibi hız sınırları var arkadaş
Resmen gericilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 31 Aralık 2024; 12:26:55 >
-
Click Bait içerikli başlık afferin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başlığa fransada diye belirtilebilir. emsal bir örnek olacak gibi, bizde malum şirketlere ihale edildiğini hayal ettim bir an, yılda x kadar ceza garantili hız denetimi
-
Öncesinde hemen troller içeri daldı yorum yağmuruna tutacaktı ki! Baktılar olay kendi memleketlerinde oluyor, hemen kuyruğu kıstırıp kaçtılar
Bu arada olması gereken yerde olsun ama genel radar olayı kötü.
-
Biz daha kaldırımlara park eden araçları halledemedik, bu işleri özel şirkete verirlerse kavga gürültü bitmez yollarda.
-
Çok mantıklı.
En kısa zamanda bizde de olmalı.
Bu araçlarda herhangi bir işaret de bulunmayacak olması daha da iyi olmuş.
Denetim gizli olur.
-
O zaman 131+ km/sa hız yapan arabalar üretmesinler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buraya gelirse ceza garantisi ile ihale verirler. İhaleyi alanlar nasılsa para geliyor diye ceza yazmakla uğraşmaz.
Başlıkta Fransa yazssa mesela ben girip okumazdım :) rayting uğruna ucuz internet sitelerinin yaptıkları yapılıyor. |
Başlığa Fransa'da diye eklemek çok mu zor? |
Süper uygulama. Turkiyeye de gelmesi dileğiyle. Böyle bir ihaleyi alan şirket, müdahale edilmeden özgürce çalışırsa kısa sürede ülkenin en değerli şirketlerinden biri haline gelir.
|
Radarların devletler tarafından insanların ve yolların güvenligi icin konduğu dünyada söylenmiş en büyük yalanlardan bir tanesidir.Amaç insanların güvenliği değil paradır.Devletlerin vatandaşını soyduğu en önemli gelir kaynaklarından birisi trafik cezalarıdır.Yoksa her bir insanın canı devlet icin kelleden ibarettir.Oğlum madem radarlar insanların güvenligi icin bu araç üreten firmalar beygir gücü,tork 0-100 gibi işlerde birbirleri ile yarışırken siz neredesiniz?250-350 km hızlara cıkan arabalara izin verin sonrada hız cezası icin her yere radar koyun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Paran olmasın çoğu ülkede ameliyat olmadan ölür gidersin.Geciniz bu işleri
|
Benzer içerikler
- whatsapp şifre koymak
- whatsapp aero apk
- apple watch whatsapp
- youtube arka planda oynatma iphone
- font bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X