B sütunu arka çamurluğa gömülüymüş ve A sütunu güçlendirilmiş diyor VW. Bence güzel araç ama pek kullanışsız. Spor araba da değil. Canberk06youtube T-Roc Cabriolet, Style, R-Line ve özel seri olan GOAL ile satılıyor. T-Roc Cabriolet için herhangi bir ek çarpışma testi https://www.youtube.com/watch?si=VykH51naPzifnc6I&v=gTS7juvegy0&feature=youtu.be |
Ülkemize gelmeyen T-Roc Cabrio
-
-
Hayatımda gördüğüm en çirkin Cabrio!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavan kapalıyken çirkin duruyor sadece. Araba değilde tekneye, çadıra vs. benziyor bu haliyle.
-
Ben çok beğenmiştim. Ama gelse de bu seviyede bir cabrio araç (fakir cabriosu olacak, Bağcılar'da v.s. sokağa parkedemezsin. Güvenlikli villa vs lazım) pek tutulmayabilir ülkemizde. E ikinci el de önemli tabi. Aldıktan sonra yıllar içerisinde sıfırından pahalı olması gerekli malum.
-
Gelmesine gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fotoğraf. Bence 5 kapı SUV bir arabayı 3 kapı Cabrio'ya çevirmelerine rağmen çok sırıtmamış.
Bizde EOS bir ara popülerdi. Eos dünya geneli 10 senede 230 bin satmış.
Evoque'ta da vardı böyle, onun ufak versiyonu gibi olmuş
-
Suv da cabrio kamyonete çevirmiş arabayı,kaba bir görüntüsü var, yere yakın araba spor olur
Cabrio arabaların arkasında oturmak imkansıza yakın.
Rüzgardan öyle dayak yersiniz ki hastenelik bile olabilirsiniz..
Haa markete gitmek için düşük hızda kullanacaksanız ok veya ben üstünü açmadan arkaya birilerini oturtmak istiyorum derseniz yine ok.
Özet olarak cabrio araba iki kişilik olur.
BMW Z4
Mazda Mx-5
Mercedes SL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X