< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 3 Mart 2022; 1:28:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rusya’ya yaptırım uygulayan teknoloji markaları (3. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:TikTok - agresif pisliklerin ve sözde medyanın büyük yasağı Alıntı metni: Bu ne lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tiktok'u anlayabilen bana da anlatabilir mi lütfen?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rusya Dünyanın en güçlü ülkesi olunca hepsi ağlamaya başladı. Daha önce de Çin'le uğraştılar ama işe yaramadı. Şimdi yapay Güneş bile yapıyor..
Siyaset ile sanatı sporu karıştırmasınlar. Ayıp, korkaklık ve ikiyüzlülük
-
Savaşlar yüzyıllardır oluyor. Ukrayna bombardıman yapan İsrail'i ve her halt yiyen ABD'yi destekliyordu. Onlara ne niye tepki yaptırım yok??
Ukrayna Batılı ülkelerin silahlarını alıp "Rusya'yı yeneriz" diye tehtid savurunca saldırıdan başka çare kalmadı. Putin %100 haklı.
Bu kadar tepki göstermeleri Rusya'dan korktukları için oluyor. Dertleri varsa meydanda karşısına çıksınlar, korkak gibi uzaktan konuşmasınlar. Putin yıllardır füzeleriyle gözdağı veriyor, AB "karşına çıkamayız" diyor
Büyük ülkelere yaptırım işlemez. İhtiyacı olursa diğer ülkeleri de ele geçirip kaynaklarını alır Rusya.
-
VPN diye bir şey var internet devlerinin yaptırımları işe yaramaz ama otomobil ve teknoloji firmaları abartmış adaptasyonu biraz sürer rusyanın sonra çinden alıp devam ederler.
-
Bu kadar yaptırım ya devrim ya milliyetçilik getirir umarım devrim getirir de bir daha kine putin seçilmez ama diger türlü putine olan beklenti güven miliiyetçilik artarsa işte o zaman büyük savaş başlar kin artar
Putin yarın sizin ülkenize de "%100 haklı" sebeplerle girip taş üstünde taş bırakmadığında bu mesajınızı hatırlarsınız artık...
-
Böylece Rusların haklılığı kanıtlanmış oldu. İkiyüzlü faşist Batı!
Mesela Rusları swiftten çıkarmışlardı. Amerika Rusları acımadan kıstırın diye bastırıyor. Almanlar itiraz ediyor. Rusları sistemden atarsanız ben gaz alamam ekonomim iflas eder dedi. Hemen karar vericiler ambargoda değişiklik yapıp, Almanların iş yaptığı büyük Rus bankalarını sistemden çıkarmayıp sadece küçük bankalara yasak getirmeleride, aslında Ukrayna'da ölen sivillerin bunların gözünde hiçbir değeri olmadığını gösteriyor.
Ben Rusya'nın yerinde olsam ulan nasıl olsa zarar göreceğim. Madem öyle Avrupaya gazı kesiyorum kıçınız donsun, buğday vermiyorum spürge tohumu yiyin dese. Avrupa'da Amerikaya karşı isyan başlamazsa bende bu işleri bilmiyorum.
Bu şirketlerinde aslında ticari firma olmayıp ekonomik birer silah olduklarının kanıtıdır.
Ha unutmadan söyleyeyim. Çin'in bir kuşak bir yol projesinin kuzey hattının göbeğinde Ukrayna var. Olaylar tam bir satranç oyunu halini aldı.
-
Rusların ürettiği , alabileceğimiz ürünler var mı? Aklıma bir tek Lada geliyor. Keçi gibi suv var ama içi boş , teneke gibi :) İyice dip fiyattan satsalar da alsak şu savaş döneminde.
-
Sen türkiyeyi ukrayna zannettin galiba. Yok kukla öldürdük suriyede diye rusya bize hesap soracakmış ? Soracak olsa uçaklarını gözlerinin önünde düşürdüğümüzde sormaya başlardı. Sen ilk önce hangi ülkede yaşadığının farkına var ırkına güven sonra diğer milletlerden korkmaya devam et canım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haberin kaynağı neresi? Neden kaynak paylaşılmıyor
Hangi ülkedeyiz hacı, Kuzeyinde full rusya, çeçen karadeniz olan? Güneyinde hazırda bekleyen esad, pyd, işidliler sağında nükleeri her an aktif edecek iranın olduğu ülkede mi, Rusyaya hava sahası kapatamayan ülkede mi? Yoksa ölümüne rusları püskürten ukraynada mı? Ukraynadaki javelin stinger antitank sistemlerinin 100 de 1 i yok Türkiye de. İkincisi iş Türkiye ye geldiğinde zaten rusya nükleer savaşa hazır hale gelecek aksi halde nato ülkesine saldıramaz. Rusya kendisini ülkelerden oluşan koruma kalkanı oluşturduğu vakit artık o an gelmiş olacak.
-
Durdurmuşlar herhalde bugün 9.90' dan 1 kilo aldım hocam :)
İşte bu . Bir darbede senden . Akşam eve giderken 2 kilo da ben alacağım .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Al hocam acıma göster tepkini yalnız dikkat, 3 tane salatalık 5 lira geldi kızdım almadım salatalık ya fedoncu ya putinci aman diyeyim !
ensonhaberRus kedilerine yaptırım kararıhttps://www.ensonhaber.com/dunya/rus-kedilerine-yaptirim-karari
https://www.ensonhaber.com/dunya/almanyada-rus-milyarderin-yatina-el-konuldu
600 milyon dolar değerindeki yat, Almanya yetkililerce alıkonuldu. Ukrayna'dan deniz aracıyla ilgili "Bize gönderin" çağrısı yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 3 Mart 2022; 15:1:55 >
-
Bu haberin çevirisi nedir? Bu kalite nedir? Bari Türkçe olarak okuyup bu ne diyeydiniz
-
Ulan bu medya bu dünya çok ahlaksız **erefsiz ha.
Irak'ta 3 milyon adam öldü lan bir gün çıkıp boyle yaptırım diyen olmadı
Iraklı ölünce ölü taklidi yapanlar Ukraynalı ölünce dünyayı ayağa kaldiriyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X