Şimdi Ara

ÜLKEMİZİ SEVEN GİRSİN ( okuyan uplasın lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana demin gelen bir mail tam olarak şöyle :

Bir insanin yillik gazete, dergi, kurdan, kirtasiye vesaire ihtiyaclari icin tam 7 agac kullaniliyor. Yani düsünün her birimiz yilda 7 agaci tuketiyoruz!

Ucretsiz sizin icin 7 degil tam 9 tane mese agaci dikilecek...

Siz de kendi adiniza kampanyaya destek olmak icin asagidaki adrese tiklayýp, Formu doldurup yollayabilirsiniz. Adiniza 9 Mese agaci dikilmesi karsýlýnda sponsor firmalardan 20 adet sms gelecek.

http://www.smsmese.org/mesaj.asp

Formu dolduran herkes icin 9 mese dikiliyor. Adiniza agaclarin dikilebilmesi icin Toplam 100 milyon gonulluye ulasmak gerekiyor...

Daha cok kisiye ulasmak icin desteginizi esirgememeniz dilegiyle..

lütfen herkes linki tıklasın ve forumu doldursun ( okuyan uplasın lütfen konu düşmesin )[link]http://www.smsmese.org/mesaj.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merchant_er -- 19 Ekim 2007; 11:44:40 >

• 33 kişi görüntülemiş uplayan yok siz uplamassanız sizden sonra konu aşağı düşer kimse bakmaz. Ormanlarımızı kundaklıyorlar bize orman yangını die yutturuyolar yerine de ağaç yerine oteller dikiyorlar. Şu linkteki forumu doldursanız 9 meşe ağacı sizin yeriniz dikilecek ve sizede 20 sms bedava gelicek. 20 sms i sallayın 9 ağaç sizin adınıza dikilecek.

Peygamberimiz (s.a.v) fiilen çevrecilik yapmakla kalmamış, çeşitli vesilelerle Müslümanlara bu konuda öğütler ve tavsiyelerde bulunmuştur;

“Yedi şey vardır ki, kişi kabirde bile olsa, onlardan sevap devamlı surette kendisine ulaşır: Öğretilen ilim, halkın istifadesi için akıtılan su, dikilen ağaç, inşa edilen mescid, okunmak üzere bağışlanan Kur’an ve iyi terbiye edilmiş evlad.” ( El münavi:F. Kadir:4-87)

“ Her kim boş, kuru ve çorak bir yeri ihya edecek olursa, bu amelinden dolayı Allah tarafından mükafatlandırılır.İnsan ve hayvan ondan menfaatlandıkça orayı ihya edene sadaka yazılır.” ( F. Kadir: 6/39 )

“Elinizde bir ağaç fidanı varsa, kıyamet kopmaya başlasa bile eğer onu dikecek kadar vaktiniz varsa, mutlaka dikin.” (Buhari : Kahire , S:168)

• quote:

Orijinalden alıntı: merchant_er

33 kişi görüntülemiş uplayan yok siz uplamassanız sizden sonra konu aşağı düşer kimse bakmaz. Ormanlarımızı kundaklıyorlar bize orman yangını die yutturuyolar yerine de ağaç yerine oteller dikiyorlar. Şu linkteki forumu doldursanız 9 meşe ağacı sizin yeriniz dikilecek ve sizede 20 sms bedava gelicek. 20 sms i sallayın 9 ağaç sizin adınıza dikilecek.

Peygamberimiz (s.a.v) fiilen çevrecilik yapmakla kalmamış, çeşitli vesilelerle Müslümanlara bu konuda öğütler ve tavsiyelerde bulunmuştur;

“Yedi şey vardır ki, kişi kabirde bile olsa, onlardan sevap devamlı surette kendisine ulaşır: Öğretilen ilim, halkın istifadesi için akıtılan su, dikilen ağaç, inşa edilen mescid, okunmak üzere bağışlanan Kur’an ve iyi terbiye edilmiş evlad.” ( El münavi:F. Kadir:4-87)

“ Her kim boş, kuru ve çorak bir yeri ihya edecek olursa, bu amelinden dolayı Allah tarafından mükafatlandırılır.İnsan ve hayvan ondan menfaatlandıkça orayı ihya edene sadaka yazılır.” ( F. Kadir: 6/39 )

“Elinizde bir ağaç fidanı varsa, kıyamet kopmaya başlasa bile eğer onu dikecek kadar vaktiniz varsa, mutlaka dikin.” (Buhari : Kahire , S:168)
    up

• quote:

Orijinalden alıntı: baris123

up

Alıntıları Göster
    "qünceL!
  • quote:

Orijinalden alıntı: .YaVuZ.

"qünceL!

Alıntıları Göster
    yeri degil ama haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

yeri degil ama haklısın

Alıntıları Göster
    upupupupupupupupup
  • quote:

yeri degil ama haklısın

Alıntıları Göster
    up up up kayıt oldum ama mesaj falan gelmedi nese bekleyelim bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yeri degil ama haklısın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elweda

yeri degil ama haklısın

konu dışına açtım bro

uppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3yM4ST3R

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: l3yM4ST3R

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Orjinalden alıntı: l3yM4ST3R

+1907

Alıntıları Göster
    up up uuuupppp valla haklısın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

up up uuuupppp valla haklısın kardeş

Alıntıları Göster
    ewt katıldım arklarıda davet ettim upupupupuupupupp

• quote:

Orijinalden alıntı: vezir2

ewt katıldım arklarıda davet ettim upupupupuupupupp

Alıntıları Göster
    keşke daha fazlasını yapabilsek!

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackmetall

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackmetall

bütün ark larıma mail attım. donanımhaberin diğer bölümlerinde takılanlar oralardada topic açarsa ve hattta diğer forum lardada topic açarsak katılım sayısı çok daha artar düşüncesindeyim.

UP!!!

• UP ! !
    quote:

Orjinalden alıntı: merchant_er

bana demin gelen bir mail tam olarak şöyle :

Bir insanin yillik gazete, dergi, kurdan, kirtasiye vesaire ihtiyaclari icin tam 7 agac kullaniliyor. Yani düsünün her birimiz yilda 7 agaci tuketiyoruz!

Siz de kendi adiniza kampanyaya destek olmak icin asagidaki adrese tiklayýp, Formu doldurup yollayabilirsiniz. Adiniza 9 Mese agaci dikilmesi karsýlýnda sponsor firmalardan 20 adet sms gelecek.

http://www.smsmese.org/

Formu dolduran herkes icin 9 mese dikiliyor. Adiniza agaclarin dikilebilmesi icin Toplam 100 milyon gonulluye ulasmak gerekiyor...

lütfen herkes linki tıklasın ve forumu doldursun ( okuyan uplasın lütfen konu düşmesin )http://www.smsmese.org/

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Blackmetall

bütün ark larıma mail attım. donanımhaberin diğer bölümlerinde takılanlar oralardada topic açarsa ve hattta diğer forum lardada topic açarsak katılım sayısı çok daha artar düşüncesindeyim.

UP!!!

Alıntıları Göster
    upupupu

• quote:

quote:

yeri degil ama haklısın

konu dışına açtım bro

uppppp

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

yeri degil ama haklısın

konu dışına açtım bro

uppppp

konu dışı dahi olsa knight ile alakalı olmalıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: cemRe.

UP ! !
    quote:

bana demin gelen bir mail tam olarak şöyle :

http://www.smsmese.org/

lütfen herkes linki tıklasın ve forumu doldursun ( okuyan uplasın lütfen konu düşmesin )http://www.smsmese.org/
    Up.. !! Her Zaman !!

• quote:

Orijinalden alıntı: orhun1453

quote:

quote:

yeri degil ama haklısın

konu dışına açtım bro

uppppp

konu dışı dahi olsa knight ile alakalı olmalıdır

Alıntıları Göster
    up up up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: No0dEL

up up up up up

Alıntıları Göster
    APP!D! . !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemRe.

APP!D! . !!

Alıntıları Göster
    up up up güncel!!! laşabildiğim herkese attım maili
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.