Şimdi Ara

ÜLKEMİZİ SEVEN GİRSİN ( okuyan uplasın lütfen ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • Up!!!
  • güncel
  • Up
  • uppp
  • geçen senelerde belli aralıklarla 2 kere doldurmuştum bu formu. ama sms filan gelmedi hiç...
  • yukarı
  • yukarı
  • UP

YUKARI
  • upzzz
  • up

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 20 Ekim 2007; 15:10:38 >

• ağaç dikmek çok güzel ve gerekli, ama niye hep meşe? Başka ağaç mı yok? her bölgenin peyzajı farklı, özelliği ihtiyacı farklı. Her tarafa meşe ağacı dikince bölgelerin özellikleri kayboluyor, doğal çeşitlilik azalıyor. Tema'ya bu yüzden uyuz oluyorum, o kadar bağış yaptık zamanında, hala aynı, değişen bişey yok. Hep meşe hep meşe! Başka canlıların da başka ağaçlara ihtiyacı var.
  • doldurmassak o agacları çöpemi atcaklar e gene dikçekler

neyse up
  • YuKaRı
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.B.T

ağaç dikmek çok güzel ve gerekli, ama niye hep meşe? Başka ağaç mı yok? her bölgenin peyzajı farklı, özelliği ihtiyacı farklı. Her tarafa meşe ağacı dikince bölgelerin özellikleri kayboluyor, doğal çeşitlilik azalıyor. Tema'ya bu yüzden uyuz oluyorum, o kadar bağış yaptık zamanında, hala aynı, değişen bişey yok. Hep meşe hep meşe! Başka canlıların da başka ağaçlara ihtiyacı var.

bendece doğru sölüyosun daha güzel 3-5 çeşit meyva veren ağaç ni e dikmiyolar dedim kendi kendime.

ama hiç dikilmemesinden iidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

o varya büyük ihtimal sana atılan bir trojandır bi pc ni tarat derim

allahım gülmekten yarıldım imzaya bak nasıl sallamıs yarabbim

• doğrusun merchant_er, hiç dikilmemesinden iyidir. Ama ellerinde fırsat varken yapabilirler, onun için söylüyorum bunu. Senelerdir kampanyalar yapıyorlar, iyi de destek alıyo bu kampanyalar. Dediğin gibi meyve ağacı dikebilirler, çınar, kavak, kavlan dikebilirler bazı bölgelere. birsürü çam çeşidi var. Yıllar sonra da türlerin yok olması, habitatların bozulmasıyla uğraşıcaz. Yazık iki iki masrafa, emeğe. Biz zaten ağaç dikilsin diye destek veriyoruz, meşe dikilsin diye... Yine desteğimizi sürdürürüz. Önemli olan geleceğimiz, doğamız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.