Şimdi Ara

2021 Volkswagen T-Roc VS 2021 Seat ATECA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki araç arasında hangisini almak daha mantıklı?

T-Roc özellikleri:

elektrikli bagaj açma

panoramik cam tavan

sürüş asistanı

anahtarsız çalıştırma

geri görüş kamerası

Bu özeliiklerle 350bin fiyat isteniyor.

Ateca özellikleri konusunda pek bi bilgim yok. Satış temsilcisi iyi bir bilgi veremedi ama söylediği kadarıyla çok bir opsiyon şansımız yokmuş sadece panoramik cam tavan ekleyebiliyormuşuz. Araçta her şey stok halde geliyor dedi.

Bununla birlikte Xperience ve Fr farkına gelecek olursak; Fr da daha sportif bir süspansiyon var ve Fr dış tasarım olarak daha sportif gözüküyor bunun haricinde ekstra bir özellik, donanım farkı yok ikisinin de fiyatı aynı dedi.

bu şekilde Ateca 325bin fiyatı.

sizce hangi araç daha mantıklı?

BU ARAÇLAR HARİCİNDE

Karoq ve renagade var sizce hangisi tercih edilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Zebani -- 3 Mart 2021; 15:44:50 >

• TRoc için istenen fiyat fazla. Ateca daha oturaklı ve geniş bir araç. SUV olduğunu hissedersiniz. Arada 25.000 gibi bir hayli fazla fark da var. Ayrıca Ateca’ya makyaj çok güzel olmuş. TRoc lehine donanım avantajı da olsa her türlü Ateca derim ben.

Ayrıca 340 lı fiyatlara 4-5 opsiyon eklenmiş hali de var kış paketi vs. Forumdan fiyat alan vardı sıfır araç konusunda biraz geriye giderek bulabilirsiniz.
  • sarper26 kullanıcısına yanıt

hocam ben bi qashqai fiyatlarını beklicem bakalım bi bide onla kıyaslama yapıcam

• Üst segment ateca daha ucuz, düşünmek için bi sebep yok.

Her yeri takır tukur sert plastik b segment araca 350 bin vermek biraz enteresan bi deneyim olur.
  • Ateca ≌ Tiguan
    Tiguan > T Roc
  • peki nissan qashqai ile düşünürsek? @lojistisyen @suwar @sarper26

• The Zebani kullanıcısına yanıt

Qashqai kasası çok eskidi, içi de çok eski kalıyor. Ben yine de Ateca derdim.

Yeni Qashqai de bekleyebilirsiniz aceleniz yoksa. Fiyatların daha da artacağı yok zaten. Yeni Qashqai fiyatına göre tekrar değerlendirirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2021 Tiguan Life
    4 yıl önce açıldı
    Renault Clio 5 | 2021
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki ateca. F/p çok güzel şeyler sunuyor. 3008e bile tercih edilir bu fiyatla.
  • The Zebani kullanıcısına yanıt
    Hocam ne aldınız günün sonunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Hocam ne aldınız günün sonunda?

Üstüne para koyup segment değiştirip A3 aldım  Ateca malzeme kalitesi konusunda rahatsız etmişti. Troc da çokta vay be diyeceğimiz bir araç değil hepsi bana aynı geliyor artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.